Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Oost-Vlaanderen.

94 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: plaatsen van een grenen plankenvloer (te verlijmen op chap), gepolierd beton leggen, gepolierd beton gieten in loft, parket of tegels leggen, vloer gieten in gepolierde beton, vloertegels plaatsen en betegelen van wc, chappen van gelijkvloers, vernieuwing vloeren in een chalet, chape leggen voor vloerverwarming, vloerplaat gieten, vinyl leggen in huis, herstelling parket en binnenscrhijnwerk na waterschade, laminaat vernieuwen, egaliseren vloer badkamer, een nieuwe vloer leggen over een bestaande vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Oost-Vlaanderen:

donderdag 21 september 2017

Vloertegels plaatsen en betegelen van wc

Plaatsen van vloer ongeveer 30m² + tegelen van kleine wc dit in een nieuwbouwwoning. GLV in nieuwbouw. Materiaal vloertegels.
woensdag 20 september 2017

Egaliseren vloer bestaande uit osb platen

Op onze zolder liggen momenteel osb-platen, maar die liggen niet waterpas. We zijn op zoek naar een vakman dit kan oplossen, zodat we er zelf een vloer op kunnen leggen. De vloer is ongeveer 35 vierkante meter. We zijn ook geïnteresseerd om er eventueel een geluidsdemping op te plaatsen
dinsdag 12 september 2017

Herstelling parket en binnenscrhijnwerk na waterschade

Wij hebben als gevolg van een issue met de afvoer van de wasmachine overstroming gehad in de keuken en living van ons huurhuis met schade aan het binnenschrijnwerk en de parket als gevolg. Dit is voor een brandverzekering.
maandag 11 september 2017

Parket of tegels leggen

Ik ben bezig met vloer aan het uitbreken tot op de chape. Ik zou graag een nieuwe vloer laten leggen, weliswaar twijfel ik nog tussen parket, laminaat of tegels. Oppervlakte : 59 m²- 1 ste verdieping.
maandag 4 september 2017

Egaliseren vloer

Egaliseren van bestaande vloer in living. Ongeveer 35 m². Nu ligt er een tegelvloer. Deze ligt niet 100% goed. Hier ga ik binnenkort parket op laten leggen.
vrijdag 25 augustus 2017

Parket opfrissen en plinten plaatsen

Opkuisen + behandelen met watergedragen lak 35 m² parket (vierkantjes bestaande uit 7 latjes) + plaatsen van 37 lm eiken plinten rustiek 70 mm hoog , behandeld zoals parket op boven verdieping ( 2 slaapkamers, berging en kleine overloop).
donderdag 24 augustus 2017

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat leggen op zolder. Laminaat + plinten + ondervloer reeds aangekocht. Zeker bereid van een handje toe te steken. 50 m².
donderdag 24 augustus 2017

Beton gieten in grote garage

Beton gieten op bestaande onregelmatige betonvloer. Oppervlakte ca 120 m².
woensdag 23 augustus 2017

Hervoegen terras

4 jaar gelden hebben we een nieuw buiten terras laten aanleggen in keramische vloertegels 60 x 60 en werd ingevoegd met grijs. Wij merken op dat de voegen langzaam “ verbrokkelen “ wat niet meer mooi oogt. Met de vooruitzichten van de winter zijn we er niet gerust in wat betreft de eventuele ijzel wat de tegels niet te goed kunnen komen en eventueel problemen kunnen meebrengen voor het terras. In de maand juni heb ik de voegen heropgevoegd met KNAUF voegmortel ( kleur creme ) geschikt voor buitentegels . Daar deze zeer dun ( ongeveer 1 mm) aangebracht zijn komen deze terug los bij regen en bij het belopen Graag had ik een vakman ontvangen met de taak om de oude voegen uit te slijpen tussen de tegels en terug op te voegen . Het terras is 40 m².
maandag 21 augustus 2017

Gepolierd beton gieten voor tuinhuis

Wij willen een betonplaat gieten van 6,5 meter op 4 meter en deze laten polieren om een tuinhuis op te laten zetten.
maandag 21 augustus 2017

Vloerleggen in keuken

Graag vloer laten leggen in de keuken wordt. Oppervlakte 60 m². Te plaatsen in oktober. Het is een keramische vloer van 50 x 50. Vloer reeds aangekocht
donderdag 17 augustus 2017

Beton gieten voor tuinhuis

Wij zoeken iemand die op korte termijn de beton voor ons nieuw tuinhuis kan gieten. Afmetingen 5 op 3 meter ongeveer 15 cm beton. Graag zo snel mogelijk de werken uitvoeren.
donderdag 17 augustus 2017

Beton gieten om garage te plaatsen

Wij willen een beton gieten om onze garage op te zetten. We zouden het liefst de beton polieren. De oppervlakte bedraagt ongeveer 90m². Het is enkel beton gieten en polieren.
dinsdag 15 augustus 2017

Kurkvloer leggen

We zouden de living, keuken en gang willen voorzien van kurk (kliksysteem), ongeveer 75 m². Deze zou geplaatst worden op stenen tegels. Ook de plinten moeten geplaatst worden. Materiaal aan te kopen in samenspraak met vakman.
dinsdag 15 augustus 2017

Parket/marmoleum/kurk vloeren leggen

In slaapkamers (eiken) parket vloer leggen. In totaal 75m² meter. Is reeds bewoond, dus uitvoering moet goed georganiseerd/gecoordineerd/mogelijk in verschillende stappen gebeuren. Zo snel mogelijk, zeker eerste kamer(s). Op zolder ook parket vloer (ofwel marmoleum/kurk vloeren leggen omwille van lagere prijs). In totaal 80m². Is op houten gewelven met OSB platen. Binnen 3 maanden.
donderdag 10 augustus 2017

Uitbreken van vloer en chappe

Uitbreken van de vloer en de chappe, zou ongeveer 75m² zijn. Vloeren doet klant zelf.
donderdag 3 augustus 2017

Gepolierde beton leggen voor oprit en terras

Nieuwbouwwoning: oprit, terras en paadje opzij in gepolierde beton leggen . Ongeveer 120 vierkante meter.
woensdag 2 augustus 2017

Chape leggen

Leggen van chape. De chape zou 9cm dik mogen zijn en voor een oppervlakte van 178m² (gelijkvloers en eerste verdieping). Wij bouwen een alleenstaande nieuwbouwwoning in tweede bouwlijn. De werken zoude kunnen starten begin december.
dinsdag 1 augustus 2017

Gekochte laminaatvloer plaatsen

Op de bestaande tegelvloer in de living zouden en hall zouden wij graag laminaat laten plaatsen. De laminaat is reeds aangekocht. De oppervlakte bedraagt ongeveer 74 vierkante meter. Ook zouden de deuren afgezaagd moeten worden. Alsook plinten tegen de muur geplaatst worden.
dinsdag 1 augustus 2017

Herstelling laminaat na waterschade

Ik had waterschade in m'n living. Laminaat is op een bepaalde plaats echt omhoog gekomen, en vertoont ook enkele blazen. Kan ik dit laten herstellen?
maandag 31 juli 2017

Parket leggen in woonkamer

Momenteel is ligt er natuursteen in onze woonkamer. We zouden op termijn graag een parketvloer willen. Samen met een professional willen we bekijken wat onze mogelijkheden zijn en hoe we dit gaan aanpakken qua uitbreken bestaande stenen + volgende stappen.
vrijdag 28 juli 2017

Plaatsen van linoleum vloer

Nieuwe vloer voor nieuwbouwwoning, in totaal +/- 75 vierkante meter: 30 vierkante meter op gelijkvloers (bureau), 45 vierkante meter op tweede verdiep (grote slaapkamer, kleine slaapkamer, hal). Interesse in linoleumvloeren. Ondergrond is chape, er werd rekening gehouden met een vloer van 11 millimeter.
vrijdag 28 juli 2017

Vinyl leggen in slaapkamers en hall

Vinyl plaatsen in drie slaapkamers en een gang. Oppervlakte kamer : 4 op 3- 2 op 4 e-4op 3
dinsdag 25 juli 2017

Chape en keramische parket te plaatsen

Ik zoek vloerder voor het plaatsen van chape en keramische parket vloeren op ongeveer een 80 m².
dinsdag 25 juli 2017

Chape gieten

Op 7 augustus wordt in onze renovatiewoning pur-isolatie gespoten. Vanaf de dag erna mag de chape (7 cm dik) erop. Oppervlakte 55m².

Partners

Partners van Casius