Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
132 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Oost-Vlaanderen:

maandag 8 oktober 2018

Laminaat leggen op gelijkvloers en slaapkamers 140 m²

Renoveren van de vloer: Graag laminaat leggen op de gelijkvloers en de slaapkamers. Dit is een totaal van ongeveer 140-150 m².
zaterdag 29 september 2018

Parket opschuren en behandelen 75 m²

In de living heeft de vorige eigenaar proberen zelf op te schuren. Resultaat is dat er hier en daar "groeven" in het parket zitten waar hij te lang heeft stil gestaan. Dus de vloer opnieuw effenen (indien dit mogelijk is), daarbuiten is het parket ook helemaal verarmd en moet het sowieso opnieuw met olie behandeld worden. Het gaat om 5 x 15 m².
woensdag 12 september 2018

Beton gieten voor bouw paardenstal

Ik wil beton laten gieten voor paardenstal van 8 m op 6 m.
donderdag 6 september 2018

Gieten platform voor tuinhuis

40 m². Hoogte te bepalen in overeenkomst. Voor een nieuwbouwwoning. Er moet nadien een blokhut van Makro opkomen.
woensdag 29 augustus 2018

Chape en vloer leggen op zolder

Plaatsen van zoldervloer 12 meter X 6 meter + bekleding. Chape leggen en eventueel vloerbekleding. (Betonnen welfsels)
zondag 26 augustus 2018

Laminaat leggen

Wij hebben op onze bovenverdieping de laminaat steeds zelf gelegd... nu hebben we nog een kleine overgang tussen de gang en verschillende kamers over, die we zelf niet zien zitten om te leggen wegens teveel versnijden ed. (ongeveer 5m2)
zondag 26 augustus 2018

Plaatsen betonplaten rustique

Ik zoek een vakman voor de levering en plaatsing van beton platen rustique kleur antraciet 2 m hoog, 57 m plus 16 m plus 43 m dus 2 hoeken te verbinden. U vorm.
vrijdag 24 augustus 2018

Linoleum vloer leggen

Vakman voor plaatsen marmoleum in keuken ongeveer 4x4m, materiaal nog niet aangekocht.
vrijdag 24 augustus 2018

Plateau gieten voor tuinhuis

Plateau gieten voor tuinhuis 3. 5 x 3 m
donderdag 16 augustus 2018

Laminaat en isolatie in studio leggen

Ik zou graag mijn laminaat willen vervangen in een studio die ik verhuur, de ruimte is ongeveer 13 m² alsook de isolatie eronder moet men doen. Ik ga alles zelf uitbreken. Laminaat heb ik nog niet aangekocht en kan in samenspraak met vakman.
woensdag 15 augustus 2018

Glazen deur inkorten en laminaat plaatsen

Ik wil nieuwe laminaat willen laten leggen op mijn parket maar hiervoor heb ik ruimte nodig onder mijn glazen deur ongeveer 8 mm. Glazen deur dus in te korten en hierna 35 m² laminaat leggen, materiaal is al aangekocht.
woensdag 8 augustus 2018

Egaliseren vloeren en plaatsen van laminaat

Ik wil graag nieuwe vloeren in mijn woning (woonkamer, eetkamer en keuken), op het gelijkvloers. Dit gaat om een oppervlakte van iets minder dan 66m². Hiervoor zoek ik een vakman om de bestaande vloeren waterpas te maken met egalisatie. De vloer (laminaat) is reeds aangekocht.
dinsdag 7 augustus 2018

Chapewerken gelijkvloers 75 m² en isoleren met PUR

Chappe van 75 m² oppervlakte er is vloerverwarming aanwezig, dit is op de gelijkvloers. Dit is een voor een renovatie. Isoleren van de vloerplaat met gespoten PUR.
maandag 6 augustus 2018

Egaliseren vloer 65m²

Ik wil zelf laminaat leggen op een bestaande tegelvloer. De oppervlakte bedraagt 65m². Er zou eerst een laag van een 3tal mm egalisee gelegd moeten worden die ik wil uitbesteden.
woensdag 1 augustus 2018

Betonplaat gieten voor tuinhuis en deel uitgraven in tuin

Graag gieten van een betonplaat van 3,25 meter op 4,50 meter dit is voor een tuinhuis op te plaatsen en nog een stuk van 8 meter op 30 à 35 cm dat is enkel uitgraven daar zal grind op moeten komen. Het grind moet niet gelegd worden.
dinsdag 31 juli 2018

Nieuwe vloeren aanleggen

Wij zouden graag de vloeren in onze woning vernieuwen: parket in de living, keukenvloer, hall, badkamer en 4 slaapkamers met vloertegels. De totale oppervlakte van meer 100m² Materiaal keuze in samenspraak met de vakman
maandag 30 juli 2018

Click vinyl plus plinten leggen in slaapkamers en badkamer

We zouden graag op onze eerste en tweede verdieping van ons huis click vinyl laten leggen. Het zal ongeveer een 70 m² zijn. Ook bijpassende plinten zouden we graag hebben. De ondergrond is een oude plankenvloer die op bepaalde plaatsen niet egaal is (verschillen 1 à 2 cm max). Dus waarschijnlijk zal er ook wel iets onder de click vinyl moeten om te egaliseren
maandag 23 juli 2018

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Wij zouden graag een plaat van 3. 87 m op 6. 72 m en 12 a 15 cm laten gieten op gedeeltelijk een bestaande betonplaat. Her oud tuinhuis wordt verwijdert voor nieuwe. Zou graag prijs weten, en eventueel de datum van uitvoering Zouden graag laten uitvoren tussen 30 juli en 5aug.
maandag 16 juli 2018

Linoleum laten leggen

Ik wil graag linoleum laten leggen op het gelijkvloers bestaande uit een keuken en badkamertje. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 25 vierkante meter. De bestaande vloer bestaat nu uit laminaat die verwijderd zal worden. Ondelaag zijn oude tegels.
zondag 15 juli 2018

Parket schuren en renoveren

Graag had ik mijn parket (mozaïk) laten opschuren. Het gaat om 2 ruimtes van telkens 12 m².
donderdag 12 juli 2018

Vloerder voor leggen zoldervloer

Ik wil op zolder een nieuwe vloer plaatsen. Het leggen van de vloer (vermoedelijk een tapijt) zou ik zelf doen. Echter de houten “basis”vloer waarop meestal wordt gewerkt bij het leggen van een vloer, is versleten. Op verschillende plaatsen zakt hij door. Indien dit opnieuw wordt geplaatst. De zolder is ongeveer 35 vierkante meter
woensdag 11 juli 2018

Planken vloeren leggen

Wij hebben een woning aangekocht uit de jaren '70. In de living (35m2) willen we graag een echt planken vloer laten leggen (oude verweerde look - we hebben een hond). In de drie slaapkamers eventueel ook, of een goedkopere variant (hier geen honden toegelaten) (3x ongeveer 12m2). Nu ligt er tapijt en laminaat.
donderdag 5 juli 2018

Leggen van tegelvloer

Na een waterlek zijn in de badkamer 3 vloertegels aan vervanging toe. In het toilet is de vloer half uitgebroken. Daar zou de oude vloer volledig dienen uitgebroken te worden en vervangen door nieuwe tegels. De totale vloeroppervlakte van het toilet is 1,44 m². De vloertegels zijn reeds beschikbaar en zijn 60 cm X 30 cm van formaat. Verder had ik graag de muurtegels aan de muur van het toilet vernieuwd. Oppervlakte van het uit te breken en te betegelen muuroppervlak is 4,4 m².
maandag 2 juli 2018

Betonnen vloerplaat gieten

Gieten van de betonnen vloerplaat binnen de woning in kader van renovatie. Oppervlakte 120 m². Folie zal geplaatst zijn. Ook hebben we nog een magazijn van 115 vierkante meter, hierop moet onze wagen en caravan staan. Afgewerkte beton is dat dan enkel gepolierd? Of andere mogelijkheden naar afwerking toe?
zondag 1 juli 2018

Vloerisolatie en chape leggen

Vakman voor 11 cm vloerisolatie getopt voor vloerverwarming. Hierop 9 cm chape. Ongeveer 120 vierkante meter oppervlakte Renovatieproject

Partners

Partners van Casius