Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Oost-Vlaanderen.

103 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: chape werken PUR en zandchape, leggen van linoleum, gietvloer leggen in nieuwbouwwoning, betonplaat gieten, vloer leggen in woonkamer en kapsalon, parket renoveren, nieuwe tegelvloer leggen, laminaat en tegels leggen, beton storten, chappe leggen in nieuwbouw, parket herstellen 3 appartementen, betegelen van een keuken, houten vloeren aanleggen op stenen terras, gepolierde betonvloer / polybeton leggen voor carport, chappe leggen op gelijkvloers en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Oost-Vlaanderen:

woensdag 15 november 2017

Herstellen laminaat

Laminaat is beschadigd door vocht van de honden. Er zijn meerdere planken beschadigd en ik ga verhuizen , dus wou het zo goed mogelijk herstellen. Graag bekijken of dit te repareren valt. 15-tal latten zijn beschadigd.
woensdag 15 november 2017

Vloertegels plaatsen

Ik zoek een vakman om de volledige benedenverdieping te vloeren. Oppervlakte ongeveer 65 m². Terras ook in dezelfde tegels te leggen 17 m². Vloertegels zijn reeds aangekocht.
dinsdag 7 november 2017

Beton gieten

Beton storten in renovatiewoning. Een 4m³
donderdag 2 november 2017

Vloer egaliseren

Ik wil 45 tot 50 m² laminaat gaan leggen in de living. Momenteel ligt er een oude vloer met tegels van 15 x 15 cm die nogal oneffen is. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het egaliseren van die vloer, zodat ik daar later zelf laminaat op kan gaan leggen. De vloer openbreken.
dinsdag 31 oktober 2017

Betegelen van een keuken

Betegelen van een vloer voor een oppervlakte van max 13 m ². Er dienen ook plinten ten belope van 8 LM te worden geplaatst.
zaterdag 28 oktober 2017

Nieuwe tegelvloer leggen

We willen graag een nieuwe tegelvloer laten leggen in onze net aangekochte woning in Heusden, Destelbergen. We vragen ons af of het mogelijk is om de tegels bovenop de bestaande tegelvloer te leggen of dat we beter de huidige tegelvloer uitbreken. We hebben nog geen tegels gekocht. We zouden dezelfde zwarte tegels willen in zowel keuken (25 m²) als living (48 m²).
vrijdag 27 oktober 2017

Chappe leggen op gelijkvloers

Renovatie, gelijkvloers, makkelijk bereikbaar. Chape leggen ongeveer 30 m². Chape versterkt (kunststofvezel? ) bovenop PIR-platen. Is 5 cm mogelijk? Afwerklaag is parket. Anders 6 cm, maar liever niet meer want opbouwhoogte is beperkt. Kan u een bijkomende offerte maken voor een uit vullaag in isolatie chape? Betopor bijv. 29 m² x 3 cm
maandag 23 oktober 2017

Vloerder gezocht voor horecazaak

Ik ben interieurinrichter in bijberoep en ben dringend op zoek naar een vloerder voor een nieuwe zaak te vloeren. We zouden gaan voor een terrazzo tegel van 20 x 20 of 30 x 30 gelijmd op de huidige tegel.
maandag 16 oktober 2017

Plankenvloer vervangen door visgraatparket

In mijn living & keuken (samen 31 m²) ligt een oude plankenvloer op houten draagbalken. Die is aan vervanging toe. Graag had ik die vervangen door visgraatparket, waarbij de ondergrond moet genivelleerd worden.
maandag 16 oktober 2017

Plinten aanzetten en parket opfrissen

Omwille van een vochtprobleem werden de plinten in mijn woning afgehaald over een lengte van 10-12 meter. Parket onderhoud, opfrissen van de slijtage. Ik zoek iemand om deze na de injectie werken opnieuw aan te zetten. Ik wil dit graag zo snel mogelijk na de werken kunnen doen. Echter ik weet niet hoelang tijd er moet zitten tussen het injecteren en opnieuw plamuren en het aanzetten van de plinten.
donderdag 12 oktober 2017

Nieuwe vloer leggen in keuken, living, hal, en badkamer

Nieuwe vloer keuken living hal te samen +-30 m en volledig badkamer tegelen +-20 meter.
zondag 8 oktober 2017

Laminaat leggen en vloer vervangen in veranda en badkamer

Ik zou graag mijn laminaat in de living vernieuwen (uitbreken, isoleren). In de veranda en het toilet zou ik graag mijn vloer vervangen, (uitbreken en eventueel de overgiet van de sceptische put bekijken hoe we dit kunnen oplossen).
vrijdag 6 oktober 2017

Laminaat plaatsen in slaapkamers

Plaatsen laminaat op verdieping en gang 3 kamers van 4 x 4 meter, 1 kamer 4 x 5 meter , gang 1x 8 meter Totaal ongeveer: 76 m². Ook plaatsen van plinten. Laminaat is nog niet aangekocht.
donderdag 5 oktober 2017

Houten vloer te egaliseren

Het gaat hier over een houten vloer die ongelijk ligt de bedoeling is hem te egaliseren. Ik weet juist niet goed welke manier de beste zou zijn. De bestaande planken zijn in niet al te goede staat. 3 kamers op eerste verdieping.
woensdag 4 oktober 2017

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Ik zoek iemand voor een betonplaat voor een tuinhuis van 3. 6 m op 3. 6 m en 20 cm diep. De plaats waar deze moet komen is van straat af berekent 60m ver ( we wonen in een rijwoning). Indien het gewicht van de vrachtwagen minder is dan 6 ton kan er bij de buren opgereden worden en is het ongeveer 25 m ver. Is het mogelijk om ook te berekenen wat de meerprijs zou zijn indien jullie uitgraven en de bekisting plaatsen? Alsook het verschil van prijs voor een gewone betonplaat of een gepolierde betonplaat.
dinsdag 3 oktober 2017

Vernieuwing stuk parketvloer

Er dient een oppervlakte van ongeveer 10 vierk. meter parket uitgebroken (waterschade langs schuifraam) te worden en nieuwe gelegd. Op foto gedeelte tussen twee grote ramen.
dinsdag 3 oktober 2017

Beton gieten voor tuinhuis

Voor nieuw tuinhuis moet ik nog betonnen vloerplaat gieten van 4,20 x 3,20 m en 12 cm dik. Kader en folie liggen klaar. Nog betonijzers en beton heb ik nodig. Ook moet nog van een bestaande vloerplaat 30 cm afgeslepen/ afgekapt worden over 12 m en moet fundering gestoken worden voor nieuwe veranda.
zondag 1 oktober 2017

Vloer uitbreken en nieuwe chape leggen

We willen een offerte , voor het uitbreken van een bestaande vloer , alsook opkuisen en wegvoeren van chape en vloer . De oppervlakte van living met open keuken is ongeveer 50 vierkante meter, dus terug opnieuw chappen en vloeren.
zondag 1 oktober 2017

Leggen marmoleum

Ik heb een gepolierde beton maar zou er marmoleum willen op plaatsen. Het gaat om +/- 28 m2 Kunt u hiervoor een offerte maken Voor meer info kunt u me steeds telefonisch bereiken op het nummerMet vriendelijke groeten
donderdag 28 september 2017

Houten plankenvloer vervangen of herstellen

Planken onder linoleum buigen naar beneden.
dinsdag 26 september 2017

Linoleumvloer in badkamer leggen

Ik wil graag een nieuwe vloer leggen in onze badkamer met linoleum. De beton is wel nog niet overal vlak. Materiaal nog niet aangekocht. Ongeveer 5 m².
maandag 25 september 2017

Vloerplaat gieten

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het gieten van een nieuwe vloerplaat in het kader van een verbouwing. Oppervlakte 60 vierkante meter, 15 cm dik. Het gaat om inkomhal, leefruimte en keuken in achterbouw. Indien mogelijk graag met opdeling verwijderen oude vloer (naar diepte 30) en gieten nieuwe plaat
donderdag 21 september 2017

Vloertegels plaatsen en betegelen van wc

Plaatsen van vloer ongeveer 30m² + tegelen van kleine wc dit in een nieuwbouwwoning. GLV in nieuwbouw. Materiaal vloertegels.
woensdag 20 september 2017

Egaliseren vloer bestaande uit osb platen

Op onze zolder liggen momenteel osb-platen, maar die liggen niet waterpas. We zijn op zoek naar een vakman dit kan oplossen, zodat we er zelf een vloer op kunnen leggen. De vloer is ongeveer 35 vierkante meter. We zijn ook geïnteresseerd om er eventueel een geluidsdemping op te plaatsen
dinsdag 12 september 2017

Herstelling parket en binnenscrhijnwerk na waterschade

Wij hebben als gevolg van een issue met de afvoer van de wasmachine overstroming gehad in de keuken en living van ons huurhuis met schade aan het binnenschrijnwerk en de parket als gevolg. Dit is voor een brandverzekering.

Partners

Partners van Casius