Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor linoleum vervangen :

Linoleum vervangen

Twee kamers hebben linoleum vloeren, die dringend vervangen moeten worden.Oppervlakte kamers ?
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor linoleum vervangen uit heel België:

Akoestische isolatie plaatsen

Doel is akoestische isolatie tussen 2 appartementen, via vloer bovenste appartement (plafond onderburen kan/mag niet verlaagd worden) - tegen opstijgend luchtgeluid van onderburen + contactgeluiden naar beneden . Bouwjaar 1910; ongeveer 70 m2: 1 badkamer, 2 slaapkamers, wc, inkomhall. (zie foto bijlage - de houten vloer zichtbaar op de foto loopt door in badkamer, slaapkamers, wc.. ) Oude plancher te vervangen door linoleum of nieuwe plancher (afhankelijk van prijsverschil en kwaliteit akoestische isolatie)

Badkamer renoveren

De badkamer zou gerenoveerd moeten worden. Een stukje van de vloer is verrot door ouderdom en er zit een gat in de vorming, deze planken moeten worden vervangen. Ook de vloerbedekking moet men hernieuwen, graag met linoleum. Ook moet men de huidige douchecabine weghalen en een nieuwe plaatsen. De aankoop van de cabine is in samenspraak met de vakman.

Leggen van linoleum

Wij zijn een beschut wonen en zoeken een vakman voor het vervangen van de marmoleum: 1 voor een gebouw met 6 app, een 2e voor een gebouw met 3 appartementen en een 3e voor de trappenhal, de bekleding van de trappen.

Houten plankenvloer vervangen of herstellen

Planken onder linoleum buigen naar beneden.

Plaatsen linoleum vloer

Ik ben op zoek naar een erkende vloerder die het bestaande vast tapijt kan vervangen door een harde gladde vloer die presentabel genoeg is als winkelruimte (materiaal en werkuren). Totale oppervlakte te bevestigen, maar is ongeveer 170 - 280 m². Vereisten zijn dat de vloer makkelijk afwasbaar is, dat er geen olie in kan dringen, dat deze een hoge hardheid heeft en bugetvriendelijk is.

Plaatsen nieuwe badkamermeubel en vloer

De badkamer en toilet is aan een renovatie toe en zouden graag de vloer en het badkamermeubel vervangen. - vloer (badkamer & toilet): betegelen 5m² - plaatsen plinten en lat vloerovergang. Momenteel ligt er een linoleum, dus geen afbraakwerken nodig. - plaatsen badkamermeubel (onderkast, lavabo en spiegelkast) - momenteel staat er een simpele lavabo - geen afbraakwerken nodig. - De muurtegels wil ik behouden, enige voorzichtigheid vereist om deze niet te beschadigen. - Maken en plaatsen van houten afschermkast over huidige (oude) chauffage om deze te verbergen - inclusief gleufjes om handdoeken over te hangen. Indicatie van uur en totaalprijs inclusief transport Materiaal: Tegels, badkamermeubel, schakelaars, plinten & vloerovergangsplinten etc wordt voor gezorgd

Oude vloerbedekking verwijderen en parket leggen

Ik zou graag de oude vloerbedekking (laminaat en linoleum )laten verwijderen en parket (plankenvloer) laten leggen in verschillende kamers : living 34m² (nu laminaat), twee slaapkamers (nu linoleum) 16 m² en 16,6 m², dressing 7,8m² en de overloop 7,8m². Vloeren daarna afwerken met plinten. De vloeren zijn nog niet gekocht. Eventueel vier binnendeuren laten vervangen.

Allerlei klussen uit te voeren

In de gang van de hal + keukentje zou ik graag de linoleum laten vervangen. Alsook een plafondlamp vervangen. Tevens een grote kast in elkaar zetten en enkele gaatjes laten boren.