Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Vloerisolatie vloerverwarming en polybeton plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloerisolatie vloerverwarming en polybeton plaatsen:

Vloerisolatie, vloerverwarming en polybeton plaatsen

PUR vloerisolatie plaatsen. Afwerken met polybeton. Opp. is ong. 200m².

Vloerisolatie leggen en chape gieten

Momenteel ben ik mijn woning volledig aan het verbouwen. Gelijkvloers (53m²), 1e verdieping (38m²) en 2e verdieping (22m²) moeten voorzien worden van 10cm PUR vloerisolatie. Daarna leg ik zelf de vloerverwarming en daarna moet alles nog gechaped worden (7cm). Moment van uitvoeren ligt nog niet vast en is dus nog te bespreken.

Vloerisolatie en chape leggen

Vakman voor 11 cm vloerisolatie getopt voor vloerverwarming. Hierop 9 cm chape. Ongeveer 120 vierkante meter oppervlakte Renovatieproject

Gepolierd beton gieten in loft

Ik heb een vloer van 105m2 die gestort moet worden met beton, op vloerverwarming. Liefst wil ik vezels in het beton, waardoor ik geen netten hoef te plaatsen. De vloer is op begaane grond en de ruimtes lopen achter elkaar door. 5m breed en c.a. 21m lang. Er ligt 5 cm vloerisolatie met verwarmingsbuizen. Hierop moet denk ik 7-10cm beton bestort worden. Wat kost het, als de vloer ook gevlinderd en op een manier afgewerkt word, dat die direkt bewoonbaar is.

Uitbreken tegelvoer

Uitbreken van ± 45 m² tegelvloer in hall, wc en living/eetkamer. Tegels en chape moeten uitgebroken worden tot aan de vloerisolatie. De isolatie zelf en de vloerverwarming moeten behouden blijven.

Vloerisolatie + chape

Ik ben op zoek naar een een vakman die isolatie kan aanbrengen + chape, dit op de volledige benedenverdieping. Ik had gedacht aan 6cm gespoten pur isolatie en 6 cm chape (kan afwijken op aanraden vakman). Totale vloeroppervlakte bedraagt +-75m². Er wordt gestart vanaf een beton vloerplaat, er wordt geen vloerverwarming geplaatst.

Chapewerken uit te voeren

Graag had ik van u een prijsofferte ontvangen voor de volgende werken. Chapewerken uit te voeren op het gelijkvloers, ca. 120 m2. Vloerverwarming en (gespoten en geschuurde) vloerisolatie aanwezig. Deze werken zouden uitgevoerd moeten worden halverwege (ten laatste) eind maart. Gemiddelde chape dikte zal ca. 8 cm bedragen. In een tweede fase zijn er ook nog chapewerken uit te voeren op de eerste verdieping waar een niveau verschil van ca. 3 cm aanwezig is. De oppervlakte hier is ca. 95 m2. Deze werken kunnen, omwille van planningsproblemen, niet gelijk worden uitgevoerd met de chapewerken op het gelijkvloers. De termijn waarop deze werken kunnen gebeuren moet nog bekeken worden.

Renovatie van vloeren

Uitbreken van bestaande vloer. Nieuwe vloer leggen met vloerisolatie. Geen vloerverwarming. Dit voor een oppervlakte van ongeveer 100 a 110 vierkante meter.