Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Vloeren appartement" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloeren appartement:

Vloeren appartement

Het vloeren van een appartement. Gaat om 50m² dat betegelt moet worden. Dan 30m² in laminaat. Naast de vloertegels zou de badkamerwand ook betegelt moeten worden. Dit gaat om ongeveer 14m².

Nieuwe vloeren leggen

Wij zouden graag ons appartement opnieuw laten vloeren. Het gaat om een totale oppervlakte van 150m², de tegels zullen 60cm op 60cm zijn. Betreft de tweede verdieping. Er is geen lift aanwezig. De bestaande vloer zal eruit moeten gehaald worden.

Herstellen vloeren na waterschade

Door een gesprongen waterleiding is heel mijn appartement overstroomd. Er stond 5 cm water op parket, laminaat en steentapijt. De muren zijn vochtig. Ik zou graag iemand hebben die dit allemaal kan herstellen. 90m² - vloeren in totaal

Laminaat leggen

Wij willen graag de huidige vloeren in ons nieuw appartement laten vervangen door nieuwe laminaat. Dit bestaat uit 2 slaapkamers (11,27 & 15,68 m²), 1 hal (9,87 m²) en 1 living (27,36 m²) waar momenteel ook een parket ligt (?). Het appartement is op de derde verdieping. Wij zoeken iemand die de laminaat kan leggen, inclusief pinten en ondervloeren.

Vloeren in appartement

Herbetegelen van de vloer aan appartement (zie plan) opp living 34m²- badkamer 5 m² gang + wc 5m². Vloeren nog niet aangekocht.

Vloeren in bestaand appartement

Uitbreken bestaande vloer en nieuwe tegels vloeren. Oppervlakte 15m².

Vloeren egaliseren plus parket/laminaat leggen

De vloer is ongelijk dus eerst moet dit egaal gemaakt worden en dan afwerken met parket of laminaat. De oppervlakte is ongeveer 50 m². Dit is een appartement op het tweede verdieping.

Egaliseren vloer appartement

We willen een houten vloer leggen in ons appartement van 120 m². We hebben alle vloeren en dorpels uitgebroken (buiten de living waar onderparket ligt) en wensen nu een goede ondergond te bekomen als basis voor een nieuwe planken vloer. - egalisatie met egaline - of het uitvlakken van de vloeren met multiplex / osb platen