Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Aalst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Aalst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Aalst:

Vloertegels plaatsen

In badkamer en living tegels plaatsen. Vloerbetegeling en betegeling muren in badkamer. Materiaal al aangekocht enkel plaatsing.

Plaatsen van laminaat

Plaatsen van laminaat in slaapkamer. Oppervlakte : 3 m op 3m. Materiaal reeds aangekocht.

Nieuwe vloer op keramische tegels plaatsen

In mijn woning ligt een goede vloer van keramische tegels, maar ik vind deze niet mooi en wil hem daarom graag vervangen. Ik wil de nieuwe vloer graag op de huidige tegels laten verlijmen. Het gaat om een vloer van 70 m².

Vloer uitbreken en nieuwe chape leggen

Ik heb een rijwoning gekocht en ik zou graag de vloer zo goed mogelijk willen vervangen zodat ik er parket kan opleggen. Momenteel ligt er een chape onder de bestaande lynolium en is in slechte staat. Ik zou de vloer willen uitbreken, leidingen verwarming (geen vloerverwarming) in de vloer, isoleren, chapen en parket opleggen. Breedte woning is 4,30 m op 18 m diepte. graag hiervoor een offerte.

Terras, oprit en vloer poolhouse in gepolierde beton leggen

Gepolierde beton voor oprit, rechter zijde van de woning terras en nog een vloer voor poolhouse op de plaatsen. Ook rechts van de woning het wandelpad in gepolierde beton maar in tegelvorm. In totaal meer dan 100 m².

Click vinyl leggen

Graag vakman voor het plaatsen van click vinyl in onze living op een bestaande vloer. Vinyl hebben we nog niet. Ongeveer 40 m².

Betonnen vloer leggen

Ik zou 2 houten vloeren op 2 verdiepingen willen vervangen door beton. De bedoeling zou zijn hier bovenop zelf afwerking te doen met laminaat en/of tegels. De oppervlakte is 32 vierkante meter per verdieping, dus 64 m² in totaal.

Laminaat leggen

Graag oude laminaat weghalen en nieuwe leggen. Betreft 63 m². Laminaat reeds aangekocht bij brio-planit.

Plaatsen laminaat

Ik wil laminaat legen in de slaapkamer, oude moet weg wegens lek dat is gemaakt. Een twintigtal vierkante meter. Mogelijk ook de chape een deel herstellen / vernieuwen.

Bevloering van woning

Ik ben op zoek naar een vloerder die ongeveer een 70 m2 kan vloeren , chape is reeds geplaatst. 70m2 vloer, 2 muren met faience + wc uitkleden met vloer. Graag zo snel mogelijk .. tegels zijn 62 op 62 en liggen reeds ter plaatse.