Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Oost-Vlaanderen.

94 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: vloeren van nieuwbouwwoning chappen, vloeren leggen in nieuwbouwwoning, beton storten en chape plaatsen, volledige vloeropbouw uitvoeren, verschillende vloeren betegelen, gietvloer leggen, beton gieten en polieren, keramische vloer leggen, vloer gang en living vernieuwen, vloerisolatie en chape leggen, kurkvloer leggen, parket/marmoleum/kurk vloeren leggen, steentapijt verwijderen en laminaat plaatsen, vloerpaten en isolatie plaatsen, gepolierde beton leggen voor oprit en terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Oost-Vlaanderen:

maandag 21 augustus 2017

Gepolierd beton gieten voor tuinhuis

Wij willen een betonplaat gieten van 6,5 meter op 4 meter en deze laten polieren om een tuinhuis op te laten zetten.
maandag 21 augustus 2017

Vloerleggen in keuken

Graag vloer laten leggen in de keuken wordt. Oppervlakte 60 m². Te plaatsen in oktober. Het is een keramische vloer van 50 x 50. Vloer reeds aangekocht
donderdag 17 augustus 2017

Beton gieten voor tuinhuis

Wij zoeken iemand die op korte termijn de beton voor ons nieuw tuinhuis kan gieten. Afmetingen 5 op 3 meter ongeveer 15 cm beton. Graag zo snel mogelijk de werken uitvoeren.
donderdag 17 augustus 2017

Beton gieten om garage te plaatsen

Wij willen een beton gieten om onze garage op te zetten. We zouden het liefst de beton polieren. De oppervlakte bedraagt ongeveer 90m². Het is enkel beton gieten en polieren.
dinsdag 15 augustus 2017

Kurkvloer leggen

We zouden de living, keuken en gang willen voorzien van kurk (kliksysteem), ongeveer 75 m². Deze zou geplaatst worden op stenen tegels. Ook de plinten moeten geplaatst worden. Materiaal aan te kopen in samenspraak met vakman.
dinsdag 15 augustus 2017

Parket/marmoleum/kurk vloeren leggen

In slaapkamers (eiken) parket vloer leggen. In totaal 75m² meter. Is reeds bewoond, dus uitvoering moet goed georganiseerd/gecoordineerd/mogelijk in verschillende stappen gebeuren. Zo snel mogelijk, zeker eerste kamer(s). Op zolder ook parket vloer (ofwel marmoleum/kurk vloeren leggen omwille van lagere prijs). In totaal 80m². Is op houten gewelven met OSB platen. Binnen 3 maanden.
donderdag 10 augustus 2017

Uitbreken van vloer en chappe

Uitbreken van de vloer en de chappe, zou ongeveer 75m² zijn. Vloeren doet klant zelf.
donderdag 3 augustus 2017

Gepolierde beton leggen voor oprit en terras

Nieuwbouwwoning: oprit, terras en paadje opzij in gepolierde beton leggen . Ongeveer 120 vierkante meter.
woensdag 2 augustus 2017

Chape leggen

Leggen van chape. De chape zou 9cm dik mogen zijn en voor een oppervlakte van 178m² (gelijkvloers en eerste verdieping). Wij bouwen een alleenstaande nieuwbouwwoning in tweede bouwlijn. De werken zoude kunnen starten begin december.
dinsdag 1 augustus 2017

Gekochte laminaatvloer plaatsen

Op de bestaande tegelvloer in de living zouden en hall zouden wij graag laminaat laten plaatsen. De laminaat is reeds aangekocht. De oppervlakte bedraagt ongeveer 74 vierkante meter. Ook zouden de deuren afgezaagd moeten worden. Alsook plinten tegen de muur geplaatst worden.
dinsdag 1 augustus 2017

Herstelling laminaat na waterschade

Ik had waterschade in m'n living. Laminaat is op een bepaalde plaats echt omhoog gekomen, en vertoont ook enkele blazen. Kan ik dit laten herstellen?
maandag 31 juli 2017

Parket leggen in woonkamer

Momenteel is ligt er natuursteen in onze woonkamer. We zouden op termijn graag een parketvloer willen. Samen met een professional willen we bekijken wat onze mogelijkheden zijn en hoe we dit gaan aanpakken qua uitbreken bestaande stenen + volgende stappen.
vrijdag 28 juli 2017

Plaatsen van linoleum vloer

Nieuwe vloer voor nieuwbouwwoning, in totaal +/- 75 vierkante meter: 30 vierkante meter op gelijkvloers (bureau), 45 vierkante meter op tweede verdiep (grote slaapkamer, kleine slaapkamer, hal). Interesse in linoleumvloeren. Ondergrond is chape, er werd rekening gehouden met een vloer van 11 millimeter.
vrijdag 28 juli 2017

Vinyl leggen in slaapkamers en hall

Vinyl plaatsen in drie slaapkamers en een gang. Oppervlakte kamer : 4 op 3- 2 op 4 e-4op 3
dinsdag 25 juli 2017

Chape en keramische parket te plaatsen

Ik zoek vloerder voor het plaatsen van chape en keramische parket vloeren op ongeveer een 80 m².
dinsdag 25 juli 2017

Chape gieten

Op 7 augustus wordt in onze renovatiewoning pur-isolatie gespoten. Vanaf de dag erna mag de chape (7 cm dik) erop. Oppervlakte 55m².
vrijdag 14 juli 2017

Parket herstellen

Een klein stuk parket van 4-6 m² moet hersteld worden na waterschade door een buis in bovenliggend appartement. Visgraatparket met onderparket, nageltjes komen los en witte kringen. Heb foto's in bezit van de schade.
donderdag 13 juli 2017

Herstellen natte plankenvloer

Ik kreeg regen binnen in huis en wil nu mijn kromgetrokken plankenvloer herstellen.
dinsdag 11 juli 2017

Parket opschuren, kleuren en behandelen

Wij beschikken over 85 m² zwevende parket volle eik van 22 mm dik en 18 cm breed met V-groef. De kleur is te geel en moet worden bij gebeitst naar een iets donkerder kleur. Moet eerst 2 mm worden afgeschuurd, daarna gekleurd en tenslotte met vernislaag of olie worden bedekt als afwerking. Van 15 juli tem 26 juli op vakantie, daarna kunnen de werken uitgevoerd worden.
woensdag 5 juli 2017

Parket renoveren

Afschuren en afwerken van parket ongeveer 120 m².
zaterdag 1 juli 2017

Vloeren van nieuwbouw

Ik wens voor nieuwbouw vloer te laten leggen en badkamer betegelen. Gelijkvloers : 120 m², badkamers 12 m² en ook muren 20 m²
dinsdag 27 juni 2017

Gieten van betonnen ondergrond

Wij hebben onze oude vloer in onze woning uitgebroken om een nieuwe te leggen nu zit er onder deze vloer zavel, wij zoeken iemand die een betonnen ondergrond kan gieten van een 8 tal cm over een oppervlakte van ongeveer een 70 vierkante meter. We zouden de werken tegen eind volgende week willen laten uitvoeren.
maandag 19 juni 2017

Betonnen fundering plaatsen voor tuinhuis

Wij willen blokhut CHILL 385*325+ extensie 4 m plaatsen. Betonnen ondergrond dient ook te worden voorzien. Graag jullie prijs voor plaatsten betonnen fundering (vloer) voor dit tuinhuis. Dikte allicht toch 20cm+graszoden te verwijderen.
maandag 19 juni 2017

Beton storten voor tuinhuis

Wij zouden beton willen storten voor een tuinhuis willen leggen met oppervlakte ongeveer 3. 60 x 7 meter.
vrijdag 16 juni 2017

Beton gieten op gelijkvloers

Binnenkort renoveren wij onze woning van eind de jaren 50 en moeten we een stuk van onze vloer op het gelijkvloers uitbreken. Dit is een tegelvloer die in zavel ligt. Het uitbreken en uitgraven doen we zelf. We willen een betonplaat laten gieten waarop we isolatie en chape kunnen aanbrengen. Het gaat over een hall van 11,3m², keuken van 20,2m² en een bijkeuken van 8,2m². En bijkomend hadden we graag een vakman gehad voor onze leefruimte van 34,9m². We twijfelen nog of we beide zaken samen gaan aanpakken of de leefruimte uitstellen tot later.

Partners

Partners van Casius