Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Vloeren in 4 kamers egaliseren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloeren in 4 kamers egaliseren:

Vloeren in 4 kamers egaliseren

Wij hebben de oude kleefvinyl uit onze 4 slaapkamers verwijderd. Nu willen wij graag de vloerpas een beetje laten verhogen zodat de nieuwe vloer aansluit bij de gangvloer. De kamers zijn elk 14 m² en moeten enkele mm tot maximum 1cm worden opgehoogd. Wij zijn op zoek naar een stielman die dit tot op de mm nauwkeurig kan doen, en mooi waterpas.

Opschuren houten plankenvloer

Wij willen graag onze houten plankenvloer laten opschuren. Dit zou gaan over minimaal 3 kamers en de gang(en). Verder zouden de houten trappen ook gezandstraald of geschuurd moeten worden. Dit zou om 5 verdiepingen gaan. Deze vloeren en trappen zouden schilderklaar moeten zijn.

Vloeren op bovenverdieping

Wij gaan boven verbouwen dus zou er gevloerd moeten worden, de tegels zijn al aangekocht. Dit zijn 3 kamers en een badkamer, en een nachthal. Badkamer moet gevloerd en betegeld worden. Vloeren zijn wel al besteld dus zoek ik alleen plaatser die dit wil komen doen. Ik kan altijd plannen doorsturen voor de afmetingen.

Keramisch parket leggen

Naar aanleiding van de renovatie van ons appartement, zijn wij op zoek naar een vloerder om ons hierin bij te staan (Sep - Okt 2017). Het appartement is 80 m², met ong 65 m plint. Momenteel bestaat de vloer uit een mix van parket, linoleum en 2 soorten tegels, met een hoogteverschil van 1 à 2 cm tussen de kamers onderling. Met de renovatie hadden wij dit graag weggewerkt en de tegels eenduidig doorgetrokken. Daarom vragen wij graag uw deskundig advies, eventueel met een bezoek indien mogelijk. Vloeren zijn al aangekocht.

Linoleum vervangen

Twee kamers hebben linoleum vloeren, die dringend vervangen moeten worden.Oppervlakte kamers ?

Vloeren van bovenverdieping in laminaat of parket

In een nieuwbouw zouden wij in de loop van de maanden februari-maart graag de bovenverdieping (3 kamers, één gang, in totaal zo een 40 m²) vloeren. In laminaat of parket of eventueel in kurk. Timing is afhankelijk van droogte ondergrond (indien u voor een vochtmeter kan zorgen, is dit goed meegenomen! ) . Ik kan zelf de materialen voorzien. Gereedschap heb ik niet. Ik sta zeker open om zelf een handje toe te steken. (ik ken er niet veel van, dus zoek iemand met verstand van zaken die mij iets kan leren). Ter plaatse komen kijken door een vakman voor prijsofferte en advies.

Oude vloerbedekking verwijderen en parket leggen

Ik zou graag de oude vloerbedekking (laminaat en linoleum )laten verwijderen en parket (plankenvloer) laten leggen in verschillende kamers : living 34m² (nu laminaat), twee slaapkamers (nu linoleum) 16 m² en 16,6 m², dressing 7,8m² en de overloop 7,8m². Vloeren daarna afwerken met plinten. De vloeren zijn nog niet gekocht. Eventueel vier binnendeuren laten vervangen.

Nieuwe vloeren verschillende kamers

We zijn een huis aan het renoveren en willen nieuwe vloeren in gang, wc, badkamer, slaapkamers, badkamer. We hebben nog geen vloer gekozen.