Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vloerverwarming infrezen:

Vloerverwarming infrezen

Infrezen van de chappe en leggen van de vloerverwarming.Oppervlakte :60 m².
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Brakel (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming infrezen uit heel België:

Aanleggen vloerverwarming, aangestuurd door Honeywell EvoHome

Ik wil vloerverwarming laten aanleggen in de woonkamer en keuken, in de rest van het huis hangen radiatoren die via HC92 knoppen op een Honeywell controller zijn aangesloten, de ketel is aan ATAG blauwe engel 2 en is nu via een BDR91 unit aan-uit aangestuurd door de honeywell controller. Ik zoek een aannemer die affectie heeft met het honeywell systeem en weet hoe dit in elkaar zit. (dus geen discussies dat het niet werkt) De vloeren moeten ook uitgebroken worden, en weer gechapt. (methode sta ik voor open, infrezen, matten of met pinnen)

vloerverwarming infrezen

Aansluiten op bestaan condesatie ketek van Vailant of electrisch . Renovatieproject.

Vloerverwarming infrezen

De keuken ,veranda en living die elkaar doorlopen voorzien van vloerverwarming. Het gaat over een totaal oppervlakte van meer dan 130 m². Momenteel wordt er verwarmt met mazout ( radiatoren).

Vloerverwarming infrezen voor een nieuwbouw

Dit gaat over een sleutel op de deurwoning. Graag een vloerverwarming infrezen voor een oppervlakte van 7 meter op 3,89 meter.

Vloerverwarming infrezen

Op de benedenverdieping heb je woonkamer, toilet, keuken en badkamer die we graag alle vloerverwarming zouden willen geven. (Ik weet niet of vloerverwarming in de inkom verstandig is? ) De totale oppervlakte is na mijn meten ongeveer 70m². De huidige vloer is een tegelvloer van de jaren 70/80. Deze ligt in de woonkamer, toilet en keuken. De badkamer heeft een moderne tegelsoort van een 8jaar oud.

Vloerverwarming infrezen voor duplex appartement

Duplex appartement met een totaal oppervlakte van 110 m². De 2 de verdiep heeft een oppervlakte van 85 m² dit zijn 4 kamers, 2 badkamers, en een gang. Totaal 11 groepen om in te frezen. Op de 3 de verdiep een oppervlakte van 35 m² dit is een open plan kamer (living,eetkamer,keuken) Totaal 4 groepen om in te frezen. Overal is er chappe. (geen vloer afwerking op het moment) De chappe op de 2 verdieping tussen 6-8 cm dik. De chappe op de 3 de tussen 4. 5-5. 5 cm dik. Bij de achterkeuken is er geen vloerverwarming nodig.

Complete CV installatie in oude hoeve plaatsen

We willen graag een oude boeren hoeve renoveren. Er is geen cv aanwezig in het woonhuis, dit zal een van de eerste werken zijn die we willen beginnen. De living is onderkelderd dus infrezen van vloerverwarming is ons eerste idee. Beneden verdieping heeft een totale oppervlakte van 130 m². Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Met vloerverwarming.

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Momenteel is in de woning alles elektrisch (zowel verwarming als warm water), een Nederlandse firma komt vloerverwarming infrezen, wat er nog dient te gebeuren: - plaatsen cv ketel - plaatsen zonneboiler - aansluiten warmwaterleidingen op bestaande leiding - plaatsen thermostaat - collector voor vloerverwarming - collector voor radiatoren (zolder wordt in de toekomst ingericht en verwarmd met radiatoren).