Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
111 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Oost-Vlaanderen:

zondag 18 maart 2018

Terras her betegelen

De stenen van het terras vertonen barsten. Ik zou dit willen heraanleggen. Dit is een terras van 3,3M op 6. 9 m dus een 23 m².
vrijdag 16 maart 2018

Plaatsen van houten terras

Wij hadden graag een houten terras van 5 x 5 laten plaatsen. Aan 3 zijden omgeven door wanden (1zijde van 7m geen wand); de andere zijde van 7 m heeft 1 doorgang van 1,50 m; de wanden bestaan uit verplaatsbare panelen; de wanden zijn max. 1,80 m hoog waarvan het deel van de wanden boven 0,80 m uit veiligheidsglas bestaat en het gedeelte onder 0,80 m uit hout. Er dient in het terras 1 bestaande boom ingewerkt te worden.
donderdag 15 maart 2018

Terug voegen van terras

Heropvoegen van ons terras bestaande uit ong 40 m². Vol -keramische tegels . Het terras is 4 jaar gelden geplaatst en vertoont meerdere breuken en mortelverlies in de voegen. Ik heb reeds meerdere malen de aannemer aangesproken maar deze is failliet
dinsdag 13 maart 2018

Vloeren leggen

Wij willen graag een nieuwe vloer in onze keuken, hal en wc. Ongeveer 25m² samen. Plinten moeten ook nog worden geplaatst. Vloer is reeds gekocht.
zaterdag 10 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen

Ik wil een gepolierde betonvloer laten plaatsen in mijn nieuwbouwwoning. Het gaat om een 70 m² in 3 verschillende kamers. Er is vloerverwarming en alles is reeds geïsoleerd en dergelijke, men kan de vloer meteen plaatsen.
zaterdag 10 maart 2018

Vloer inkomhal uitbreken en egaliseren

Inkomhal ligt vloer van 2 cm dik. Deze moet uitgebroken worden en daarna moet men dit vlak egaliseren zodat er laminaat kan geplaatst worden. Oppervlakte is iets minder dan 9 m².
vrijdag 9 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen

Nog elektriciteit en water en gas, isolatieplaten plaatsen alvorens beton nu betonplaat nog ongeveer 20 cm vrij voor isolatie en beton, deel over kelder, werken onder toezicht van architect. Ongeveer 60 m² binnen en 30 m² buiten aan te leggen met gepolierde betonvloer.
donderdag 8 maart 2018

Gieten van betonplaat tuinhuis

Ik wil graan een betonplaat laten gieten voor een tuinhuis met overkapping. Er ligt momenteel reeds een plaat van 400 x 300 cm. De nieuwe moet 1000 x 400 cm worden, en deze moet ook 8 cm hoger komen dan de huidige. Aan het stuk van de overkapping moet nadien worden afgewerkt met tegels of hout De plaat moet achteraan de tuin komen.
donderdag 8 maart 2018

Vloer herstellen

Onze vloer is omhoog geduwd. We zouden deze graag laten herstellen. Keramische tegel in de eetplaats. Oppervlakte van 5,5 m L.
maandag 5 maart 2018

Tegels zagen tot plinten

Wij zouden graag willen weten hoeveel het kost om onze tegels te laten versnijden tot plinten. Het gaat om keramisch parket: tegels van 20 cm op 114 cm, 1 cm dik. We zouden plinten willen van 114 cm lang, 7cm of 8cm hoog . 40 meter in totaal.
maandag 5 maart 2018

Beton gieten voor tuinhuis

Beton gieten voor een tuinhuis. 15cm is zeker voldoende. +-2m3 De plaats is vrij ver van de weg. Ik schat ongeveer 30 a 35 meter. Graag binnen de maand uit te voeren.
maandag 5 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit

Oprit ongeveer 50 m². Momenteel voorzien van natuursteen, ondergrond beton, weet niet juist hoeveel ruimte er beschikbaar is na het verwijderen van de natuursteen. Soorten beton te bespreken.
zondag 4 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen

Betonvloer voor garage van 44m2 graag 15cm dik, geen speciale kleur.
vrijdag 2 maart 2018

Betonnen tablet voor woonkamer

Graag vakman voor een betonnen tablet voor in de woonkamer. Lengte 55 cm breed op 250 cm lang, met retour naar beneden op de zijkanten van 45 cm hoog en 55 cm breed. Bovenvlak gepolierd afgewerkt. (lichtgrijze kleur)
woensdag 28 februari 2018

Tuinterras in gepolierd beton aanleggen

In onze tuin zouden we graag 2 terrassen + trap laten gieten in gepolierd beton. In totaal gaat het over een trap van 3 treden + 2 terrassen van respectievelijk 15 en 17 m².
woensdag 28 februari 2018

Nieuwe betonnen vloer te leggen in kelderruimtes

Wil graag nieuwe glad betonnen bevloering in 2 kelderruimtes van 4,40m x 2,50 m (11m²). In totaal dus 22m² op een bestaande oude oneven vloer.
dinsdag 27 februari 2018

Ophogen van terras 15 cm ophogen van 25 m²

Wij willen graag ons terras 15 cm laten ophogen om nadien blauwe natuursteen op te leggen. Het terras is 25 m² groot en ligt achteraan een rijhuis. Men moet het huis door om er te geraken dus vermoed ik dat dit met spuit chape moet gebeuren.
zondag 25 februari 2018

Betonnen vloer gieten

Ik wil graag een betonnen vloer laten gieten in mijn huis. Het gaat om zo een 15 m².
zondag 25 februari 2018

Terras met gepolierde beton aanleggen

Voor onze nieuwbouwwoning willen we graag een terras aanleggen in gepolierde beton. Het gaat om een oppervlakte van zo een 30 m².
zondag 25 februari 2018

Gepolierde betonvloer gieten in garage

Het betreft een garage van 16,5 vierkante meter, die we willen gebruiken als Leefruimte maar de mogelijkheid tot het parkeren van een wagen moet aanwezig blijven bij latere verkoop van de woning.
zaterdag 24 februari 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen

Ik wil graag een gepolierde betonvloer laten gieten voor een oppervlakte van 64 m². Hier moet ook voor 10 lopende meter een afvoergeul-rooster voorzien worden en dit aansluiten op de afvoer. Bestaande tegels en ondergrond tot niveau af te voeren
vrijdag 23 februari 2018

Parket opschuren

Ik wil graag mijn parket laten opschuren. Het gaat om een kleine oppervlakte van 330 x 360 cm.
maandag 19 februari 2018

Beton storten

Wij zouden een laag beton van 10cm dik moeten laten storten in de berging, keuken en badkamer. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 33m².
vrijdag 16 februari 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor een garage

Gepolierde betonvloer is 110 m². Heb nu een vloer met dals wil in het midden roosters voor afwatering 15 cm dik volledig open ruimte. Dit is voor een magazijn en die gaat dienen als garage.
woensdag 7 februari 2018

Beton storten voor tuinhuis en achtertuin

We zouden graag beton gestort krijgen voor onze achtertuin. De hele tuin is 10x7m ongeveer. En op een groot deel komt er een tuinhuis van 8x3m. We gokken op een 10 cm dikte. Welke ondergrond is hiervoor het beste, en wie kan ook de grondwerken komen doen?

Partners

Partners van Casius