Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Evergem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Evergem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Evergem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Evergem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Evergem:

Restaureren parket

Opschuren en opnieuw oliën van parket 35/40 m2

Aanleggen beton in bestaande garage

Zou graag een beton aanleggen al of niet gepolierde beton deze zou achteraan zijn mijn garage ligt diep dus er zal een betonpomp aan de pas moeten komen en het zou gaan over 32 vierkante meter en 15 cm moeten zijn.

Leggen van vloeren in keramische tegels

De verwarming wordt aangepakt begin april (CV inslijpen in tegels of eventueel huidige tegels uitbreken) en naar schatting zoeken wij rond 15 april een vloerder die onze benedenverdieping zou willen betegelen (ofwel lijmen op bestaande tegels ofwel opnieuw plaatsen). Naar schatting gaat dit om 70m2 (inkom, keuken, living, wasplaats, wc'tje en kleine berging). De kleine berging willen wij ombouwen tot een badkamertje met inloopdouche (hiervoor dus de nodige vloer en wandtegels te voorzien). Keramische tegels.

Betonnen vloer gieten voor hondenkennel

We zouden in de tuin een hondenkennel van 3,3m op 1,35m willen plaatsen. Hiervoor moet een effen ondergrond voorzien worden.

Gietvloer leggen

De oppervlakte bedraagt ongeveer 35 vierkante meter en is nu met tegels bedekt. Graag begin april de werken kunnen starten.

Parket opfrissen

Ik heb net een huis aangekocht en de parket is toe aan een renovatie. De parket ligt in de woonkamer en de keuken, dus ik zou na het schuren een lak willen aanbrengen als beschermlaag. Er zitten geen krassen in, enkel een kleurverschil. Ik weet niet wat er op dit moment als beschermlaag ligt. 40m²

Verbouwingswerken - bevloering

Plaatsen van vloeropbouw: - vloerplaat - Isolatie - Chape Graag prijsopgave voor deze werken.

Vloer opbouw/isolatie

We zitten op het stadium van een vloerplaat. hierop moet dus nog chappe en isolatie komen. Hiervoor ben ik op zoek naar een goede stielman met een goeie prijs Telefonisch pas bereikbaar na 17u30!!!!

Tegels plaatsen badkamer

De tegels in de badkamer en inloopdouche plaatsen, bad plaatsen eventueel ook de pleisterwerken uitvoeren

Grijze vloer in een volledige woning ...

Grijze vloer in een volledige woning gelijkvloers en eerste verdieping: ongeveer 210m2. Acryl, epoxy, PUR?