Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Vloeren en terras binnen en buiten leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloeren en terras binnen en buiten leggen:

Vloeren en terras binnen en buiten leggen

2 Badkamers en een toilet van 40m² betegelen met gemarmerde tegel. Benedenverdieping van 75m² en terras van 60m², beide betegelen met betontegels van 1m x 1m en 1cm dik op vloerverwarming. Terras is nog niet uitgegraven. Garage van 15 m² betegelen met simpele garagetegels (antraciet).

Vloeren van terras

Terras van 7.2x3m te vloeren met beschikbare tegels van 75x75x2cm op bestaand terras (overdekt)

Chappe en vloeren van terras

Een terras aan te leggen ( ong. 50m²) . Het zou hier gaan over 2 rechthoekige stukken ( 3x4m en 8x4 m) te chappen en te vloeren. Ik wil ook nog meegeven dat ik in een rijwoning woon die dicht is langs beide kanten, dus alles zal door het huis moeten gebeuren. We zouden dit graag, indien mogelijk, rond april willen plannen of toch liefst voor de zomer. Terras met tegels. Keramische tegel van 1 cm dikte , 61 cm op 61 cm. Nu een betonplaat aanwezig en er dient chape te worden gegoten.

Vloeren en trap in polybeton laten gieten

Voor een renovatieproject wil ik graag polybeton laten gieten met een dikte van 12 cm, zowel op gelijkvloers als op de verdieping. Dit samen voor ongeveer 200 vierkante meter. Het terras van 50 m² wil ik hier graag op laten aansluiten. Ook de trap wens ik graag in beton te laten uitvoeren.

Betonplaat gieten

Ik zou graag 95m² afgegraven oppervlakte willen opgieten met beton, netten om hierop verder te gaan met mijn leidingen, vloerverwarming, pur en chape om uiteindelijk te vloeren. Alsook wil ik aangezien dit beter allemaal in 1x gedaan wordt achteraan de tuin (35m) al een betonplaat gieten voor het tuinhuis en achteraan de nieuwe achterbouw al een plaat gieten voor het terras. Alle afgravingen dienen nog te gebeuren, hiermee wordt gestart jan-feb 2018.

Vloertegels plaatsen

Ik zoek een vakman om de volledige benedenverdieping te vloeren. Oppervlakte ongeveer 65 m². Terras ook in dezelfde tegels te leggen 17 m². Vloertegels zijn reeds aangekocht.

Houten vloeren aanleggen op stenen terras

Ik wil 2 houten (of hout look) vloeren aanleggen op stenen terrassen.Op het 7 e verdieping van app. Gebouw. Terras 1: ca 12 vierkante meter. Terras 2: ca 6 vierkante meter. Montage en materiaal. Werken voorzien voor de maand februari 2018.

Vloer plaatsen voor een overdekt terras

Ik heb een overdekt terras. Hier moet een nieuwe vloer geplaatst woeden. De vloeren zijn aangekocht alsook de lijm en cement. Het gaat dus enkel over de plaatsing. De oppervlakte is 12 m².