Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Gent of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor gelijkaardige projecten:
polyurethaanvloer leggen in kamers, oprit in steentapijt aanleggen, betonvloer gieten voor tuinhuis en garagevloer vernieuwen, betonplaat gieten, heraanleg oprit in gepolierd beton + paden in gepolierd beton of tegels, vloerplaat gieten op 1ste en 2de verdieping in bestaande huis, betonvloer egaliseren, parketvloer en tegels plaatsen, plaatsen van oprit in uitgewassen beton, laminaat leggen en schilderen, tegelvloerwerken in grootkeuken, vloer leggen, beton gieten voor gelijkvloers, bevloering plaatsen in rijwoning, gepolierde betonvloer voor oprit en terras aanleggen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Gent:

Leveren en plaatsen parket

Graag willen wij de vloer van 1e verdiep - momenteel plankenvloer - van parket Lalegno voorzien. Ruimtes: overloop 3m x 2m en aansluitende slaapkamer 4m x 3,5m. Alle leveringen + plaatsing en afwerking aub. Periode: eind augustus uit te voeren Type Lalegno: -parket/lalegno-eik-rustiek- Graag willen wij ons 1e verdiep - momenteel plankenvloer - laten bekleden met tapijt Sisal. Ruimtes: overloop 3m x 2m en aansluitende slaapkamer 4m x 3,5m.

Opschuren en lakken van parketvloer

Opschuren en lakken van parketten vloer met oppervlakte ongeveer 38m². De keukenmeubels zullen voor de werken verwijderd worden.

Nieuwe laminaat vloer in woning leggen

Ik wil graag een nieuwe vloer in de woning, een soort laminaat of ander advies betreffende laminaat, betegeling...

Chappen van kelderruimte waar parket op moet nadien

Nu is die vloer grotendeels betegeld, maar met hoogteverschillen. Wij willen daar parket. Dus worden de tegels uitgebroken en moet er daarna gechaped worden. Wel rekening mee houden dat erf geen grondwater naar boven mag komen want dan gaat het parket krom trekken.

Parket leggen in renovatieproject

In een bestaand café willen wij uitbreiden naar de kelderruimte (gewelfde ruimte, te renoveren). Daar hoort een mooie parketvloer (geen laminaat) bij. Afmetingen (ruw gemeten) 12,50 x 7 meter.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor binnen en buiten

Graag leggen van polybetonvloer. Ongeveer 60 m² binnen, 30 m² buiten voor terras. Ter plaatse komen kijken.

Gepolierde betonvloer aanleggen

Nog elektriciteit en water en gas, isolatieplaten plaatsen alvorens beton nu betonplaat nog ongeveer 20 cm vrij voor isolatie en beton, deel over kelder, werken onder toezicht van architect. Ongeveer 60 m² binnen en 30 m² buiten aan te leggen met gepolierde betonvloer.

Tegels zagen tot plinten

Wij zouden graag willen weten hoeveel het kost om onze tegels te laten versnijden tot plinten. Het gaat om keramisch parket: tegels van 20 cm op 114 cm, 1 cm dik. We zouden plinten willen van 114 cm lang, 7cm of 8cm hoog . 40 meter in totaal.

Nieuwe betonnen vloer te leggen in kelderruimtes

Wil graag nieuwe glad betonnen bevloering in 2 kelderruimtes van 4,40m x 2,50 m (11m²). In totaal dus 22m² op een bestaande oude oneven vloer.

Gepolierde betonvloer leggen voor nieuwbouw

Ik wil graag een gepolierde betonvloer aanleggen. De opbouwhoogte is meer dan 7 cm. Het gaat om een oppervlakte van 60 m² binnen en 12 m² buiten voor het terras.

Houten vloeren leggen

Ik wil graag in mijn drie slaapkamers (10,11 en 13m²) parket laten leggen. Ik denk om onderparket te kopen (hetzelfde als in de gang en living). Nog niet aangekocht.

Vloerder gezocht voor horecazaak

Ik ben interieurinrichter in bijberoep en ben dringend op zoek naar een vloerder voor een nieuwe zaak te vloeren. We zouden gaan voor een terrazzo tegel van 20 x 20 of 30 x 30 gelijmd op de huidige tegel.

Plankenvloer vervangen door visgraatparket

In mijn living & keuken (samen 31 m²) ligt een oude plankenvloer op houten draagbalken. Die is aan vervanging toe. Graag had ik die vervangen door visgraatparket, waarbij de ondergrond moet genivelleerd worden.

Leggen marmoleum

Ik heb een gepolierde beton maar zou er marmoleum willen op plaatsen. Het gaat om +/- 28 m2 Kunt u hiervoor een offerte maken Voor meer info kunt u me steeds telefonisch bereiken op het nummerMet vriendelijke groeten

Houten plankenvloer vervangen of herstellen

Planken onder linoleum buigen naar beneden.

Herstelling parket en binnenscrhijnwerk na waterschade

Wij hebben als gevolg van een issue met de afvoer van de wasmachine overstroming gehad in de keuken en living van ons huurhuis met schade aan het binnenschrijnwerk en de parket als gevolg. Dit is voor een brandverzekering.

Kurkvloer leggen

We zouden de living, keuken en gang willen voorzien van kurk (kliksysteem), ongeveer 75 m². Deze zou geplaatst worden op stenen tegels. Ook de plinten moeten geplaatst worden. Materiaal aan te kopen in samenspraak met vakman.

Parket herstellen

Een klein stuk parket van 4-6 m² moet hersteld worden na waterschade door een buis in bovenliggend appartement. Visgraatparket met onderparket, nageltjes komen los en witte kringen. Heb foto's in bezit van de schade.

Herstellen natte plankenvloer

Ik kreeg regen binnen in huis en wil nu mijn kromgetrokken plankenvloer herstellen.

Beton gieten op gelijkvloers

Binnenkort renoveren wij onze woning van eind de jaren 50 en moeten we een stuk van onze vloer op het gelijkvloers uitbreken. Dit is een tegelvloer die in zavel ligt. Het uitbreken en uitgraven doen we zelf. We willen een betonplaat laten gieten waarop we isolatie en chape kunnen aanbrengen. Het gaat over een hall van 11,3m², keuken van 20,2m² en een bijkeuken van 8,2m². En bijkomend hadden we graag een vakman gehad voor onze leefruimte van 34,9m². We twijfelen nog of we beide zaken samen gaan aanpakken of de leefruimte uitstellen tot later.

Chape leggen in een studio

Chappe in studio van 60 m² Een ruimte van 60 m² Purschuim reeds aanwezig Sneldrogende chappe(tweetal weken) Uitvoering:rond half mei Er is plaats voor camion

Behandelen grote oppervlakte parketvloer

Opp. +/- 290 m² reeds opgeschuurde parketvloer zou moeten behandeld worden met een beschermende lag. De natuurlijke kleur moet zoveel mogelijk worden behouden.

Laminaat leggen

Laminaat leggen op 1°verdieping slaapkamer en hobbykamer 2x 4op4 meter ongeveer

Vloer vervangen door beton vloer

Ik wil mijn vloeren volledig laten vervangen door beton vloer 3*50 = 150 vierkante meter. Nu is het een houten vloer.

Parketvloer opschuren en olieën

De parketvloer in de living van een flat (ongeveer 34 m²) moet worden behandeld.