Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Erpe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Erpe.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Erpe of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Erpe die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Erpe:

Nieuwe cementtegels maar slecht gevoegd

We legden zelf cementtegels vorig jaar... alle voegen komen los en sommige tegels liggen volledig los. Opnieuw voegen . Oppervlakte: deel in keuken, living en hall.

Betonvloer in loods gieten

Voor de renovatie van een loods zouden wij graag een betonvloer laten gieten over een oppervlakte van 10m x 20m.

Houten vloer te egaliseren

Het gaat hier over een houten vloer die ongelijk ligt de bedoeling is hem te egaliseren. Ik weet juist niet goed welke manier de beste zou zijn. De bestaande planken zijn in niet al te goede staat. 3 kamers op eerste verdieping.

Houten vloer vervangen door beton

Ik wil mijn houten vloer vervangen door beton. Ongeveer 70 m².

Laminaat leggen

In ons huis willen we graag op het 1ste en zolderverdieping laminaat leggen. Graag hadden wij de prijs geweten voor het leggen van laminaat + eventueel kostprijzen van laminaat. Betreft ongeveer 180 m².

Storten betonplaten voor vloer

Wij zoeken een aannemer voor het storten van beton/plaatsen van gewapende betonplaten als basis waarop vloer en andere buizen zullen geplaatst worden. Totale oppervlakte is ongeveer 100m2

De benedenverdieping van +/- 85m² ...

De benedenverdieping van +/- 85m² vloeren (+ eventueel prijs voor chape)