Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
111 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Oost-Vlaanderen:

woensdag 3 januari 2018

Gieten betonnen funderingsplaat

We hebben een totaalrenovatie van een oude woning voor de boeg en zullen op het gelijkvloers een betonnen funderingsplaat +- 15 cm (5,4 X15m) moeten gieten.
zaterdag 30 december 2017

Vloer isoleren met PUR

Ik wil de vloer van mijn woning laten isoleren met 7 cm PUR. De isolatie dient aangebracht te worden op een betonnen gewelf waarop de elecktriciteits- en verwarmingsbuizen liggen. De vloer heeft een oppervlakte van 160 m².
donderdag 21 december 2017

Vloeren op bovenverdieping

Wij gaan boven verbouwen dus zou er gevloerd moeten worden, de tegels zijn al aangekocht. Dit zijn 3 kamers en een badkamer, en een nachthal. Badkamer moet gevloerd en betegeld worden. Vloeren zijn wel al besteld dus zoek ik alleen plaatser die dit wil komen doen. Ik kan altijd plannen doorsturen voor de afmetingen.
maandag 4 december 2017

Betonvloer in loods gieten

Voor de renovatie van een loods zouden wij graag een betonvloer laten gieten over een oppervlakte van 10m x 20m.
zondag 3 december 2017

Vinyl plaatsen in heel het huis

Wij zouden graag vinyl laten plaatsen in onze woning . Oppervlakte is ongeveer 300 m².
woensdag 29 november 2017

Houten vloeren leggen

Ik wil graag in mijn drie slaapkamers (10,11 en 13m²) parket laten leggen. Ik denk om onderparket te kopen (hetzelfde als in de gang en living). Nog niet aangekocht.
woensdag 29 november 2017

Aanleggen tapijt met tapijttegels

Wij zoeken een aannemer met ervaring in het aanleggen van tapijt met tapijt tegels (type Interface - -BE/belgie ). Het gaat om twee kantoor ruimtes van totaal ~70m² in totaal. Plannen verkrijgbaar op aanvraag.
zondag 26 november 2017

Betonplaat gieten

Voor het plaatsen van een houten garage moet er een betonvloer gestort worden van 7,70cm bij 5,50cm en 15 cm dik. Terrein moet hiervoor iets uitgevlakt worden. 40 m² en 15 cm dik
dinsdag 21 november 2017

Plaatsen van linoleum in loft

Graag offerte voor het plaatsen van +/- 95 m² linoleum in een loft. Ondergrond: anhydrietchape. Het betreft een nieuwbouw.
maandag 20 november 2017

Chapewerken in nieuwbouw

Het zou gaan om een oppervlakte van ongeveer 206m². Gelijkvloers (107 m²) vloerafwerking 1cm Lichtgewapende chape 8cm systeemplaat met vloerverwarming thermische isolatie Pur 10cm (harde panelen) 1ste verdiepping (99cm²) Vloerafwerking 1cm Lichtgewapende chape 7cm indien gewenst kan ik u de plannen ook doormailen. Alvast bedankt!
woensdag 15 november 2017

Herstellen laminaat

Laminaat is beschadigd door vocht van de honden. Er zijn meerdere planken beschadigd en ik ga verhuizen , dus wou het zo goed mogelijk herstellen. Graag bekijken of dit te repareren valt. 15-tal latten zijn beschadigd.
woensdag 15 november 2017

Vloertegels plaatsen

Ik zoek een vakman om de volledige benedenverdieping te vloeren. Oppervlakte ongeveer 65 m². Terras ook in dezelfde tegels te leggen 17 m². Vloertegels zijn reeds aangekocht.
dinsdag 7 november 2017

Beton gieten

Beton storten in renovatiewoning. Een 4m³
donderdag 2 november 2017

Vloer egaliseren

Ik wil 45 tot 50 m² laminaat gaan leggen in de living. Momenteel ligt er een oude vloer met tegels van 15 x 15 cm die nogal oneffen is. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het egaliseren van die vloer, zodat ik daar later zelf laminaat op kan gaan leggen. De vloer openbreken.
dinsdag 31 oktober 2017

Betegelen van een keuken

Betegelen van een vloer voor een oppervlakte van max 13 m ². Er dienen ook plinten ten belope van 8 LM te worden geplaatst.
zaterdag 28 oktober 2017

Nieuwe tegelvloer leggen

We willen graag een nieuwe tegelvloer laten leggen in onze net aangekochte woning in Heusden, Destelbergen. We vragen ons af of het mogelijk is om de tegels bovenop de bestaande tegelvloer te leggen of dat we beter de huidige tegelvloer uitbreken. We hebben nog geen tegels gekocht. We zouden dezelfde zwarte tegels willen in zowel keuken (25 m²) als living (48 m²).
vrijdag 27 oktober 2017

Chappe leggen op gelijkvloers

Renovatie, gelijkvloers, makkelijk bereikbaar. Chape leggen ongeveer 30 m². Chape versterkt (kunststofvezel? ) bovenop PIR-platen. Is 5 cm mogelijk? Afwerklaag is parket. Anders 6 cm, maar liever niet meer want opbouwhoogte is beperkt. Kan u een bijkomende offerte maken voor een uit vullaag in isolatie chape? Betopor bijv. 29 m² x 3 cm
maandag 23 oktober 2017

Vloerder gezocht voor horecazaak

Ik ben interieurinrichter in bijberoep en ben dringend op zoek naar een vloerder voor een nieuwe zaak te vloeren. We zouden gaan voor een terrazzo tegel van 20 x 20 of 30 x 30 gelijmd op de huidige tegel.
maandag 16 oktober 2017

Plankenvloer vervangen door visgraatparket

In mijn living & keuken (samen 31 m²) ligt een oude plankenvloer op houten draagbalken. Die is aan vervanging toe. Graag had ik die vervangen door visgraatparket, waarbij de ondergrond moet genivelleerd worden.
maandag 16 oktober 2017

Plinten aanzetten en parket opfrissen

Omwille van een vochtprobleem werden de plinten in mijn woning afgehaald over een lengte van 10-12 meter. Parket onderhoud, opfrissen van de slijtage. Ik zoek iemand om deze na de injectie werken opnieuw aan te zetten. Ik wil dit graag zo snel mogelijk na de werken kunnen doen. Echter ik weet niet hoelang tijd er moet zitten tussen het injecteren en opnieuw plamuren en het aanzetten van de plinten.
donderdag 12 oktober 2017

Nieuwe vloer leggen in keuken, living, hal, en badkamer

Nieuwe vloer keuken living hal te samen +-30 m en volledig badkamer tegelen +-20 meter.
zondag 8 oktober 2017

Laminaat leggen en vloer vervangen in veranda en badkamer

Ik zou graag mijn laminaat in de living vernieuwen (uitbreken, isoleren). In de veranda en het toilet zou ik graag mijn vloer vervangen, (uitbreken en eventueel de overgiet van de sceptische put bekijken hoe we dit kunnen oplossen).
vrijdag 6 oktober 2017

Laminaat plaatsen in slaapkamers

Plaatsen laminaat op verdieping en gang 3 kamers van 4 x 4 meter, 1 kamer 4 x 5 meter , gang 1x 8 meter Totaal ongeveer: 76 m². Ook plaatsen van plinten. Laminaat is nog niet aangekocht.
donderdag 5 oktober 2017

Houten vloer te egaliseren

Het gaat hier over een houten vloer die ongelijk ligt de bedoeling is hem te egaliseren. Ik weet juist niet goed welke manier de beste zou zijn. De bestaande planken zijn in niet al te goede staat. 3 kamers op eerste verdieping.
woensdag 4 oktober 2017

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Ik zoek iemand voor een betonplaat voor een tuinhuis van 3. 6 m op 3. 6 m en 20 cm diep. De plaats waar deze moet komen is van straat af berekent 60m ver ( we wonen in een rijwoning). Indien het gewicht van de vrachtwagen minder is dan 6 ton kan er bij de buren opgereden worden en is het ongeveer 25 m ver. Is het mogelijk om ook te berekenen wat de meerprijs zou zijn indien jullie uitgraven en de bekisting plaatsen? Alsook het verschil van prijs voor een gewone betonplaat of een gepolierde betonplaat.