Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Brakel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Brakel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Brakel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Brakel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Brakel:

Vloerverwarming infrezen

Infrezen van de chappe en leggen van de vloerverwarming.Oppervlakte :60 m².

Terras in gepolierde beton leggen

Voor onze nieuwbouwwoning willen we graag een terras uit gepolierd beton laten aanleggen (11 m x 3 m).

Chape leggen

Leggen van chape. De chape zou 9cm dik mogen zijn en voor een oppervlakte van 178m² (gelijkvloers en eerste verdieping). Wij bouwen een alleenstaande nieuwbouwwoning in tweede bouwlijn. De werken zoude kunnen starten begin december.

Chape en keramische parket te plaatsen

Ik zoek vloerder voor het plaatsen van chape en keramische parket vloeren op ongeveer een 80 m².

Gieten van betonnen ondergrond

Wij hebben onze oude vloer in onze woning uitgebroken om een nieuwe te leggen nu zit er onder deze vloer zavel, wij zoeken iemand die een betonnen ondergrond kan gieten van een 8 tal cm over een oppervlakte van ongeveer een 70 vierkante meter. We zouden de werken tegen eind volgende week willen laten uitvoeren.

Schuren van parketvloer

De parketvloer laten schuren/ afwerken. Ongeveer 70 m² alléén schuren van nieuw parket eik rustiek

Het bereft een nieuwbouw waarvoor ik op ...

Het bereft een nieuwbouw waarvoor ik op zoek ben naar een ervaren bedrijf die de chapewerken kan uitvoeren . Dit zowel isolerende als geluidsdempende chappen.