Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
122 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Oost-Vlaanderen:

maandag 21 mei 2018

Betonplaat gieten + isolatie en chape oppervlakte 45 m²

Bij de renovatie van mijn net aangekochte rijwoning in Merelbeke zou ik graag de vloer vernieuwen. De huidige vloer (bouwjaar huis is 1950) is nog niet geïsoleerd en vermoedelijk op zand of zavel gelegd. I Ik zou zelf de vloer verwijderen en afgraven tot de gewenste diepte. Daarna zou een laag beton moeten gestort worden als basis. Daarbovenop zou ik de elektriciteit- en sanitaire leidingen leggen, om daarna te isoleren (vb. Met PUR-schuim) en te bedekken met een chapelaag. Beton storten op vloer, ongeveer 45 m².
dinsdag 15 mei 2018

Beton gieten en polieren voor een terras

Graag vakman voor een buitenterras in gepolierde beton, totaal oppervlakte 36 m².
vrijdag 4 mei 2018

Nieuwe laminaat vloer in woning leggen

Ik wil graag een nieuwe vloer in de woning, een soort laminaat of ander advies betreffende laminaat, betegeling...
donderdag 3 mei 2018

Massieve parket opschuren

Ik wil de massieve parket in een studio laten opschuren. Oppervlakte 25 m²
dinsdag 1 mei 2018

Stabilisé leggen

Wij hadden graag stabilise laten leggen. Afmetingen : 1.80 maal 4. En 3 m B. En de dikte 10 cm. Zou dienen om een boot op te plaatsen.
zondag 29 april 2018

Laminaat leggen badkamer in vinyl vloer en houtafwerking

Ik wil zo vlug mogelijk laminaat laten leggen in 2 kamers en op overloop trap gang,tevens badkamer vloer met vinyl leggen en afwerking hout rondom buizen en waterleiding. Laminaat en ondervloer is ter plaatse enkel nog de plintafwerking voor 3 kamers en de vinyl vloer voor de badkamer en de houtafwerking is nog nodig . De werken dienen voor 25 mei klaar te zijn. De totale oppervlakte van de kamers is 30m² De badkamer 12m² Materiaal voor de badkamer eventueel aan te kopen via de vakman.
maandag 23 april 2018

Chappen van kelderruimte waar parket op moet nadien

Nu is die vloer grotendeels betegeld, maar met hoogteverschillen. Wij willen daar parket. Dus worden de tegels uitgebroken en moet er daarna gechaped worden. Wel rekening mee houden dat erf geen grondwater naar boven mag komen want dan gaat het parket krom trekken.
maandag 23 april 2018

Plaatsen van kliklaminaat

Het leggen van +- 40m² kliklaminaat inclusief plinten in onze living en keuken. Laminaat nog niet aangekocht.
woensdag 18 april 2018

Parket leggen in renovatieproject

In een bestaand café willen wij uitbreiden naar de kelderruimte (gewelfde ruimte, te renoveren). Daar hoort een mooie parketvloer (geen laminaat) bij. Afmetingen (ruw gemeten) 12,50 x 7 meter.
dinsdag 17 april 2018

Beton gieten voor tuinhuis

Beton gieten voor een tuinhuis op te plaatsen. Voor een oppervlakte van 35 m². Nu ligt er stabiliseer maar dit moet opgehoogd worden zodat alles terug vlak is. Kader moet ook gemaakt worden.
maandag 9 april 2018

Vloer betegelen

Ik ben op zoek naar een vloerder voor mijn tegelwerken van ongeveer 61m². Enkele details: - De chape is reeds geplaatst (2 weken geleden) en is 11 cm dik - Overal komen dezelfde tegels in formaat 60x60 - Tegels zijn reeds gekozen - De pleisterwerken zijn vandaag gestart, dus er kan getegeld worden vanaf de chape droog genoeg is.
woensdag 4 april 2018

Betonnen vloer leggen voor garage

Garagevloer zou gedetoneerd moeten worden, geen gepolierde of dergelijke, gewoon basic beton. De garage is ongeveer 40 vierkante meter.
dinsdag 3 april 2018

Beton gieten en polieren garage

Gieten van een nieuwe betonnen vloer in de garage +- 31 m². Er ligt momenteel een beton steen in de garage, kan deze blijven liggen of moet deze er uit.
maandag 2 april 2018

Vloer chappen en betegelen

Op zoek naar een vakman om in eerste instantie te chappen en ook te betegelen. Dit voor zo een 70 m² en hierna nog 20 m² in een aparte ruimte. Tegels nog niet aangekocht.
maandag 2 april 2018

Plaatsen van linoleum vloer in living en hal

Ik wil graag een nieuwe vloer in de living en de hal. De ruimte schat ik op een 35 vierkante meter. Ik zou graag een sterke linoleumvloer laten plaatsen. Graag komen kijken ter plaatse of het mogelijk is om de linoleum vloer over de tegels te leggen.
zaterdag 31 maart 2018

Parketvloer schuren en afwerken

Opschuren van een eikenhouten parketvloer met oppervlakte 45 m² in de living. Ook vernissen en eventueel plinten vervangen indien nodig.
vrijdag 30 maart 2018

Vloer uitbreken en betonplaat gieten

Bestaande tegelvloer in living (35m²) en speelkamer (16m²) uit te breken + uit te graven om dan betonplaat te gieten. Ook isolatie en chape plaatsen indien mogelijk. Is om uiteindelijk parketvloer erop te plaatsen.
donderdag 29 maart 2018

Chape leggen en pur isolatie spuiten

1) isolatie-pur kunnen spuiten (10 cm) en 2) chape kunnen leveren en installeren (6 cm). Het betreft een oppervlakte van 90 m².
zondag 25 maart 2018

Vloeren leggen voor renovatieproject

Nieuwe vloeren in het ganse huis. Slaapkamers: 3, badkamer: 1 , studio boven (zolder), living, keuken en bergingen. Parket of tegels zijn we nog niet uit.
zondag 25 maart 2018

Parket leggen

Plaatsen van parket, ongeveer 70 m². Bovenverdieping, ondergrond is een houten vloer.
donderdag 22 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor binnen en buiten

Graag leggen van polybetonvloer. Ongeveer 60 m² binnen, 30 m² buiten voor terras. Ter plaatse komen kijken.
donderdag 22 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor woonkamer met terras

Bij de renovatie van mijn woning wil ik voor de vloer in de living en aansluitend het terras een polybeton. Beide oppervlakten sluiten aan elkaar aan. Alles samen is dit ongeveer 65 m². Oppervlakte gaat klaar zijn om direct aan de werken te beginnen.
donderdag 22 maart 2018

Parket leggen en betegelen

Ik zoek een vloerder om onze parket te leggen op het 1e verdiep (40 m2) en om te tegelen op het 1e verdiep (25 m2). Graag de plinten ook. Parket is nog niet aangekocht, vloer wel al.
zondag 18 maart 2018

Terras herbetegelen

De stenen van het terras vertonen barsten. Ik zou dit willen heraanleggen. Dit is een terras van 3,3M op 6. 9 m dus een 23 m².
zaterdag 17 maart 2018

Vloerplaat in de tuin te plaatsen

Afstand van de straat door garage en achterkamer 12 m. Vloerplaat in de tuin te plaatsen 8 m/8m. 17 cm dik

Partners

Partners van Casius