Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor laminaat leggen op gelijkvloers en slaapkamers 140 m²:

Laminaat leggen op gelijkvloers en slaapkamers 140 m²

Renoveren van de vloer: Graag laminaat leggen op de gelijkvloers en de slaapkamers. Dit is een totaal van ongeveer 140-150 m².
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Eeklo (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen op gelijkvloers en slaapkamers 140 m² uit heel België:

Laminaat opnieuw leggen voor toonzaal

Voor onze toonzaal zoeken we iemand die laminaat vloer afbreekt en een nieuwe legt. 2 kooien van totaal een kleine 50m2. Bij voorkeur nog deze week te doen.

Laminaat plaatsen over kurkvloer

Laminaat leggen op bovenverdieping bestaande uit 4 slaapkamers en overloop met bestaande kurktegelvloer. Oppervlakte : 70 à 80m².

Kleine studio 32m² renoveren

Een studio van +- 32 m² volledig renoveren. Het gaat om plakwerk op de muren dan behangen ,schilderen en opfrissen van het plafond. Laminaat leggen. Nieuwe badkamer installeren, tegels op de muren van de badkamer plaatsen en ook hier het plafond opfrissen. Nieuwe radiator in de badkamer en in de kamer zelf. Nieuwe (extra) stopcontacten in de studio voorzien. In de kamer en de badkamer is alles al afgebroken.

Laminaat plaatsen inclusief plinten

Leggen van laminaatvloer en plinten voor boven. In totaal ongeveer 50 m² verdeeld over 3 kamers. De vloer zelf is chape maar ligt nog niet volledig effen dus waarschijnlijk is egaliseren ook nodig.

Nieuwe betegeling leggen

Graag hadden wij onze living, keuken, hal en slaapkamer/bureel laten vloeren. Bendenverdieping: 10, 5 L op 7,5 m. Br. Nieuwe betegeling leggen op bestaande vloeren als het mogelijk is. Indien niet uitbreken van vloeren en nieuwe leggen. Geen laminaat en geen gietvloer.

Complete renovatie appartement 85 m²

Verbouwingswerken in een appartement met een oppervlakte van ongeveer 85 m² : Ruwbouw werken. Uitbreken muur tussen  keuken en living Uitbreken tegels en vloer in WC, badkamer, inkomgang uitbreken linoleum vloer in living en slaapkamers leggen. Plaatsen schuifraam tussen living en terras. Elektriciteit vernieuwen. Nieuwe verwarmingsinstallatie en radiatoren plaatsen. Verbeteren loodgieterij waar nodig . Nieuwe bepleistering - stuccen van het appartement. Nieuwe vloer leggen in gans het appartement ( laminaat  en  tegel  )  Nieuwe badkamer nieuwe WC. Nieuwe keuken plaatsen. Schilderen van het appartement inclusief schilderen deuren. Plaatsen van een branddeur. Diverse ( keuring, enz...

Schilderen en parket leggen in een appartement

Een appartement van 80 m² op de vierde verdieping schilderen. Ook nieuwe parket leggen ipv de huidige laminaat. Het zou voor 60 m² parket aan te leggen zijn.

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat leggen in het volledige huis. Alles is gelijkvloers. Totaal m² : 150 m² (living, keuken, 3 slaapkamers, berging en inkom en gang en toilet. Laminaat en ondervloer zijn reeds aangekocht. Afbraak is reeds gebeurd.

Partners

Partners van Casius