Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
124 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Oost-Vlaanderen:

maandag 27 januari 2020

Gepolierde betonvloer vernieuwen

Ik zou mijn bestaande gepolierde betonvloer willen vernieuwen in mijn gelijkvloers appartement. Het gaat over ongeveer om 140 vierkante meter. Als het kan, wil ik uitbreken absoluut vermijden.
donderdag 23 januari 2020

Parket schuren en vernissen

Een eiken parket van 32m² op te schuren en te vernissen.
zondag 19 januari 2020

Parket herstellen

Waterschade parket: 2 vlekken van ongeveer 50 cm² waar de parket rot is door een bloempot die erop stond.
maandag 13 januari 2020

Parket herstellen

Grote vlek op parket. Vlek dient verwijderd te worden.
donderdag 9 januari 2020

Chappe gieten en vloer leggen

Beton en isolatie + nieuwe leidingen centrale chauffage en elektriciteit liggen nu klaar. Ik zoek persoon/bedrijf die nog wat kan ophogen met chappe en nadien kan vloeren. In de eetkamer, living, gang en keuken, totaal van 70 of 80m².
zaterdag 4 januari 2020

Laminaat hernieuwen

Ik wil graag de laminaat hernieuwen in 2 slaapkamers. Graag afwerking met plinten. (Oppervlakte ongeveer 22 vierkante meter).
vrijdag 3 januari 2020

Vloeren in 4 kamers egaliseren

Wij hebben de oude kleefvinyl uit onze 4 slaapkamers verwijderd. Nu willen wij graag de vloerpas een beetje laten verhogen zodat de nieuwe vloer aansluit bij de gangvloer. De kamers zijn elk 14 m² en moeten enkele mm tot maximum 1cm worden opgehoogd. Wij zijn op zoek naar een stielman die dit tot op de mm nauwkeurig kan doen, en mooi waterpas.
vrijdag 27 december 2019

Parket opfrissen

Opfrissen parket van de woonkamer en salon. 50 vierkante meter. 30j oud, normale slijtage en verschenen door zon. Er is ook nog een trap en tweede verdiep, maar die zijn nog niet voor nu.
woensdag 18 december 2019

Laminaat in de woonkamer leggen

Mijn laminaatparket is beschadigd door een waterlek. Graag zou ik een nieuw laminaatparket van quickstep willen laten plaatsen. Dit betreft de woonkamer met een oppervlakte van ongeveer 32m². Uitbraak oude vloer en plaatsen van nieuwe laminaat, ondervloer en plinten.
woensdag 4 december 2019

Vinyl plaatsen in badkamer

We willen vinylvloer in badkamer nu ligt er vasttapijt. Oppervlakte is een stuk 2x6 meter en een stuk 4x7 meter.