Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vloerder / parketteur voor "Volledige vloer en tegelwerken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vloerders / parketteurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vloerders / parketteurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vloerders / parketteurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Volledige vloer en tegelwerken:

Gieten van betonnen vloer voor stal

In de paardenstal die momenteel in Lochristi wordt opgericht, moet een betonen vloer gerealiseerd worden. Deze mag voor de paarden niet glad zijn maar liefst aangenaam beloopbaar (Equisolum van de firma Resiplast ?) Voor ons moet de volledige vloer (afvoergeulen inclusief) onderhoudsvriendelijk zijn. Misschien hebt u een alternatief in petto. oppervlakte : 100 m².

Volledige vloer- en tegelwerken

Vakman voor de volledige vloer en tegelwerken voor mijn woning: verdieping en zolderverdieping, garage + terras. Tegels en vloer reeds aangekocht. Binnen : 200 m². Terras : 35 m²

Vloer uitbreken + afbraak muurtjes en verwijderen deuren

De volledige tegelvloer moet uitgebroken worden in een appartement van 55 m² zodat er nieuwe leidingen kunnen gelegd worden. Daarnaast moeten ook 2 niet dragende muurtjes afgebroken worden (één van 170 cm op 257 cm en één van 50 cm op 257 cm) en 2 deuren met metalen omlijsting verwijderd worden.

Vloer in keramisch parket plaatsen

De volledige beneden vloer (85 m²) word herdaan in keramisch parket (20cmx170cm). Alle materialen (lijm, voegsel,etc) zijn reeds aangekocht. Graag nog voor de zomermaanden werken uitgevoerd zodat keuken voor begin schooljaar zeker geplaatst kan worden.

PU coating of acrylvloer leggen op bestaande parket

Wij hebben drie jaar geleden onze woning verbouwd en op de bijna volledige benedenverdieping parket gelegd. Dat bleek achteraf niet zo een goed idee op de veel belopen delen. De olie ziet veel af, ze slijt af en we zouden onze parket om de drie jaar moeten her-in oliën. We zien dat niet zitten en ik ben op zoek naar een coating om op doen parket te plaatsen. Een dunne laag en waar we geen kap- breek en schuurwerk moeten doen. Ik las allerlei artikelen over een coatingvloer, pu vloer, woonbeton, acrylvloer.... Wat raadt u aan en kan u een richtprijs geven geleverd en geplaatst? Het gaat om een 35 m².

Kurkvloer vervangen

Wegnemen bestaande kurkvloer. Plaatsen van een nieuwe vloer voor een volledige benedenverdieping van 50 m².

Vloerder voor nieuwbouwproject

Wij zoeken iemand dat in ons nieuwbouwproject een vloer kan leggen met keramische tegels: een vloer voor beneden 60x60, ongeveer 100m2; wc beneden ook wanden bekleden met tegeltje (kleine tegeltjes); 2 badkamers tegelen met volledige vloer en muren, bad en inloopdouche met 40x20 en een kleinere sierband met kleine tegeltjes. Bovenverdieping is enkele de badkamers te doen, de rest wordt kliklaminaat die we zelf leggen. Alle materiaal zal aanwezig zijn.

PU-gietvloer in woning

Ik wil graag een PU-gietvloer in de woonkamer eetkamer en keuken die in elkaar lopen 46.28m² . Eventueel ook de inkom 4.89m². Indien mogelijk had ik graag ook de volledige badkamer in PU gegoten muur+vloer opp muren 27,72m² opp vloer 9,72m². Momenteel liggen er overal tegels ook de muur in de badkamer is betegeld.