Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor aanleggen beton in bestaande garage:

Aanleggen beton in bestaande garage

Zou graag een beton aanleggen al of niet gepolierde beton deze zou achteraan zijn mijn garage ligt diep dus er zal een betonpomp aan de pas moeten komen en het zou gaan over 32 vierkante meter en 15 cm moeten zijn.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Evergem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen beton in bestaande garage uit heel België:

Oprit aanleggen in gepolierde betonvloer

Er liggen nu klinkers die verwijderd moeten worden .En de beton in de plaats. Oprit / parking : 2 rijbanen betonneren of ene ganse parking. Klinkers weghalen doet klant zelf.

Aanleggen terras in gepolierde beton

Ik wens aan de achterkant en zijkant van mijn woning een terras in gepolierde beton. Alles samen rond de 50 m². Momenteel liggen er kassei-klinkers en vertoont het terras barsten en verzakkingen.

Oprit aanleggen met gepolierde betonvloer

Gaat over oprit voor de garage, stuk naast de oprit en huis stuk aan te leggen met gepolierd betonvloer. Er is een bestaand perkje en gepolierde beton moet errond gegoten worden. Oppervlakte : 125 m².

Plan maken voor aanleg van voortuin

In voortuin met hoogteverschillen L elementen plaatsen en trappen en palissades afwerken met beton en klinkers. Parkeerplaatsen en pad langs het huis aanleggen met grind. Plan voor de aanvraag van omgevingsvergunning ontwerpen. Oppervlakte voortuin : rond 50 m² Plan in te dien om een omgevingsvergunning te bekomen alvorens de werken aan te vatten.Nodig tuinarchitect.

Terras in gepolierd beton leggen

Moderne woning die net is gebouwd. Wij wensen oprit te laten aanleggen in gepolierd beton. Ook pad naar voordeur moet aangelegd worden . Wij opteren voor grote vierkanten in combinatie met bijpassende kleine keien ( moderne look). Woning ligt in verkaveling en is makkelijk te bereiken met vrachtwagens.

Koer heraanleggen

Ik wil graag mijn binnenkoer aanleggen met gepolierde beton. Momenteel is deze tot 20 cm uitgegraven dus ik veronderstel dat er ook nog stabilisee onder moet? De koer is zo'n 17 vierkante meter.

Oprit aanleggen met klinkers

Wij zouden graag onze oprit laten aanleggen. Dit mag in grote betontegels, klinkers of gegoten beton. Ook het pad naar de voordeur en langs de voorgevel moet heraangelegd. Oprit = 50 m² en klein pad naar voordeur iss ongeveer 10m². Alles in hetzelfde materiaal.

Aanleg van een laadkuil aan magazijn en parking

Momenteel hebben we een kantoor met aangrenzend het magazijn met 1 laadpoort. Ingang poort is op wegniveau. Om laden en lossen te vergemakkelijken zouden we laadkuil willen aanleggen. Volgende zaken dienen te gebeuren: - laadkuil uitgraven, juiste hellingsgraad, beton gieten - bekisting uitslijpen in magazijn voor laadbrug - verplaatsen van de magazijn poort naar de zijkant - aanleg parking/klinkers aan zijkant magazijn