Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Deinze te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Deinze.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Deinze of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Deinze die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Deinze:

Parket schuren + opnieuw behandelen

Ik wil parket renoveren in de woonkamer (8m op 4m): afschuren + beschermlaag opbrengen.

Uitbreken en herleggen betonplaat

Uitbreken, slijpen betonplaat voor riolering en opnieuw dichten na werken. Stuk in slaapkamer, wc en garage. Enkele gleuven en stukken. 10-20 m².

Betonplaat gieten

Wij zijn dringend op zoek naar een firma die onze betonplaat van 90m2 kan gieten met een dikte van 10 cm.

Parket laten leggen bovenverdieping

Ik zou graag een parket laten leggen die ik reeds aangekocht heb. Dit is een massieve afrormosia parket die op een onderparket (ook in mijn bezit) moet gelegd worden. De onderparket moet gelijmd worden en de parket gelijmd en genageld. Dit op een houten ondervloer die vlak ligt.

Vloeren plaatsen

Bij deze ben ik dus opzoek naar een vloerder die onze oude vloer kan uitbreken en onze reeds bestelde nieuwe tegel kan plaatsen. De afmetingen van de nieuwe tegel bedraagt 61,5x121.oppervlakte 40à 50 m²

Laminaat leggen in 3 slaapkamers + overloop

Nieuwbouw leggen van laminaat in 3 verschillende kamers + overloop voor +/- 34 m²

eerste verdieping : afwerken ...

eerste verdieping : afwerken zolderkamer, nieuwe badkamer, plankenvloer (isolatie en kleine reparaties = bepleistering) gelijkvloers: nieuwe keuken, plankenvloer(totaal plankenvloer tussen 80m² en 100m² eventueel bijkomend: plafonds, zonnepanelen, buitenschilderwerk (ramen, deuren en pergola) maximalisatie isolatie met maximaal beroep op premies. vloeren ! plankenvloer, parket of natuursteen!