Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor laminaat leggen op gelijkvloers en slaapkamers 140 m²:

Laminaat leggen op gelijkvloers en slaapkamers 140 m²

Renoveren van de vloer: Graag laminaat leggen op de gelijkvloers en de slaapkamers. Dit is een totaal van ongeveer 140-150 m².
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Eeklo (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen op gelijkvloers en slaapkamers 140 m² uit heel België:

Kast op maat maken en laminaat leggen

Op de plaats van de kleerkast wil ik een ingebouwde kast 4mX50cm Diep En het leggen van laminaat op een oppervlakte van 16m². Laminaat aankopen via de vakman .

Verbouwen van zolder

Ik wil de zolder verbouwen: Momenteel bestaande uit 2 ruimtes met tussenmuur en laag vals plafond. Verwijderen van de tussenmuur en plafond, dakisolatie aanbrengen en opnieuw afwerken. Vloer leggen laminaat, ingemaakte kast maken aan schuine wand en mogelijkheid vliering boven hal bekijken.

Klussen in huis uitvoeren

Vernieuwen van 4 deurlijsten en laminaat leggen voor een oppervlakte van 15 m². En schilderen van muren 25 m². Dit na gevolg van waterschade via het dak.

Stuccen van een studio, schilderen en laminaat leggen

Bij het verwijderen is het plamuur van de muur gekomen. Eens egaal bijgeplamuurd moet de studio van 21 m² geschilderd worden en laminaat gelegd worden. Oude tapijt moet nog wel verwijderd worden.

Uitbreken van vloer living, chappen en laminaat leggen in living 40 m²

We zijn van plan om een laminaatvloer te plaatsen. De tegels in de living moeten uitgebroken worden, en dan chape en dan laminaat leggen. Ongeveer een oppervlakte van 40 m².

Renovatiewerken uitvoeren

Renovatiewerken doorheen heel het huis: nieuwe keuken plaatsen zonder een kookeiland, zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak, Inloopdouche bijplaatsen en het bad verplaatsen in badkamer + nieuwe vloer leggen enkel in de badkamer dit betreft een laminaat, trapleuning tegen de muur plaatsen ,een trap naar zolder plaatsen ook een trapgat maken + isolatie indien nodig enkel van de zolder , nieuwe ramen boven op eerste verdieping plaatsen, nieuwe binnendeuren plaatsen ongeveer een 6 tal nieuwe deuren.

Renovatiewerken in een HOB uitvoeren

Renovatie uitvoeren in een huis HOB. 3 muren uitbreken, in 1 muur moet een deur komen, tegelvloer uitbreken, vals plafond plus licht punten, laminaat leggen , 2 radiatoren plaatsen.

Laminaat plaatsen

Laminaat leggen 37m². Nu is er een planken vloer. Laminaat of klik vinyl plaatsen op planken vloer. Enkel de plaatsing

Partners

Partners van Casius