Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Oost-Vlaanderen.

42 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: vloeren keramisch parket, gietvloer voor woonkamer, houten vloer verstevigen, terrazzovloer plaatsen, plaatsen van linoleum vloer, linoleumvloer laten leggen, stabilisatie houten vloerbalken, renovatie parketvloer, renovatie blokjesparket opschuren en grijs inkleuren, laminaatvloer leggen, vloer leggen, houten vloer living vernieuwen, egaliseren chape vloer, vloerrenovatie, vloer leggen in kelders en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Oost-Vlaanderen:

woensdag 18 januari 2017

Plaatsen van linoleum vloer

Woonkamer in appartement s te verdieping (geen lift aanwezig). Bestaande linoleum dient verwijderd te worden, plinten verwijderen en opnieuw geplaatst. Basis linoleum in neutrale kleur. Oppervlakte woonkamer: ca 26 m².
dinsdag 10 januari 2017

Epoxy leggen

Keuken + badkamer total 21m²
donderdag 5 januari 2017

Gietvloer voor badkamer

Gietvloer voor in badkamer. Oppervlakte : 12 m².
dinsdag 3 januari 2017

Vloer leggen

Ik zou graag een nieuwe vloer leggen met een oppervlakte van ongeveer 50 vierkante meter. Er zal ook een leiding moeten afgesloten worden van gas omdat we elektrisch gaan koken.
donderdag 22 december 2016

Linoleum vervangen

Twee kamers hebben linoleum vloeren, die dringend vervangen moeten worden.Oppervlakte kamers ?
woensdag 14 december 2016

Vloeren van bovenverdieping in laminaat of parket

In een nieuwbouw zouden wij in de loop van de maanden februari-maart graag de bovenverdieping (3 kamers, één gang, in totaal zo een 40 m²) vloeren. In laminaat of parket of eventueel in kurk. Timing is afhankelijk van droogte ondergrond (indien u voor een vochtmeter kan zorgen, is dit goed meegenomen! ) . Ik kan zelf de materialen voorzien. Gereedschap heb ik niet. Ik sta zeker open om zelf een handje toe te steken. (ik ken er niet veel van, dus zoek iemand met verstand van zaken die mij iets kan leren). Ter plaatse komen kijken door een vakman voor prijsofferte en advies.
vrijdag 9 december 2016

Verzakking koer

De koer is verzakt. Tijdens zware regendagen blijft het water in kleine plassen liggen. De koer wordt een modderpoel. De koer bevindt zich achter ons appartementsgebouw. Adresgegevens na contactname. Is gelegen in Gent.
maandag 5 december 2016

Plaatsen laminaat

Ik wil laminaat legen in de slaapkamer, oude moet weg wegens lek dat is gemaakt. Een twintigtal vierkante meter. Mogelijk ook de chape een deel herstellen / vernieuwen.
zondag 27 november 2016

81 m² laminaat leggen

Laminaat leggen : Ongeveer 81 m² nieuwe laminaat aangekocht bij brukomtegel voor drie slaapkamers en gang.
donderdag 24 november 2016

Plaatsen van linoleum vloer

Ongeveer 30 m² linoleum vloer plaatsen.
maandag 14 november 2016

Dorpel steken

De klus bestaat uit 6 m² en het steken van een dorpel, alles kan op de bestaande vloer gelegd worden. Immers moet dorpel en vloer omhoog om te vermijden dat hij water binnenkomt als het regent. (Zie foto in bijlage) Het betreft weliswaar een klein werk. De levering van vloer (garagevloer) en dorpel mag eveneens gebeuren. Als dit niet geleverd kan worden, ben ik altijd bereid hem door een winkel te laten leveren.
dinsdag 18 oktober 2016

Gietvloer leggen

Gietvloer leggen: Oppervlakte 100 m². Dit is in een appartement op de tweede verdieping met lift.
zondag 16 oktober 2016

Laminaat laten leggen

We zouden graag laminaat laten leggen in de 3 slpk. (14,11,10m) Kostprijs laminaat in nieuwbouwhuis met de plinten + laten leggen voor de 3slpk. Totale oppervlakte is 34m. Huis is klaar rond eind juli.
zaterdag 15 oktober 2016

Nieuwe vloer leggen op 3 verdiepingen

Na 15 jaar willen we graag onze vloer in de woning te renoveren (nieuwe coating laag, epoxy laag, ...? ) Het gaat over drie verdiepingen van een woonhuis?
dinsdag 11 oktober 2016

Parketvloer opschuren

Ik wil graag een parketvloer die momenteel vernist is laten opschuren. Het gaat om een oppervlakte van 25m².
dinsdag 4 oktober 2016

Betonplaat gieten

Graag prijs voor het leveren van beton voor plaat te gieten voor tuinhuis. Ongeveer 6 kubiek Afstand van de straat tot de stortplaats is ongeveer 70 m.
dinsdag 4 oktober 2016

Laminaat leggen

In ons huis willen we graag op het 1ste en zolderverdieping laminaat leggen. Graag hadden wij de prijs geweten voor het leggen van laminaat + eventueel kostprijzen van laminaat. Betreft ongeveer 180 m².
zondag 2 oktober 2016

Schuren parket

Het parket zou geschuurd moeten worden. Oppervlake living 50m².
woensdag 28 september 2016

Vloerder

Het betreft een rijwoning van 65m² die moet gevloerd worden. Optioneel zou het terras ook bij gevloerd kunnen worden (20m²). Enkel plaatsen van vloer; materiaal wordt zelf aangekocht.
maandag 26 september 2016

Vloeren en betegelen van 3 badkamers in 3 woningen

Betreft het vloeren en betegelen douches van 3 woningen +/-116m2 vloeren en +/- 20m2 wandtegels,2 woningen gelijmt op vlakke chappe en 1 op een bestaande vloer,tegels 30x30 ceramiek,douches op gecementeerde muur,tegels en wandtegels geleverd door het bestuur.
maandag 19 september 2016

Houten vloer schuren en renoveren

Graag vloer opschuren van app na schade bij ons vertrek. Ongeveer 25m2 vloer, van kleine vierkantjes - 10cm op 10cm denk ik. Soms wordt dit ook als onderparket gebruikt.
zondag 18 september 2016

Vervangen deel van parket

Vervangen deel van parket. Het gaat om 10m² , parket in slaapkamer.
zaterdag 17 september 2016

Nieuwe laminaatvloer leggen

Ik wil graag een offerte voor laminaat te leggen in drie kamers: Keuken (4,5 m²), living (20 m²) en bureau (13,5 m²)
zaterdag 17 september 2016

Chappewerken

Ik wil graag dat mijn bovenverdieping gechapt wordt, trappenhal 4-8m², slaapkamer 1 16-25m², slaapkamer 2 12-16m² slaapkamer 3 12-16 m2 allemaal de normale dikte. Graag prijsofferte.
dinsdag 13 september 2016

Plankenvloer herstellen

Plankenvloer is op verschillende plekken beschadigd en ik zou die willen herstellen.

Partners

Partners van Casius