Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
119 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Oost-Vlaanderen:

woensdag 8 augustus 2018

Egaliseren vloeren en plaatsen van laminaat

Ik wil graag nieuwe vloeren in mijn woning (woonkamer, eetkamer en keuken), op het gelijkvloers. Dit gaat om een oppervlakte van iets minder dan 66m². Hiervoor zoek ik een vakman om de bestaande vloeren waterpas te maken met egalisatie. De vloer (laminaat) is reeds aangekocht.
dinsdag 7 augustus 2018

Chapewerken gelijkvloers 75 m² en isoleren met PUR

Chappe van 75 m² oppervlakte er is vloerverwarming aanwezig, dit is op de gelijkvloers. Dit is een voor een renovatie. Isoleren van de vloerplaat met gespoten PUR.
maandag 6 augustus 2018

Egaliseren vloer 65m²

Ik wil zelf laminaat leggen op een bestaande tegelvloer. De oppervlakte bedraagt 65m². Er zou eerst een laag van een 3tal mm egalisee gelegd moeten worden die ik wil uitbesteden.
woensdag 1 augustus 2018

Betonplaat gieten voor tuinhuis en deel uitgraven in tuin

Graag gieten van een betonplaat van 3,25 meter op 4,50 meter dit is voor een tuinhuis op te plaatsen en nog een stuk van 8 meter op 30 à 35 cm dat is enkel uitgraven daar zal grind op moeten komen. Het grind moet niet gelegd worden.
dinsdag 31 juli 2018

Nieuwe vloeren aanleggen

Wij zouden graag de vloeren in onze woning vernieuwen: parket in de living, keukenvloer, hall, badkamer en 4 slaapkamers met vloertegels. De totale oppervlakte van meer 100m² Materiaal keuze in samenspraak met de vakman
maandag 30 juli 2018

Click vinyl plus plinten leggen in slaapkamers en badkamer

We zouden graag op onze eerste en tweede verdieping van ons huis click vinyl laten leggen. Het zal ongeveer een 70 m² zijn. Ook bijpassende plinten zouden we graag hebben. De ondergrond is een oude plankenvloer die op bepaalde plaatsen niet egaal is (verschillen 1 à 2 cm max). Dus waarschijnlijk zal er ook wel iets onder de click vinyl moeten om te egaliseren
maandag 23 juli 2018

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Wij zouden graag een plaat van 3. 87 m op 6. 72 m en 12 a 15 cm laten gieten op gedeeltelijk een bestaande betonplaat. Her oud tuinhuis wordt verwijdert voor nieuwe. Zou graag prijs weten, en eventueel de datum van uitvoering Zouden graag laten uitvoren tussen 30 juli en 5aug.
maandag 16 juli 2018

Linoleum laten leggen

Ik wil graag linoleum laten leggen op het gelijkvloers bestaande uit een keuken en badkamertje. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 25 vierkante meter. De bestaande vloer bestaat nu uit laminaat die verwijderd zal worden. Ondelaag zijn oude tegels.
zondag 15 juli 2018

Parket schuren en renoveren

Graag had ik mijn parket (mozaïk) laten opschuren. Het gaat om 2 ruimtes van telkens 12 m².
donderdag 12 juli 2018

Vloerder voor leggen zoldervloer

Ik wil op zolder een nieuwe vloer plaatsen. Het leggen van de vloer (vermoedelijk een tapijt) zou ik zelf doen. Echter de houten “basis”vloer waarop meestal wordt gewerkt bij het leggen van een vloer, is versleten. Op verschillende plaatsen zakt hij door. Indien dit opnieuw wordt geplaatst. De zolder is ongeveer 35 vierkante meter
woensdag 11 juli 2018

Planken vloeren leggen

Wij hebben een woning aangekocht uit de jaren '70. In de living (35m2) willen we graag een echt planken vloer laten leggen (oude verweerde look - we hebben een hond). In de drie slaapkamers eventueel ook, of een goedkopere variant (hier geen honden toegelaten) (3x ongeveer 12m2). Nu ligt er tapijt en laminaat.
donderdag 5 juli 2018

Leggen van tegelvloer

Na een waterlek zijn in de badkamer 3 vloertegels aan vervanging toe. In het toilet is de vloer half uitgebroken. Daar zou de oude vloer volledig dienen uitgebroken te worden en vervangen door nieuwe tegels. De totale vloeroppervlakte van het toilet is 1,44 m². De vloertegels zijn reeds beschikbaar en zijn 60 cm X 30 cm van formaat. Verder had ik graag de muurtegels aan de muur van het toilet vernieuwd. Oppervlakte van het uit te breken en te betegelen muuroppervlak is 4,4 m².
maandag 2 juli 2018

Betonnen vloerplaat gieten

Gieten van de betonnen vloerplaat binnen de woning in kader van renovatie. Oppervlakte 120 m². Folie zal geplaatst zijn. Ook hebben we nog een magazijn van 115 vierkante meter, hierop moet onze wagen en caravan staan. Afgewerkte beton is dat dan enkel gepolierd? Of andere mogelijkheden naar afwerking toe?
zondag 1 juli 2018

Vloerisolatie en chape leggen

Vakman voor 11 cm vloerisolatie getopt voor vloerverwarming. Hierop 9 cm chape. Ongeveer 120 vierkante meter oppervlakte Renovatieproject
woensdag 27 juni 2018

Betonneren van hondenterrein

Wij willen graag een deel van onze tuin dat afgebakend is voor de honden (ongeveer een 60 vierkante meter) betonneren. Achterkant tuin gemakkelijk toegang voor caminonette.
woensdag 27 juni 2018

Opschuren en ophogen parket

Opschuren parket ongeveer 110 M² en eventueel ophogen
maandag 25 juni 2018

Betonplaat gieten

We graven de grond zelf uit maar zoeken iemand om de betonplaat te gieten. Betonplaat voor binnen. Oppervlakte 45 m².
maandag 25 juni 2018

Betegelen van 6 nieuwbouwappartementen

Betegelen van 6 Appartementen + algemene delen te betegelen (vloer en faience) in nieuwbouwappartementen.
vrijdag 22 juni 2018

Laminaat leggen

Ik zou graag nieuwe vloeren in mijn woning. In de slaapkamers. 3 kleine slaapkamertjes (+/- 30m²) een laminaatvloer. Graag wil ik de vloeren afwerken met plinten. Het materiaal is al aanwezig
dinsdag 19 juni 2018

Leveren en plaatsen parket

Graag willen wij de vloer van 1e verdiep - momenteel plankenvloer - van parket Lalegno voorzien. Ruimtes: overloop 3m x 2m en aansluitende slaapkamer 4m x 3,5m. Alle leveringen + plaatsing en afwerking aub. Periode: eind augustus uit te voeren Type Lalegno: -parket/lalegno-eik-rustiek- Graag willen wij ons 1e verdiep - momenteel plankenvloer - laten bekleden met tapijt Sisal. Ruimtes: overloop 3m x 2m en aansluitende slaapkamer 4m x 3,5m.
maandag 18 juni 2018

Opschuren en lakken van parketvloer

Opschuren en lakken van parketten vloer met oppervlakte ongeveer 38m². De keukenmeubels zullen voor de werken verwijderd worden.
vrijdag 15 juni 2018

Betonvloer gieten voor tuinhuis en garagevloer vernieuwen

Op zoek naar een persoon die een vloer kan gieten voor het plaatsen van een tuinhuis (10m²) En eventueel voor het plaatsen van een tuinhuis /blokhut. De vloer van de garage vernieuwen (15m²)momenteel is de vloer in betoen gegoten. We laten ons adviseren door de vakman ivm het materiaal
donderdag 14 juni 2018

Stabilisé leggen voor tuinterras

Om later terras tegels op te leggen, zoek ik iemand die +/- 70m² stabilisé wil leggen. Het project betreft tuinterras + tuinpad.
maandag 11 juni 2018

Parketvloer en tegels plaatsen

Ik wil graag een nieuwe vloer +- 40m² (10*4) op de benedenverdieping. Parket uitbreken en tegels plaatsen alsook plinten vervangen. Tegels zijn nog niet aangekocht. Op de bovenverdieping graag voor 10m² (2. 5*4) laminaat. Ook deze is nog niet aangekocht.
donderdag 7 juni 2018

Vloer leggen

Graag een vakman voor het leggen van een nieuwe vloer in een kantoorruimte van ongeveer 30m²

Partners

Partners van Casius