Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Oost-Vlaanderen.

77 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: betegelen van de slaapkamers, plaatsen van parket, keramisch parket leggen op gelijkvloers, vloeren van nieuwbouw, gietvloer of beton aanleggen, gieten van betonnen ondergrond, laminaat op eerste verdieping plaatsen, beton gieten voor terras, vaste zoldertrap plaatsen, parket renoveren, gieten van betonnen ondergrond, gepolierde betonnen vloer plaatsen, chape leggen en tegels plaatsen, garage chappen en betegelen, houten vloer vervangen door betonnen vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Oost-Vlaanderen:

vrijdag 14 juli 2017

Parket herstellen

Een klein stuk parket van 4-6 m² moet hersteld worden na waterschade door een buis in bovenliggend appartement. Visgraatparket met onderparket, nageltjes komen los en witte kringen. Heb foto's in bezit van de schade.
donderdag 13 juli 2017

Herstellen natte plankenvloer

Ik kreeg regen binnen in huis en wil nu mijn kromgetrokken plankenvloer herstellen.
dinsdag 11 juli 2017

Parket opschuren, kleuren en behandelen

Wij beschikken over 85 m² zwevende parket volle eik van 22 mm dik en 18 cm breed met V-groef. De kleur is te geel en moet worden bij gebeitst naar een iets donkerder kleur. Moet eerst 2 mm worden afgeschuurd, daarna gekleurd en tenslotte met vernislaag of olie worden bedekt als afwerking. Van 15 juli tem 26 juli op vakantie, daarna kunnen de werken uitgevoerd worden.
woensdag 5 juli 2017

Parket renoveren

Afschuren en afwerken van parket ongeveer 120 m².
zaterdag 1 juli 2017

Vloeren van nieuwbouw

Ik wens voor nieuwbouw vloer te laten leggen en badkamer betegelen. Gelijkvloers : 120 m², badkamers 12 m² en ook muren 20 m²
dinsdag 27 juni 2017

Gieten van betonnen ondergrond

Wij hebben onze oude vloer in onze woning uitgebroken om een nieuwe te leggen nu zit er onder deze vloer zavel, wij zoeken iemand die een betonnen ondergrond kan gieten van een 8 tal cm over een oppervlakte van ongeveer een 70 vierkante meter. We zouden de werken tegen eind volgende week willen laten uitvoeren.
maandag 19 juni 2017

Betonnen fundering plaatsen voor tuinhuis

Wij willen blokhut CHILL 385*325+ extensie 4 m plaatsen. Betonnen ondergrond dient ook te worden voorzien. Graag jullie prijs voor plaatsten betonnen fundering (vloer) voor dit tuinhuis. Dikte allicht toch 20cm+graszoden te verwijderen.
maandag 19 juni 2017

Beton storten voor tuinhuis

Wij zouden beton willen storten voor een tuinhuis willen leggen met oppervlakte ongeveer 3. 60 x 7 meter.
vrijdag 16 juni 2017

Beton gieten op gelijkvloers

Binnenkort renoveren wij onze woning van eind de jaren 50 en moeten we een stuk van onze vloer op het gelijkvloers uitbreken. Dit is een tegelvloer die in zavel ligt. Het uitbreken en uitgraven doen we zelf. We willen een betonplaat laten gieten waarop we isolatie en chape kunnen aanbrengen. Het gaat over een hall van 11,3m², keuken van 20,2m² en een bijkeuken van 8,2m². En bijkomend hadden we graag een vakman gehad voor onze leefruimte van 34,9m². We twijfelen nog of we beide zaken samen gaan aanpakken of de leefruimte uitstellen tot later.
woensdag 14 juni 2017

Chappe aanbrengen nieuwe keuken en living en vloeren leggen

Op bestaande vloer een chappe aanbrengen ter verhoging van deze vloer. +/-16m². Voet voor keukeneiland chappen+/-5m² Eventueel ook offerte voor het vloeren met zelf aangekochte tegels en/of tegels via vloerder. +/- 50m²
maandag 12 juni 2017

Houten vloer vervangen door beton

Ik wil mijn houten vloer vervangen door beton. Ongeveer 70 m².
dinsdag 6 juni 2017

Betonplaat gieten voor plaatsen tuinhuis

Graag willen wij een betonplaat laten gieten voor het plaatsen van een tuinhuis van 200 op 200.
woensdag 31 mei 2017

Vervangen van de bestaande plinten

Vervanging van bestaande plinten in de woonkamer en in de gang. Er zou ook een klein stukje van tegel moeten gelegd worden.
dinsdag 30 mei 2017

Egaliseren vloer en vinyl plaatsen

Een oude tegelvloer met oppervlakte van 25 m² die naar het midden toe verzakt is tot een diepteverschil van max 1,2 cm, hadden we graag willen laten egaliseren om dan een vinyl click tegel te plaatsen.
maandag 29 mei 2017

Opschuren Franse eiken plankenvloer

Houten plankenvloer opschuren en stofvrij afdichten. Opp. 50 m². Opvullen en inoliën zou ik zelf kunnen doen.
maandag 15 mei 2017

Terras en oprit in beton gieten

Onze verbouwingen zijn zo ver gevorderd dat we aan het terras kunnen beginnen. We zouden graag een terras + oprit van ongeveer 50m² willen laten spuiten, 15 cm dik lijkt me een goede dikte. Voor de bekisting zorgen we zelf.
maandag 15 mei 2017

Beton gieten en polieren

Ik zoek een vakman voor het gieten van betonplaat (15 cm * 48 m²) en polieren . Bekisting en bewapening wordt zelf uitgevoerd. Opmerking : lange oprit 65 meter. (zie grondplan)
zaterdag 13 mei 2017

Nieuwe tegels leggen boven bestaande vloer

Ik zoek een vloerder om nieuwe tegels te leggen boven een bestaande vloer. (lijmen). Ongeveer een 40 m² zou moeten worden betegeld.
donderdag 11 mei 2017

Linoleum verwijderen

Verwijderen linoleum / tapijt - 22 m²
woensdag 3 mei 2017

Chape leggen in een studio

Chappe in studio van 60 m² Een ruimte van 60 m² Purschuim reeds aanwezig Sneldrogende chappe(tweetal weken) Uitvoering:rond half mei Er is plaats voor camion
dinsdag 2 mei 2017

Veranda vloeren

Veranda te vloeren. Uitbreken vloer en oude chape + vervoer afval. Opnieuw chappe en vloeren Oppervlakte : 17 m².
dinsdag 2 mei 2017

Laminaat plaatsen

Laminaat leggen: 66m² laminaat te plaatsen op 2de verdieping (2 kamers, 2 gang) en 6m² laminaat vervangen op gang 1ste verdieping.
maandag 1 mei 2017

Gietvloer leggen

We willen een gietvloer voor gang woonkamer, keuken en badkamer. Totaal een 108 m². In een beige kleur. Ondergrond in tegel.
vrijdag 28 april 2017

Vloeren van living en keuken

Ik zou graag de living+keuken (43 vierkante meter) opnieuw laten vloeren. In de living bevindt zich een inkomhal die ook gevloerd moet worden. Er is nog geen chappe voorzien dus dit zouden we ook graag erbij willen alsook 31 lopende meter plinten. We hebben onze tegels al gekocht (45x45) en lijm en voegsel is ook al in ons bezit.
woensdag 26 april 2017

Nieuwe vloer leggen en egaliseren

Ik wil graag nieuwe vloeren in de woning. In de living, hal, keuken, berging, slaapkamers, badkamer, toilet en overloop een vynilvloer. Graag wil ik de vloeren afwerken met plinten. De vloeren zijn nog niet gekocht. Totaal oppervlakte ongeveer 99,96 lm.

Partners

Partners van Casius