Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor laminaat plaatsen over kurkvloer:

Laminaat plaatsen over kurkvloer

Laminaat leggen op bovenverdieping bestaande uit 4 slaapkamers en overloop met bestaande kurktegelvloer. Oppervlakte : 70 à 80m².
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Aalter (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat plaatsen over kurkvloer uit heel België:

Chape leggen op zolder

5 cm chape op de betonvloer van onze zolder leggen om de laminaat te plaatsen. Eventueel een lichte chape, ongeveer 90m².

Totaalrenovatie woning

Ik ben op zoek naar een aannemer /vakman voor de totaalrenovatie van mijn huis. Dit omvat de grote werken tot de afwerking: vernieuwen van plafonds, Vloer, Pleisterwerken voor binnenmuren ; vloer op bovenverdieping in laminaat leggen, inloopdouche in badkamer plaatsen; ventilatie, CV verwarming, elektriciteit/water/afvoer. Details Woning Bj 1960, 1Living 3 slpk, 2toiletten, 1badkamer en keuken;

Laminaat leggen en plinten plaatsen

Laminaat uitbreken van ongeveer 80 m². Voor deze oppervlakte ook nieuw laminaat te leggen. Hierbij ook plinten plaatsen en afwerken, ook nog een ander deel in totaal 120 m².

Toiletruimte vernieuwen

Toiletruimte te vernieuwen. Wandtegels verwijderen, pleisteren, verven of behangen Hangtoilet plaatsen Laminaatvloer leggen (laminaat al gekocht)

Plaatsen laminaat

Laminaat plaatsen in verschilledne ruimtes. Oppervlakte 58 m².

Zolder renoveren

Ik wil mijn zolder laten renoveren. Isolatie plaatsen, laminaat leggen, cv en elektriciteit voorzien, schilderen, deuren plaatsen, toilet voorzien,..

Kleine studio 32m² renoveren

Een studio van +- 32 m² volledig renoveren. Het gaat om plakwerk op de muren dan behangen ,schilderen en opfrissen van het plafond. Laminaat leggen. Nieuwe badkamer installeren, tegels op de muren van de badkamer plaatsen en ook hier het plafond opfrissen. Nieuwe radiator in de badkamer en in de kamer zelf. Nieuwe (extra) stopcontacten in de studio voorzien. In de kamer en de badkamer is alles al afgebroken.

Trapbekleding plaatsen

Smalle treden, geverfd hout, uitgesleten. De trap moet volledig gerenoveerd worden. Rechte trap met leuning. HPL / CPL / laminaat