Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
128 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Oost-Vlaanderen:

woensdag 12 december 2018

Egaliseren vloer

De garage is een gegoten vloer met beschadiging en oneffenheden. Moet omgebouwd worden voor zaakje en wil vinyl plaatsen. Dus ondergrond moet egaal worden. Ongeveer 25 vierkante meter.
dinsdag 4 december 2018

Laminaat plaatsen over kurkvloer

Laminaat leggen op bovenverdieping bestaande uit 4 slaapkamers en overloop met bestaande kurktegelvloer. Oppervlakte : 70 à 80m².
maandag 26 november 2018

Parket opschuren en behandelen

Nu zouden wij graag onze vloeren . Living (40 vierkante meter) slaapkamers (15 en 18 en 12 vierkante meter) laten schuren en olien.
maandag 26 november 2018

Laminaat plaatsen inclusief plinten

Leggen van laminaatvloer en plinten voor boven. In totaal ongeveer 50 m² verdeeld over 3 kamers. De vloer zelf is chape maar ligt nog niet volledig effen dus waarschijnlijk is egaliseren ook nodig.
woensdag 21 november 2018

Opnieuw egaliseren vloer living

Ik wil graag een vloer opnieuw laten egaliseren. De living is 32 m². Om te (proberen) egaliseren gebruikten we Knauf egalisatiemassa, lijmkam en trekker. Bovenop de chappe ligt een dikke ondervloer (5 mm). De laminaat zweeft en buigt enorm door op sommige plekken.
vrijdag 16 november 2018

Leggen marmoleum in keuken

Er ligt nu linoleum in de keuken maar die moet vervangen worden. Er ligt reeds een chappe onder de linoleum . Oppervlakte is 5,6 x 3,4 m . De bedoeling is dat de linoleum geplaatst zal worden in banden met gelaste naden, dus niet in tegels. Materiaal aan te kopen door vakman.
donderdag 15 november 2018

Vinyl plaatsen op bovenverdieping

We zouden in december vinyl willen laten plaatsen in 3 slaapkamers en 1 badkamer. Ongeveer 50 m² te leggen. Momenteel ligt er een vinyl op , de nieuwe vinyl mag er gewoon op gelegd worden.
donderdag 15 november 2018

Nieuwe tegelvloer leggen

Het gaat om ongeveer 70 m² die zou moeten gevloerd worden in een woning. Huidige bevloering is enerzijds parketvloer en anderzijds een tegelvloer (beiden te verwijderen). Nieuwe tegelvloer nog niet aangekocht.
donderdag 15 november 2018

Nieuwe vloerplaat gieten bij verbouwing

Wij gaan een oud schoolgebouw omvormen tot appartementen en zullen hierbij het oude zadeldak verwijderen voor de opbouw van 2 dakappartementen. Wij moeten dus een nieuwe vloerplaat voorzien voor een oppervlakte van 520m². Wij wensen ook graag de nodige isolatie te voorzien alsook de nodige dakdichting (debigum, EPDM, roofing... ) We spreken over een rechthoekig dak van 49,5 meter lang en 10,5 meter breed.
dinsdag 13 november 2018

Gepolierde beton gieten

De renovatie van een woning en een klein fabrieksgebouw. Zowel bij de woning als bij het fabrieksgebouw willen we een deel van het gelijkvloers in gepolierde beton laten aanleggen. Graag een vakman uit de buurt (regio Waasland). Oppervlakte : 80 m²
maandag 12 november 2018

Beton gieten in stal

Ik ben op zoek naar iemand om een betonvloer te gieten in een bestaande stal. De wapening en bekisting is reeds geplaatst. Het is enkel storten en afrijen van het beton. Het betreft een stuk van 100m² dat ongeveer 1 cm/m afhelt en een stuk van 25m² dat vlak ligt. Telkens tss de 10 en 15 cm dikte. Hiervoor zal wel een betonpomp nodig zijn omdat de stal niet aan de straatkant ligt.
donderdag 8 november 2018

Parket living opschuren en vernissen

Opschuren en vernissen van parket in de living. Het parket heeft een oppervlakte van ongeveer 35 m²-40 m².
maandag 5 november 2018

Nieuwe cementtegels maar slecht gevoegd

We legden zelf cementtegels vorig jaar... alle voegen komen los en sommige tegels liggen volledig los. Opnieuw voegen . Oppervlakte: deel in keuken, living en hall.
dinsdag 30 oktober 2018

Gieten betonplaat op gelijkvloers 82 m²

We breken binnenkort de vloeren uit van onze aangekochte woning (bouwjaar 1961) en deze zijn nog gebouwd op zavel. We hebben dus een bodemplaat nodig voor onze nutsvoorzieningen op te voorzien. Gieten van betonplaat op de gelijkvloers 82 m² op de gelijkvloers. Dit is een HOB.
donderdag 25 oktober 2018

Leggen van terrazzo vloer 25 m²

Aan leggen van terrazzo vloer. Op chape gelijkvloerse keuken, inkom, wc: samen 25 m². We hebben de vloer nog niet aangekocht.
dinsdag 23 oktober 2018

Egaliserende chapewerken uitvoeren voor originele betonvloer gelijkvloers

Egaliserende chape werken van onze originele betonvloer (ongeveer 30 m²) met enige onregelmatigheden en enkele centimeters verschil. De werken zijn zo snel mogelijk uit te voeren want op dit moment ligt onze volledige verbouwing hierdoor stil.
dinsdag 23 oktober 2018

Parket opschuren en inoliën

Graag wil ik de prijs weten per m² van het opschuren en oliën van parket. De reden hiervan is omdat de parket versleten en niet onderhouden is geweest. Het gaat hier over een geolied parket.
zondag 21 oktober 2018

Vinyl vloer leggen in de badkamer

Een vinyl vloer leggen voor in de badkamer. De afmetingen zijn 3 m op 3,20 meter.
dinsdag 16 oktober 2018

Parket aanleggen in woonkamer

Woonkamer in parket leggen is ongeveer 55 m². Bestaande vloer wordt door ons uitgebroken eventueel ondervloer ook door ons te plaatsen.
maandag 8 oktober 2018

Laminaat leggen op gelijkvloers en slaapkamers 140 m²

Renoveren van de vloer: Graag laminaat leggen op de gelijkvloers en de slaapkamers. Dit is een totaal van ongeveer 140-150 m².
zaterdag 29 september 2018

Parket opschuren en behandelen 75 m²

In de living heeft de vorige eigenaar proberen zelf op te schuren. Resultaat is dat er hier en daar "groeven" in het parket zitten waar hij te lang heeft stil gestaan. Dus de vloer opnieuw effenen (indien dit mogelijk is), daarbuiten is het parket ook helemaal verarmd en moet het sowieso opnieuw met olie behandeld worden. Het gaat om 5 x 15 m².
woensdag 12 september 2018

Beton gieten voor bouw paardenstal

Ik wil beton laten gieten voor paardenstal van 8 m op 6 m.
donderdag 6 september 2018

Gieten platform voor tuinhuis

40 m². Hoogte te bepalen in overeenkomst. Voor een nieuwbouwwoning. Er moet nadien een blokhut van Makro opkomen.
woensdag 29 augustus 2018

Chape en vloer leggen op zolder

Plaatsen van zoldervloer 12 meter X 6 meter + bekleding. Chape leggen en eventueel vloerbekleding. (Betonnen welfsels)
zondag 26 augustus 2018

Laminaat leggen

Wij hebben op onze bovenverdieping de laminaat steeds zelf gelegd... nu hebben we nog een kleine overgang tussen de gang en verschillende kamers over, die we zelf niet zien zitten om te leggen wegens teveel versnijden ed. (ongeveer 5m2)

Partners

Partners van Casius