Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Vloerplaat gieten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloerplaat gieten:

Vloerplaat gieten in garage en berging

Ik wil in mijn garage en berging een nieuwe geïsoleerde vloerplaat leggen. Ongeveer 20m².

Vloerplaat gieten

Betreft totaalrenovatie van huis uit 1969, vloeren reeds uitgegraven, er dient +- een 230m² bruto betonplaat gegoten te worden van 15cm ( sommige plaatsen 25cm ).

Betonplaat gieten

Gieten betonplaat voor blokhut. Er is reeds een bestaande gegoten vloerplaat met rondom een opgemetste muur. De constructie is niet meer i^goede staat dus hadden we graag de coverplaat vernieuwd. Het gaat om een bewapende vloerplaat van 11 op 4. Dikte, zo dun mogelijk want enkel voor blokhut en reeds bestaande vloetplaat.

Uitgraven en gieten vloerplaat voor tuinhuis

Wij laten een tuinhuis plaatsen. Daarvoor dient een vloerplaat uitgegraven + gegoten te worden. Het tuinhuis is 3m x 4m en de plateau dient 20cm dik te zijn. Er dient nog een teveel aan grond afgegraven te worden, dit zo een 30cm.

Vloerplaat gieten voor een garage

Voor een garage van 4.5 x 6.5m wensen we een vloerplaat. Grond is al uitgegraven.

Uitgraven grond en aanleggen van een betonplaat voor tuinhuis

In een achtertuin eerst grond uitgraven op 10 cm diepte. Dan bekisten voor 15 cm dikke betonplaat. Gieten van de beton. In totaal oppervlakte van 4,2 op 3,8 vierkante meter. Dus ongeveer 16 vierkante meter, een betonplaat van 15 cm gieten die dient als vloerplaat voor een tuinhuis.

Graven en gieten fundering voor tuinhuis

Graven,en gieten fundering/gewapende vloerplaat (20cm) voor plaatsing van stevig tuinhuis. (3×) Het betreft 3 mx 80 m².

Gieten van vloerplaat

Beton te gieten voor een tuinhuis. Deze is 6 meter op 3.5 m en zo'n 25 cm diep. Ook mogelijkheden voor eventueel gepolierde betonvloer te kiezen.