Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Gent of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor gelijkaardige projecten:
gepolierde betonvloer leggen voor nieuwbouw, afwerking vloeren in houtskelet nieuwbouw, gepolierde betonvloer aanleggen voor binnen en buiten, egaliseren bestaande chape, chape leggen en eventueel enkele andere werken, gepolierde betonvloer aanleggen voor keuken en inkom, betonnen vloer leggen, polybeton gietvloeren voor nieuwbouw particuliere woning, nieuwe tegelvloer plaatsen in living en keuken, parketlegger gezocht, visgraat zonder band of bies, grond verzetten en vloerplaat leggen, gepolierde betonvloer storten, gepolierde betonvloer aanleggen binnenshuis, gepolierde betonvloer voor keuken en inkom, linoleum vloer leggen in kantoor

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Gent:

Gepolierde betonvloer leggen voor nieuwbouw

Ik wil graag een gepolierde betonvloer aanleggen. De opbouwhoogte is meer dan 7 cm. Het gaat om een oppervlakte van 60 m² binnen en 12 m² buiten voor het terras.

Houten vloeren leggen

Ik wil graag in mijn drie slaapkamers (10,11 en 13m²) parket laten leggen. Ik denk om onderparket te kopen (hetzelfde als in de gang en living). Nog niet aangekocht.

Vloerder gezocht voor horecazaak

Ik ben interieurinrichter in bijberoep en ben dringend op zoek naar een vloerder voor een nieuwe zaak te vloeren. We zouden gaan voor een terrazzo tegel van 20 x 20 of 30 x 30 gelijmd op de huidige tegel.

Plankenvloer vervangen door visgraatparket

In mijn living & keuken (samen 31 m²) ligt een oude plankenvloer op houten draagbalken. Die is aan vervanging toe. Graag had ik die vervangen door visgraatparket, waarbij de ondergrond moet genivelleerd worden.

Leggen marmoleum

Ik heb een gepolierde beton maar zou er marmoleum willen op plaatsen. Het gaat om +/- 28 m2 Kunt u hiervoor een offerte maken Voor meer info kunt u me steeds telefonisch bereiken op het nummerMet vriendelijke groeten

Houten plankenvloer vervangen of herstellen

Planken onder linoleum buigen naar beneden.

Herstelling parket en binnenscrhijnwerk na waterschade

Wij hebben als gevolg van een issue met de afvoer van de wasmachine overstroming gehad in de keuken en living van ons huurhuis met schade aan het binnenschrijnwerk en de parket als gevolg. Dit is voor een brandverzekering.

Kurkvloer leggen

We zouden de living, keuken en gang willen voorzien van kurk (kliksysteem), ongeveer 75 m². Deze zou geplaatst worden op stenen tegels. Ook de plinten moeten geplaatst worden. Materiaal aan te kopen in samenspraak met vakman.

Parket herstellen

Een klein stuk parket van 4-6 m² moet hersteld worden na waterschade door een buis in bovenliggend appartement. Visgraatparket met onderparket, nageltjes komen los en witte kringen. Heb foto's in bezit van de schade.

Herstellen natte plankenvloer

Ik kreeg regen binnen in huis en wil nu mijn kromgetrokken plankenvloer herstellen.

Beton gieten op gelijkvloers

Binnenkort renoveren wij onze woning van eind de jaren 50 en moeten we een stuk van onze vloer op het gelijkvloers uitbreken. Dit is een tegelvloer die in zavel ligt. Het uitbreken en uitgraven doen we zelf. We willen een betonplaat laten gieten waarop we isolatie en chape kunnen aanbrengen. Het gaat over een hall van 11,3m², keuken van 20,2m² en een bijkeuken van 8,2m². En bijkomend hadden we graag een vakman gehad voor onze leefruimte van 34,9m². We twijfelen nog of we beide zaken samen gaan aanpakken of de leefruimte uitstellen tot later.

Chape leggen in een studio

Chappe in studio van 60 m² Een ruimte van 60 m² Purschuim reeds aanwezig Sneldrogende chappe(tweetal weken) Uitvoering:rond half mei Er is plaats voor camion

Behandelen grote oppervlakte parketvloer

Opp. +/- 290 m² reeds opgeschuurde parketvloer zou moeten behandeld worden met een beschermende lag. De natuurlijke kleur moet zoveel mogelijk worden behouden.

Laminaat leggen

Laminaat leggen op 1°verdieping slaapkamer en hobbykamer 2x 4op4 meter ongeveer

Vloer vervangen door beton vloer

Ik wil mijn vloeren volledig laten vervangen door beton vloer 3*50 = 150 vierkante meter. Nu is het een houten vloer.

Parketvloer opschuren en olieën

De parketvloer in de living van een flat (ongeveer 34 m²) moet worden behandeld.

Parket opschuren en behandelen

Kan u een offerte opmaken voor het afwrijven van een visgraatparket + opnieuw behandelen (olie)? Het gaat over ongeveer 60m2. U kan me contacteren indien u bijkomende informatie nodig heeft. Met vriendelijke groeten,

Epoxy leggen

Keuken + badkamer total 21m²

Linoleum vervangen

Twee kamers hebben linoleum vloeren, die dringend vervangen moeten worden.Oppervlakte kamers ?

Verzakking koer

De koer is verzakt. Tijdens zware regendagen blijft het water in kleine plassen liggen. De koer wordt een modderpoel. De koer bevindt zich achter ons appartementsgebouw. Adresgegevens na contactname. Is gelegen in Gent.

Gietvloer leggen

Gietvloer leggen: Oppervlakte 100 m². Dit is in een appartement op de tweede verdieping met lift.

Nieuwe vloer leggen op 3 verdiepingen

Na 15 jaar willen we graag onze vloer in de woning te renoveren (nieuwe coating laag, epoxy laag, ...? ) Het gaat over drie verdiepingen van een woonhuis?

Houten vloer schuren en renoveren

Graag vloer opschuren van app na schade bij ons vertrek. Ongeveer 25m2 vloer, van kleine vierkantjes - 10cm op 10cm denk ik. Soms wordt dit ook als onderparket gebruikt.

Plankenvloer herstellen

Plankenvloer is op verschillende plekken beschadigd en ik zou die willen herstellen.

Vynil leggen

We willen op een bestaande vloer vynil leggen, moet dus nog geëgaliseerd worden. Eventueel Tarkett-tegels, daar hebben we al een aantal mogelijke opties uit geselecteerd. Het moet waterdicht zijn en hygiënisch . Er zullen veel katten over lopen. Het zou over 2 verschillende uitvoeringen gaan voor in totaal een opp van 150 m². Werfadres is gelegen in Gentbrugge. Uitvoering voor over een tweetal maand maar graag al eerder beslissen wat de hoogte is om ramen en deuren te kunnen plaatsen.