Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Gent:

Vinyl plaatsen in twee studio’s

Vakman voor de plaatsing van vinyl in twee studio’s. Wel zo snel mogelijk.

Vloer in keuken opnieuw laten voegen.

de voegen in de keuken laten los. Ik wil mijn keukenvloer opnieuw volledig laten voegen.

Plankenvloer herstellen

Vlek op parket van vochtvreter die omgestoten werd.

Laminaat in slaapkamer en hal leggen

In de slaapkamer en de hal op het eerste verdiep moet de tapis plein verwijderd worden en laminaat gelegd worden. In totaal ongeveer 30 à 35 m². Laminaat nog niet aangekocht. Laminaat : lichte kleur.

Leggen van laminaat

Ik heb iemand nodig die 50m² laminaat kan leggen.

Nieuwe laminaat en parket leggen

Door een groot waterlek in het appartement boven mij is de parketvloer in mijn living, slaapkamer en nachthal beschadigd. Om de vloerbekleding te laten vervangen of herstellen heb ik een bestek nodig voor de verzekering. Na goedkeuring van het dossier zullen de werken dan ook nog moeten uitgevoerd worden. Het gaat dus in eerste instantie om een offerte voor het uitvoeren van de werken. Oppervlakte : Living : 5,5 m op 4 m. Slaapkamer + nachthall idem

Parket op te frissen en te behandelen

In de huurwoning waar ik woon ligt een echte parket, doch er is wat lichte schade door een onvoorzichtige poetsvrouw (water). Ik vermoed dat het oppervlak 60m². Terug in orde stellen van parket.

Chappen van gelijkvloer

Vloer op het gelijkvloers te chappen. Ruim geschat: 60m²

Leggen marmoleum in keuken

Er ligt nu linoleum in de keuken maar die moet vervangen worden. Er ligt reeds een chappe onder de linoleum . Oppervlakte is 5,6 x 3,4 m . De bedoeling is dat de linoleum geplaatst zal worden in banden met gelaste naden, dus niet in tegels. Materiaal aan te kopen door vakman.

Laminaat en isolatie in studio leggen

Ik zou graag mijn laminaat willen vervangen in een studio die ik verhuur, de ruimte is ongeveer 13 m² alsook de isolatie eronder moet men doen. Ik ga alles zelf uitbreken. Laminaat heb ik nog niet aangekocht en kan in samenspraak met vakman.