Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Oost-Vlaanderen.

68 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: plaatsen chappe en tegels, gietvloer leggen, plaatsen van keramisch parket, laminaat, chape en terras leggen, egaliseren van de vloer en betegelen, chappe leggen, laminaat leggen, vloerisolatie storten, zavelvloer vervangen, renoveren parket, chapewerken uit te voeren voor terras, beton gieten en polieren, pU gietvloer leggen, vervangen verdiepingsvloer, hechtende chape leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Oost-Vlaanderen:

maandag 15 mei 2017

Terras en oprit in beton gieten

Onze verbouwingen zijn zo ver gevorderd dat we aan het terras kunnen beginnen. We zouden graag een terras + oprit van ongeveer 50m² willen laten spuiten, 15 cm dik lijkt me een goede dikte. Voor de bekisting zorgen we zelf.
maandag 15 mei 2017

Beton gieten en polieren

Ik zoek een vakman voor het gieten van betonplaat (15 cm * 48 m²) en polieren . Bekisting en bewapening wordt zelf uitgevoerd. Opmerking : lange oprit 65 meter. (zie grondplan)
zaterdag 13 mei 2017

Nieuwe tegels leggen boven bestaande vloer

Ik zoek een vloerder om nieuwe tegels te leggen boven een bestaande vloer. (lijmen). Ongeveer een 40 m² zou moeten worden betegeld.
donderdag 11 mei 2017

Linoleum verwijderen

Verwijderen linoleum / tapijt - 22 m²
woensdag 3 mei 2017

Chape leggen in een studio

Chappe in studio van 60 m² Een ruimte van 60 m² Purschuim reeds aanwezig Sneldrogende chappe(tweetal weken) Uitvoering:rond half mei Er is plaats voor camion
dinsdag 2 mei 2017

Veranda vloeren

Veranda te vloeren. Uitbreken vloer en oude chape + vervoer afval. Opnieuw chappe en vloeren Oppervlakte : 17 m².
dinsdag 2 mei 2017

Laminaat plaatsen

Laminaat leggen: 66m² laminaat te plaatsen op 2de verdieping (2 kamers, 2 gang) en 6m² laminaat vervangen op gang 1ste verdieping.
maandag 1 mei 2017

Gietvloer leggen

We willen een gietvloer voor gang woonkamer, keuken en badkamer. Totaal een 108 m². In een beige kleur. Ondergrond in tegel.
vrijdag 28 april 2017

Vloeren van living en keuken

Ik zou graag de living+keuken (43 vierkante meter) opnieuw laten vloeren. In de living bevindt zich een inkomhal die ook gevloerd moet worden. Er is nog geen chappe voorzien dus dit zouden we ook graag erbij willen alsook 31 lopende meter plinten. We hebben onze tegels al gekocht (45x45) en lijm en voegsel is ook al in ons bezit.
woensdag 26 april 2017

Nieuwe vloer leggen en egaliseren

Ik wil graag nieuwe vloeren in de woning. In de living, hal, keuken, berging, slaapkamers, badkamer, toilet en overloop een vynilvloer. Graag wil ik de vloeren afwerken met plinten. De vloeren zijn nog niet gekocht. Totaal oppervlakte ongeveer 99,96 lm.
vrijdag 21 april 2017

Verstevigen planken vloer met het oog op een badkamer tec plaatsen

Ik heb net een huis gekocht dat gerenoveerd dient te worden. Op termijn zou op de eerste verdieping een slaapkamer tot badkamer- met ligbad - dienen te worden omgevormd. De kamer is 4m x 3,3m. Op dit moment geen idee hoe de planken vloer eruit ziet, er ligt een linoleum om geplakt. Om een goede zicht te hebben op budget en planning graag een ruime schatting (ga van het ergste uit) op hoeveel dit zou komen plus hoeveel tijd dit allemaal in beslag neemt.
vrijdag 21 april 2017

Behandelen grote oppervlakte parketvloer

Opp. +/- 290 m² reeds opgeschuurde parketvloer zou moeten behandeld worden met een beschermende lag. De natuurlijke kleur moet zoveel mogelijk worden behouden.
woensdag 19 april 2017

Leggen van vloer

Ik zoek een vakman voor het leggen van een vloer in de living ongeveer 47 vierkante meter en de hal ongeveer 6 vierkante meter. Vloertegels in samenspraak met de vakman.
donderdag 13 april 2017

Parketvloer renoveren en behandelen

Wij hebben een oud huis gekocht met een houten vloer. In de living en slaapkamer moet deze behandeld worden. In de slaapkamer voldoet het om dit op te schuren en behandelen. In de living is er echter meer werk aan de winkel. In totaal gaat het over 52 m²
donderdag 13 april 2017

Betonnen vloer gieten voor hondenkennel

We zouden in de tuin een hondenkennel van 3,3m op 1,35m willen plaatsen. Hiervoor moet een effen ondergrond voorzien worden.
donderdag 13 april 2017

Vloer en parket leggen

Ik ben op zoek naar een vloerder om een vloer te kopen en leggen en een parket te kopen en steken. De vloer is in een kamer van 18m² en de parket in een kamer van 54 m².
dinsdag 11 april 2017

Uitbreken vloer en opnieuw dichten na herstel lek

Ik heb een lek in de chauffageleidingen die in de living onder de vloer lopen. Dus de vloer moet uitgebroken worden en een nieuwe gelegd nadat het lek is gedicht.
maandag 10 april 2017

Plaatsen van betonnen keerwand voor kelder gezien te hoge grondwater

Uitvoeren van betonnen vloerplaat 35 cm dik ongeveer 40 vierkante meter en 2 keerwanden in gewapend beton tot op niveau -3m onder de nulpas noodzaak aan lichte graafwerk en bronbemaling
maandag 10 april 2017

Click laminaat leggen in 3 ruimten

In totaal ongeveer een 25 m² in 3 ruimtes zou er click laminaat zou er moeten gelegd worden,de vloer is reeds aanwezig het betreft de flint stone,verder zouden ook de plinten moeten mee geverfd worden de verf is ook reeds aanwezig ook de silicone voor op te spuiten is aanwezig.
woensdag 5 april 2017

Beton gieten in tuin

Ik wil in tuin een beton willen laten gieten. Ongeveer 5m3
dinsdag 4 april 2017

Betonplaat voor tuinhuis leggen

Ik zoek een vakman voor het maken van een betonplaat voor ons tuinhuis. Afmetingen 4 m op 6 m. Dikte. 15 cm.
maandag 3 april 2017

Betonvloer gieten

Wij zijn momenteel aan het verbouwen. Onze vloer ligt nog op zavel. Deze zouden wij willen uitscheppen en willen vernieuwen door een betonvloer en chape. Totale oppervlakte bedraagt +/- 65 m².
woensdag 29 maart 2017

Vloeren plaatsen in winkelruimte

Wij openen weldra een winkel wat wij in casco hebben gehuurd, wij hebben een diepte van 18 cm waar zowel PUR als CHAPE moet geplaatst worden. Het gaat over een gelijkvloers van 215 m².
woensdag 29 maart 2017

Chape leggen in garage

Ik wil chape leggen in de garage: 20 meter en ongeveer 10cm.
dinsdag 28 maart 2017

Gieten van een betonplaat

Wij willen een betonplaat laten gieten en daarna polieren voor een tuinhuis. Afmetingen: 4000x8000