Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Vloeren betegelen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloeren betegelen:

Vloeren betegelen

2 Badkamers, keuken, living en inkom betegelen. Parket plaatsen in de rest van huis.

Badkamer betegelen

Badkamer van 3m x 4m betegelen. Het betreft vloeren en wanden. Er staat een toilet, bad en inloopdouche.

Vloeren en terras binnen en buiten leggen

2 Badkamers en een toilet van 40m² betegelen met gemarmerde tegel. Benedenverdieping van 75m² en terras van 60m², beide betegelen met betontegels van 1m x 1m en 1cm dik op vloerverwarming. Terras is nog niet uitgegraven. Garage van 15 m² betegelen met simpele garagetegels (antraciet).

Vloeren betegelen

Vernieuwen van de vloer over de hele beneden verdieping. Geschatte oppervlakte: 100 m². Vloer + werkuren. Vloer : tegels.

Leggen van vloeren in keramische tegels

De verwarming wordt aangepakt begin april (CV inslijpen in tegels of eventueel huidige tegels uitbreken) en naar schatting zoeken wij rond 15 april een vloerder die onze benedenverdieping zou willen betegelen (ofwel lijmen op bestaande tegels ofwel opnieuw plaatsen). Naar schatting gaat dit om 70m2 (inkom, keuken, living, wasplaats, wc'tje en kleine berging). De kleine berging willen wij ombouwen tot een badkamertje met inloopdouche (hiervoor dus de nodige vloer en wandtegels te voorzien). Keramische tegels.

Leggen van tegels en vloeren

Wij willen graag op de bovenverdieping de vloeren laten betegelen. Ca 50 m². Met parkettegels 20x120. Tegels zijn al gekocht. Lijm en voegsel moet nog voorzien worden. Nivelleersysteem is voorzien.

Vloeren en betegelen

1. Vloeren op chape gekleefd 20/160 cm : 90 m² 2. Plinten 160/7 cm gekleefd tegen muren in gyproc : 91 m’ 3. Faience douches gekleefd op gyproc - 50/20 cm wit met wit voegwerk : 25 m² dit voor 2 studio's

Vloeren van open nieuwbouwwoning

Op zoek naar een vloerder voor hele nieuwbouwwoning te doen. Keuken in tegels met Romeins motief voor 19 m². Garage voor 23 m² met garagetegels van 30x30 cm. Living, hal en toilet in totaal 50 m² op de benedenverdieping. Boven 3 slaapkamers, hal en badkamer voor 89 m². Ook douche te betegelen met tegels van 30x60 cm.