Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
125 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Oost-Vlaanderen:

maandag 11 februari 2019

Parket opknappen

Voeden parket ongeveer 20 m².
zondag 10 februari 2019

Plaatsen van plinten

Graag hadden wij in onze woning plinten laten plaatsen. Op de benedenverdieping hebben we een betonvloer en de bovenverdieping een witte PU (giet) vloer. Uit welke materialen zijn we nog niet uit.
donderdag 7 februari 2019

Leggen van tegelvloer

Living + keuken + gang + toilet vloeren met reeds aangekochte vloer +-80m². Vloer : gewone tegels 60 cm op 60 cm.
woensdag 6 februari 2019

Oude vloer op zavel vervangen

Parketvloer plaatsen op een bestaande tegelvloer ( dus vermoedelijk op zavel). Uitbreken van bestaande tegelvloer (+ isoleren, nieuwe onderlaag). 8 op 3 meter ongeveer.
maandag 4 februari 2019

Chape voor terras gieten

terrasvloer van 20 vierkante m, enkel chape gieten
zondag 3 februari 2019

Betonplaat gieten renovatie

Voor de renovatie van een woning wil ik graag een betonplaat laten gieten op zand. Ca. 85m².
zaterdag 2 februari 2019

Oude vloer uitbreken en nieuwe vloer leggen

Gaat om +/- 20m² vloer in gang en aansluitende keuken. Vloer kan niet over oude vloer wegens hoogteverschil met oude vloer.
donderdag 31 januari 2019

Beton gieten voor tuinhuis

Betonplaat gieten voor tuinhuis 2 meter diep en 2,6 meter breed
maandag 21 januari 2019

Chappe en vloeren van terras

Een terras aan te leggen ( ong. 50m²) . Het zou hier gaan over 2 rechthoekige stukken ( 3x4m en 8x4 m) te chappen en te vloeren. Ik wil ook nog meegeven dat ik in een rijwoning woon die dicht is langs beide kanten, dus alles zal door het huis moeten gebeuren. We zouden dit graag, indien mogelijk, rond april willen plannen of toch liefst voor de zomer. Terras met tegels. Keramische tegel van 1 cm dikte , 61 cm op 61 cm. Nu een betonplaat aanwezig en er dient chape te worden gegoten.
vrijdag 18 januari 2019

Terras gieten in beton

Wij denken erover na om onze terras te laten gieten in beton tegen de zomer, maar met een matte toplaag. De terras heeft een grootte van ±43.7 m².