Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in Aalst heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs in Aalst u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Aalst of directe omgeving.

162 klanten uit Aalst bevelen een bij Casius in Aalst aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Aalst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: chape werken PUR en zandchape, beton laten storten, gietvloer leggen in nieuwbouwwoning, betonplaat gieten, vloer leggen in woonkamer en kapsalon, parket renoveren, nieuwe tegelvloer leggen, laminaat en tegels leggen, chapewerken in nieuwbouw, vloerplaat-isolatie-chape leggen, vloer renoveren en isoleren, chappe leggen in nieuwbouw, parket herstellen 3 appartementen, betegelen van een keuken, houten vloeren aanleggen op stenen terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Aalst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Aalst:

Plaatsen laminaat

Ik wil laminaat legen in de slaapkamer, oude moet weg wegens lek dat is gemaakt. Een twintigtal vierkante meter. Mogelijk ook de chape een deel herstellen / vernieuwen.

Bevloering van woning

Ik ben op zoek naar een vloerder die ongeveer een 70 m2 kan vloeren , chape is reeds geplaatst. 70m2 vloer, 2 muren met faience + wc uitkleden met vloer. Graag zo snel mogelijk .. tegels zijn 62 op 62 en liggen reeds ter plaatse.

Chappen en isoleren

35m2 vloer uit breken . In zavel . Nadien chappen met isolatie .

Uitbreken vloer

Ik ben op zoek naar iemand die de volledige vloer wil uitbreken van zowel gang, living , keuken , wasplaats als bestaande koer. Het gaat om 68,16 m2. Deze werken zijn voorzien voor begin juli ! Graag had ik een prijsofferte , een totaalprijs !Foto's ter beschikking.

Herstellen van terazzo vloer

Terrazzo: Ik wil graag een terrazzo vloer laten herstellen. Kan dat en wat is de prijs hiervoor? De ruimte is ongeveer 40 m². Er is een stuk uit gezaagd van ongeveer 20 cm op 80 cm en er is een stuk waar cement is dichtgemaakt van 30 cm op 1 m.

Terras vloeren, plaatsen faience en plinten

Ik zou mijn terras laten vloeren de ondergrond is chappe groot 27 vierkante meter stenen 60x60. In de keuken 3 vierkante meter faince plaatsen. En boven 33 lopende meter plinten plaatsen. De vloer de faience en de plinten heb ik al.

Chapewerken uit te voeren

Voor het chappen van mijn living 60 vierkante meter ,toilet 2 vierkante meter,inkom 6 vierkante meter.Ongeveer 8 cm dikte.

Herstellen van een laminaatvloer

Herstelling van laminaat in de inkom. Ongeveer een vierkante meter dat zou moeten hersteld worden. Zo snel mogelijk herstellen indien mogelijk.

Opschuren en afwerken van parket

De parketvloer laten schuren/afwerken. Betreft ongeveer 105 a 120m2.

Leggen van vloer

Ik zou graag een prijsofferte hebben voor het leggen van een vloer. Vloer :100 m2 . De tegels zijn al in ons bezit 40x40

Plaatsen linoleum vloer

Linoleum vloer te leggen.Oppervlakte :100m2.

Vloerisolatieleggen en betegelen

De living ongeveer een 40 vierkante meter moet uitgebroken worden en dan moet er vloerisolatie in pur + chappen en tegels gelegd worden.

Chappe - en vloerisolatiewerken

wij zijn opzoek naar een chappebedrijf dat ook PUR spuit voor onze vloeren in onze nieuwbouw te Erembodegem. Pur 10cm + 8cm Chappe. gelijkvloers PuR 8cm + 8 cm chappe 1ste verdiep

Epoxyvloer voor garage

Plaatsen van een epoxyvloer in een leegstaande garage.

uitbreken en plaatsen van tegel of ...

uitbreken en plaatsen van tegel of natuursteenvloer in gang beneden (kleine opp) van ongeveer 5 vierkante meter alsook plaatsen van tegeltjes in keuken spatwand

Wij gaan de volledige benedenverdieping ...

Wij gaan de volledige benedenverdieping opnieuw vloeren. Dit betekend dat wij de bestaande vloer gaan uitbreken en 20cm uitgraven zodat er beton kan gegoten worden en daarna isolatie en chape om daarop te vloeren.

Momenteel ligt er in de keuken en hal ...

Momenteel ligt er in de keuken en hal van ons nieuw aangekochte huis een lelijke vloertegel van 0,5 cm dik die we willen veranderen. Oppervlakte van het geheel is ongeveer 30 m2. Wie doet ons een voorstel? Zelf hadden we daarbij aan kerlite gedacht.

Onze livingruimte met oppervlakte van ...

Onze livingruimte met oppervlakte van 28m² dient geegaliseerd te worden opdat we parket zouden kunnen leggen.

Wij zouden graag tegels laten leggen in ...

Wij zouden graag tegels laten leggen in onze slaapkamer (20m²). Daarna zouden de andere kamers moeten volgen.

Inkomhall van een 12m2 herbetegelen op ...

Inkomhall van een 12m2 herbetegelen op de bestaande vloer, welke een goede ondergrond is. Liefst een vloertegel van max. 0.5cm dik en bevestigen met lijmcement en aangebracht met kam van 0.5.

PLAATQEN VAN LAMINAAT IN 2 SLAAPKAMERS ...

PLAATQEN VAN LAMINAAT IN 2 SLAAPKAMERS SAMEN 25 M2

het gaat om 2 slaapkamers van 10m2 en ...

het gaat om 2 slaapkamers van 10m2 en 11m2 waar laminaatparket moet gelegd worden. Daarnaast moet er een natuursteen worden aangelegd in een centrale gang+toilet, ong 12m2. De stenen tegelvloer die er nu ligt in al deze ruimtes zou moeten uitgebroken worden....

plaatsen van vloer in ...

plaatsen van vloer in veranda/badkamer/keuken

UITBREKEN BESTAANDE CHAPE + NIEUWE CHAPE ...

UITBREKEN BESTAANDE CHAPE + NIEUWE CHAPE LEGGEN + VLOEREN