Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Oost-Vlaanderen.

42 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: gietvloer te plaatsen in volledige woning., vloeren van benedenverdieping, granieten vloer plaatsen, verwijderen oude vloertegel en leggen laminaat, gietvloer plaatsen, gietvloer plaatsen in garage en op verdieping, terrazzo vloer keuken aanleggen, vloeren van verdieping, gietvloer plaatsen in Polyurethaan, leveren en plaatsen parketvloer, vloerder keramische tegels, betonwerken, vloerder voor nieuwbouwproject, laminaat plaatsen op 1e verdiep, laminaat plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 21 februari 2017

Laminaat plaatsen op 1e verdiep

Graag wil ik een offerte voor een laminaat vloer. De totale oppervlakte bedraag 52.3 m², alle ruimte moeten in elkaar vloeien, de vloer heb ik nog niet gekocht. Graag ook de nodige plinten zetten. 156 lopende meter ongeveer.
vrijdag 17 februari 2017

Betonvloer gieten in garage

In een bestaande garage van 6m op 3m aarde uitscheppen en beton gieten. De garage zal uiteraard leeg gemaakt worden.
donderdag 16 februari 2017

Parketvloer opschuren en olieën

De parketvloer in de living van een flat (ongeveer 34 m²) moet worden behandeld.
maandag 13 februari 2017

Laminaat in keuken en living leggen

Ik wil laminaat laten leggen in de keuken en de aansluitende living. (Momenteel ligt er een stenen vloer) Oppervlakte is ongeveer 25m².
maandag 13 februari 2017

Terrazzo vloer keuken aanleggen

Wij zijn of zoek naar een vakman voor een terrazovloer voor onze keuken, 30 m². Waarschijnlijk in de maand september werken uitvoeren.
zondag 12 februari 2017

Parket opschuren en behandelen

Kan u een offerte opmaken voor het afwrijven van een visgraatparket + opnieuw behandelen (olie)? Het gaat over ongeveer 60m2. U kan me contacteren indien u bijkomende informatie nodig heeft. Met vriendelijke groeten,
donderdag 9 februari 2017

Egaliseren van houten vloer en plaatsen laminaat

Het betreft een houten vloer (OSB platen) die geëgaliseerd dient te worden (ongeveer 30m²) + geluiddicht maken + het plaatsen van laminaat. Is het mogelijk om een afspraak te maken?
woensdag 8 februari 2017

Nieuwe vloer over bestaande vloer leggen

Wij zoeken een vloerder voor het vloeren van garage en berging. Waarschijnlijk nieuwe vloer kleven over bestaande vloer. Het gaat over ongeveer 35 m². De tegels, kleefmortel en plinten zijn al besteld. Het gaat over tegels van 60cm op 60cm.
dinsdag 7 februari 2017

Vloeren van benedenverdieping

Het gaat om een renovatie van de benedenverdieping, oppervlakte ongeveer 150 m² - beton - pur - chape - vloeren met tegels Tegels zorgen we zelf voor of in samenspraak met de vakman.
maandag 6 februari 2017

Vloeren van verdieping

Ik heb 'n rechthoekig stuk van +/- 80m² met op 2/3 van de rechthoek een binnenmuur van 9cm dik over de breedte, met een deurgat in aan de kant van de achtergevel -voorzien voor een deur met gedeelte glas. Verder staat er ook een houten wand op de betonplaat (er is ook al PUR geplaatst met dikte van tussen 11&13 cm) die de badkamer afscheidt. Dit in een hoek van het huis ,er kan deels doorgevloerd worden, wel rekening houden met de houten, rechtstaande planken (halve badders 23 x6 cm elke 43cm). Er is nog geen chape geplaatst, er is ook nog vloerverwarming voorzien, die wordt spoedig geplaatst. Leggen van chape, gepolieerd beton en of vloer.
maandag 6 februari 2017

Parket laten leggen bovenverdieping

Ik zou graag een parket laten leggen die ik reeds aangekocht heb. Dit is een massieve afrormosia parket die op een onderparket (ook in mijn bezit) moet gelegd worden. De onderparket moet gelijmd worden en de parket gelijmd en genageld. Dit op een houten ondervloer die vlak ligt.
maandag 6 februari 2017

Laminaat leggen

Ik woon op een appartement en wil graag laminaat laten leggen in de woonkamer de hall en 2 slaapkamers. Ik denk ongeveer 75 vierkante meter.
donderdag 2 februari 2017

Vloerder nodig voor keramisch parket

Ik had graag een nieuwe vloer gelegd in mijn woonkamer/keuken - de twee lopen in elkaar over (appartement op 2e verdieping). De totale oppervlakte is een 32 m². De tegels die ik gekozen heb zijn een keramisch parket (dus lange rechthoekige tegels). Eveneens zijn er plinten te plaatsen. De vloer is reeds gekocht en staat in de garage. De ondergrond dien ik nog voor te bereiden (deels tegels uitbreken, deels ballatum verwijderen) maar staat eerstdaags op het programma. Daaronder zit er chape die normaal klaar is om de vloer aan te brengen. - gereedzetten vloer: egaliseren chape (indien chape in te slechte staat zou zijn) - vloeren van de oppervlakte, excl vloer, incl lijm - aanbrengen plinten
zaterdag 28 januari 2017

Parket laten leggen in keuken en aansluitende leefkamer

Door verbouwing is nieuwe vloer nodig in leefkamer en de keuken. Er ligt nu laminaat op de oude vloer. Oppervlakte 25 à 30 m²
woensdag 25 januari 2017

PU vloer leggen

Wij willen in onze woonkamer, keuken en gang een PU gietvloer leggen . Ondergrond zijn dikke steentegels op zavel. Wij hebben een bungalow en de slaapkamers hebben reeds nieuwe parket en de badkamer heeft een mortex vloer. Ik veronderstel dat we de oude vloer er best uithalen en opnieuw laten chapen, voor het hoogteverschil op te vangen. Tekening en plan kunnen overgemaakt worden.
maandag 23 januari 2017

Plaatsen laminaat

Het plaatsen van laminaat in een handelsruimte van 16 à 18 vierkante meter.
zondag 22 januari 2017

Bevloering van enkele ruimtes

Vloer woonkamer, hal, badkamer. Tegels door ons aangekocht. 40 à 80 m²
zaterdag 21 januari 2017

Gietvloer in garage en verdiep

Wij gaan van 2 garages 1 maken en hier een verdiep van een 40 m2 opzetten. Ik had graag een gietvloer boven en ook in de garage geplaatst.
dinsdag 10 januari 2017

Epoxy leggen

Keuken + badkamer total 21m²
donderdag 5 januari 2017

Gietvloer voor badkamer

Gietvloer voor in badkamer. Oppervlakte : 12 m².
dinsdag 3 januari 2017

Vloer leggen

Ik zou graag een nieuwe vloer leggen met een oppervlakte van ongeveer 50 vierkante meter. Er zal ook een leiding moeten afgesloten worden van gas omdat we elektrisch gaan koken.
donderdag 22 december 2016

Linoleum vervangen

Twee kamers hebben linoleum vloeren, die dringend vervangen moeten worden.Oppervlakte kamers ?
woensdag 14 december 2016

Vloeren van bovenverdieping in laminaat of parket

In een nieuwbouw zouden wij in de loop van de maanden februari-maart graag de bovenverdieping (3 kamers, één gang, in totaal zo een 40 m²) vloeren. In laminaat of parket of eventueel in kurk. Timing is afhankelijk van droogte ondergrond (indien u voor een vochtmeter kan zorgen, is dit goed meegenomen! ) . Ik kan zelf de materialen voorzien. Gereedschap heb ik niet. Ik sta zeker open om zelf een handje toe te steken. (ik ken er niet veel van, dus zoek iemand met verstand van zaken die mij iets kan leren). Ter plaatse komen kijken door een vakman voor prijsofferte en advies.
vrijdag 9 december 2016

Verzakking koer

De koer is verzakt. Tijdens zware regendagen blijft het water in kleine plassen liggen. De koer wordt een modderpoel. De koer bevindt zich achter ons appartementsgebouw. Adresgegevens na contactname. Is gelegen in Gent.
maandag 5 december 2016

Plaatsen laminaat

Ik wil laminaat legen in de slaapkamer, oude moet weg wegens lek dat is gemaakt. Een twintigtal vierkante meter. Mogelijk ook de chape een deel herstellen / vernieuwen.

Partners

Partners van Casius