Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Vloerplaat gieten in bestaande huis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloerplaat gieten in bestaande huis:

Vloerplaat gieten in bestaande huis

Gewapende druklaag gieten op potdallen van 1ste verdiep. Het betreft een opp. van ong. 75m².

Vloerplaat gieten in bestaand huis

Ik zoek een betrouwbare firma met ervaring die een nieuwe vloerplaat wilt leggen dwz folie, netten, betonnen vloerplaat leggen, in een ganse oude woning. +/- 70m², vloerplaat 15 à 20 cm dik. Het zou ook voor chape te leggen zijn erna.

Gieten vloerplaat

Ik zoek een iemand voor het gieten van nieuwe vloerplaat (12cm-35m²). Uitbraak van vloer binnenshuis is al voorzien.

Betonnen vloerplaat gieten

Binnen renovatie van ons huis hebben wij de vloer in de woonruimte uitgebroken en uitgegraven. Wij zouden nu een betonnen vloerplaat moeten gieten van ongeveer 10 cm. Dit voor een oppervlakte van 34 vierkante meter.

Vloerplaat gieten in garage en berging

Ik wil in mijn garage en berging een nieuwe geïsoleerde vloerplaat leggen. Ongeveer 20m².

Vloerplaat gieten

Betreft totaalrenovatie van huis uit 1969, vloeren reeds uitgegraven, er dient +- een 230m² bruto betonplaat gegoten te worden van 15cm ( sommige plaatsen 25cm ).

Betonplaat gieten

Gieten betonplaat voor blokhut. Er is reeds een bestaande gegoten vloerplaat met rondom een opgemetste muur. De constructie is niet meer i^goede staat dus hadden we graag de coverplaat vernieuwd. Het gaat om een bewapende vloerplaat van 11 op 4. Dikte, zo dun mogelijk want enkel voor blokhut en reeds bestaande vloetplaat.

Uitgraven en gieten vloerplaat voor tuinhuis

Wij laten een tuinhuis plaatsen. Daarvoor dient een vloerplaat uitgegraven + gegoten te worden. Het tuinhuis is 3m x 4m en de plateau dient 20cm dik te zijn. Er dient nog een teveel aan grond afgegraven te worden, dit zo een 30cm.