Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
121 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Oost-Vlaanderen:

maandag 23 maart 2020

Tegelvloer woonkamer uitbreken en vervangen

In onze woonkamer liggen er tegels in natuursteen. Af en toe zien wij dat er zoutkristallen op de vloer liggen en op sommige plaatsen schilferen de tegels af. Wij zouden graag de vloer vervangen en het vochtprobleem oplossen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 6 meter op 10.
dinsdag 17 maart 2020

Parket opschuren en behandelen

Ik zou graag de parketvloeren in mijn woning renoveren (schuren, impregneren en boenen of vernissen). Het betreft een grote ruimte (living) van ongeveer 75 m² en twee kleine ruimtes van ongeveer 12m². Wat gebeurt er met de plinten?
donderdag 5 maart 2020

Vast tapijt verwijderen

Ik wil oud vast tapijt laten verwijderen in 2 ruimtes, totaal ca 28m².
zondag 23 februari 2020

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Uitgraven en gieten van betonplaat voor tuinhuis. 7,8x3,2 - Betonplaat mag een beetje groter zijn.
woensdag 19 februari 2020

Vloer leggen in living, keuken en gang

Vloer leggen in gang met aparte tegel. Vloer leggen in keuken en living met zelfde tegel. Beiden op nieuw cement chape. Oppervlakte is ongeveer 62m².
dinsdag 18 februari 2020

Boiserie herstellen

Boisserie van 25m² opschuren en eventueel opnieuw vernissen. Momenteel strepen omdat poetsvrouw ze heeft gekuist met bijtend product.
maandag 10 februari 2020

Vloer leggen in de veranda

Vloer leggen op bestaande vloer in veranda 21 m².
maandag 10 februari 2020

Linoleum vloer leggen

Linoleum vloer leggen op zolder met opp. 48m². Momenteel alleen beton, moet mogelijks nog geëgaliseerd worden, voordien lag er vast tapijt.
woensdag 5 februari 2020

Laminaat plaatsen

Moderne nieuwbouwwoning: laminaat plaatsen op de bovenverdieping, geen plinten. Dit op een ondervloer die bestaat uit 8 cm gespoten polyurethaanschuim, 8 cm cementgebonden dekvloer. Standaard rechthoekige kamers met volgende afmetingen. In totaal gaat het om 55m². Slaapkamer 1: 18.01 m² Slaapkamer 2: 15.21 m² ( hier zal vloerverwarming liggen) Slaapkamer 3: 14.40 m² ( hier zal vloerverwarming liggen) Berging: 11.49 m² Nachthal: 13.67 m²
maandag 3 februari 2020

Linoleum vloer leggen

Ik wil graag een linoleum vloer (Forbo Marmoleum) laten leggen in de keuken waar nu tegels liggen en op de tweede verdieping in de gang en de slaapkamers (waar momenteel tapijt ligt). In de keuken kan de linoleum op de tegels komen. Op het tweede verdiep wordt het tapijt verwijdert en zou het linoleum op de chappe gelegd moeten worden, na egalisering. In totaal zou het om ongeveer 50m² vloerbedekking gaan.