Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Vloeren en laminaat plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloeren en laminaat plaatsen:

Vloer leggen in hal

Het vloeren van een inkomhal van ongeveer een 10 vierkante meter met laminaat tegels. Tegels reeds aangekocht.

Vloeren en laminaat plaatsen

Vloeren van volledige benedenverdieping 29m²+23m²+15m² overal de zelfde tegels aangekocht . En van badkamer boven 6,5m² ook tegels . Plaatsen van laminaat op bovenverdieping 2x14m² +11m²+17m²+ een gang van 7m²

Laminaat plaatsen

Op benendenverdieping laminaat leggen , de inkomhal 3m op 1m (2,9m2) , de living 4,3m op 4m (16,9m2), de keuken 7,6m op 4m ( 30,3m2). Ik heb al vloeren gekozen van quickstep maar nog niet aangekocht. Afwerking met plinten.

Nieuwe betegeling leggen

Graag hadden wij onze living, keuken, hal en slaapkamer/bureel laten vloeren. Bendenverdieping: 10, 5 L op 7,5 m. Br. Nieuwe betegeling leggen op bestaande vloeren als het mogelijk is. Indien niet uitbreken van vloeren en nieuwe leggen. Geen laminaat en geen gietvloer.

Egaliseren vloeren en plaatsen van laminaat

Ik wil graag nieuwe vloeren in mijn woning (woonkamer, eetkamer en keuken), op het gelijkvloers. Dit gaat om een oppervlakte van iets minder dan 66m². Hiervoor zoek ik een vakman om de bestaande vloeren waterpas te maken met egalisatie. De vloer (laminaat) is reeds aangekocht.

Uitbreken tegels gelijkvloers 155 m² en terug chappen en vloeren

Wij willen onze oude vloer van de gelijkvloers uitbreken tot de beton. Dit is een totaal van 155 m². Nieuwe schappe leggen en isoleren, tegels aanleggen en laminaat in de slaapkamer. Graag 6 cm pur en 4 cm chappen.

Planken vloeren leggen

Wij hebben een woning aangekocht uit de jaren '70. In de living (35m2) willen we graag een echt planken vloer laten leggen (oude verweerde look - we hebben een hond). In de drie slaapkamers eventueel ook, of een goedkopere variant (hier geen honden toegelaten) (3x ongeveer 12m2). Nu ligt er tapijt en laminaat.

Laminaat leggen

Ik zou graag nieuwe vloeren in mijn woning. In de slaapkamers. 3 kleine slaapkamertjes (+/- 30m²) een laminaatvloer. Graag wil ik de vloeren afwerken met plinten. Het materiaal is al aanwezig