Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Gent of directe omgeving.

777 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: gietvloer benedenverdieping, behandelen grote oppervlakte parketvloer, terazzovloer aanleggen, vloeren en chappen van een woning, pur + chappen in nieuwbouwwoning, chappen van nieuwbouw, verstevigen planken vloer met het oog op een badkamer tec plaatsen, aanleggen terras, chape plaatsen, chape in tuin leggen en betegelen van terras, vloer te leggen, vloeren van living en keuken, nieuwe vloer leggen en egaliseren, beton gieten, leggen laminaat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Gent:

Behandelen grote oppervlakte parketvloer

Opp. +/- 290 m² reeds opgeschuurde parketvloer zou moeten behandeld worden met een beschermende lag. De natuurlijke kleur moet zoveel mogelijk worden behouden.

Laminaat leggen

Laminaat leggen op 1°verdieping slaapkamer en hobbykamer 2x 4op4 meter ongeveer

Vloer vervangen door beton vloer

Ik wil mijn vloeren volledig laten vervangen door beton vloer 3*50 = 150 vierkante meter. Nu is het een houten vloer.

Parketvloer opschuren en olieën

De parketvloer in de living van een flat (ongeveer 34 m²) moet worden behandeld.

Parket opschuren en behandelen

Kan u een offerte opmaken voor het afwrijven van een visgraatparket + opnieuw behandelen (olie)? Het gaat over ongeveer 60m2. U kan me contacteren indien u bijkomende informatie nodig heeft. Met vriendelijke groeten,

Epoxy leggen

Keuken + badkamer total 21m²

Linoleum vervangen

Twee kamers hebben linoleum vloeren, die dringend vervangen moeten worden.Oppervlakte kamers ?

Verzakking koer

De koer is verzakt. Tijdens zware regendagen blijft het water in kleine plassen liggen. De koer wordt een modderpoel. De koer bevindt zich achter ons appartementsgebouw. Adresgegevens na contactname. Is gelegen in Gent.

Gietvloer leggen

Gietvloer leggen: Oppervlakte 100 m². Dit is in een appartement op de tweede verdieping met lift.

Nieuwe vloer leggen op 3 verdiepingen

Na 15 jaar willen we graag onze vloer in de woning te renoveren (nieuwe coating laag, epoxy laag, ...? ) Het gaat over drie verdiepingen van een woonhuis?

Houten vloer schuren en renoveren

Graag vloer opschuren van app na schade bij ons vertrek. Ongeveer 25m2 vloer, van kleine vierkantjes - 10cm op 10cm denk ik. Soms wordt dit ook als onderparket gebruikt.

Plankenvloer herstellen

Plankenvloer is op verschillende plekken beschadigd en ik zou die willen herstellen.

Vynil leggen

We willen op een bestaande vloer vynil leggen, moet dus nog geëgaliseerd worden. Eventueel Tarkett-tegels, daar hebben we al een aantal mogelijke opties uit geselecteerd. Het moet waterdicht zijn en hygiënisch . Er zullen veel katten over lopen. Het zou over 2 verschillende uitvoeringen gaan voor in totaal een opp van 150 m². Werfadres is gelegen in Gentbrugge. Uitvoering voor over een tweetal maand maar graag al eerder beslissen wat de hoogte is om ramen en deuren te kunnen plaatsen.

Vloer leggen

Vloeren van nieuwbouwwoning. Totale oppervlakte 280m². Betreft voornamelijk een keramische parketvloer. Voorlopige offertes, woning staat er nog niet.

Leggen van laminaat

Ik zoek iemand die samen met mij snel en goed laminaat kan leggen en over het juiste materiaal beschikt. Bovenop een vinylvloer. Begin juli. Regio Gent. Eventueel ook twee deuren bijzagen om aan te sluiten op de nieuwe laminaatvloer.

Laminaat en plinten

Plaatsing van laminaat en plinten 65 m2. Ook egaliseren vloer en herstellen pleister onderaan voor het plaatsen van de plinten.

Chape leggen

Ik zoek iemand om in mijn huis gelijkvloers en eerste verdieping chape legen.

PVC vloer (stroken) met kliksysteem

Totaal oppervlakte 106m2 living,keuken,badkamer,slaapkamer op hoger verdiep (open ruimte) Alles doorlopend.

Offerte aanvraag nieuwe tegelvloer

Wij hadden graag een nieuwe tegel- vloer geplaatst in een kleine woning in Ledeberg. Is ongeveer 41 m². Renovatie. Gelieve mij te contacteren?

Betonneren van tuin

Wij zouden graag onze tuin laten betonneren. Dit is een oppervlakte van 20 vierkante meter. Hoeveel zou ons dit kosten?

Plaatsen van linoleum vloer

Graag had ik uw beste prijs ontvangen voor het plaatsen en leveren van linolium type Walton 2. 5mm: - Voor 3 kamers op verdiep met oppervlakte totaal van 60 m² inclusief voorzien van egaline laag van 3 mm dikte te plaatsen op nieuwgelegde multipleplaten Ook prijs voor eventueel plaatsen van plinten in linoleum. werk uit te voeren eind maart begin april regio ledeberg. Werken starten graag eind maart 2016. Adres word meegegeven aan de vakman.

Laminaatvloer leggen op houten balken

Ik wil graag een laminaatvloer leggen op 2 kamers van elk 16m². Het is een zeer oneven ondergrond (houten balken die hol en los staan) dus graag eerst komen kijken. Er is reeds geschilderd dus gelieve hier ook rekening mee te houden. Meerdere offertes.

Herstelling van 2 parket treden

Voor het verwijderen van een rot stuk parket heb ik 2 treden losgemaakt maar ik krijg ze niet meer goed teruggeplaatst. Ik denk dat een degelijke schrijnwerker dit kan oplossen. Een plaatsbezoek is wenselijk. Adres bij telefonisch contact.

Laminaat leggen in gang

Laminaat vernieuwen in gang van ongeveer 8 m². Er ligt al isolatiefolie. Plinten zijn niet nodig ( er zijn stenen plinten). Afwerking overgang aan voordeur

Laminaat plaatsen in studentenstudio

Leggen van laminaat in studenten studio te Gent. Materiaal word door ons gekocht. Graag zo snel mogelijk. Oppervlakte: komen opmeten.