Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor linoleum vervangen :

Linoleum vervangen

Twee kamers hebben linoleum vloeren, die dringend vervangen moeten worden.Oppervlakte kamers ?
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor linoleum vervangen uit heel België:

Plaatsen nieuwe badkamermeubel en vloer

De badkamer en toilet is aan een renovatie toe en zouden graag de vloer en het badkamermeubel vervangen. - vloer (badkamer & toilet): betegelen 5m² - plaatsen plinten en lat vloerovergang. Momenteel ligt er een linoleum, dus geen afbraakwerken nodig. - plaatsen badkamermeubel (onderkast, lavabo en spiegelkast) - momenteel staat er een simpele lavabo - geen afbraakwerken nodig. - De muurtegels wil ik behouden, enige voorzichtigheid vereist om deze niet te beschadigen. - Maken en plaatsen van houten afschermkast over huidige (oude) chauffage om deze te verbergen - inclusief gleufjes om handdoeken over te hangen. Indicatie van uur en totaalprijs inclusief transport Materiaal: Tegels, badkamermeubel, schakelaars, plinten & vloerovergangsplinten etc wordt voor gezorgd

Oude vloerbedekking verwijderen en parket leggen

Ik zou graag de oude vloerbedekking (laminaat en linoleum )laten verwijderen en parket (plankenvloer) laten leggen in verschillende kamers : living 34m² (nu laminaat), twee slaapkamers (nu linoleum) 16 m² en 16,6 m², dressing 7,8m² en de overloop 7,8m². Vloeren daarna afwerken met plinten. De vloeren zijn nog niet gekocht. Eventueel vier binnendeuren laten vervangen.

Allerlei klussen uit te voeren

In de gang van de hal + keukentje zou ik graag de linoleum laten vervangen. Alsook een plafondlamp vervangen. Tevens een grote kast in elkaar zetten en enkele gaatjes laten boren.

Vloerbekleding vervangen in onze serviceflats

Graag wensen wij een prijsofferte te ontvangen voor vervanging van de vloerbekleding in onze serviceflat(s). De huidige vloerbekleding (linoleum) is sterk beschadigd door ouderdom en is dringend aan vervanging toe. Graag een offerte voor vervanging van de vloerbekleding (+/- 44 m²) door linoleum/vinyl enerzijds en een duurzame vloer in gebakken tegels anderzijds. Graag een offerte met en zonder plaatsing.

Opknappen van appartement

Appartement opknappen. Vensterslot repareren. 2 stopcontacten repareren. Kleine vloerherstelling linoleum. Deur en deurlijst vervangen. 4 muurtegels terugplaatsen. Badbodem herstellen. Lekkage in toilet herstellen. Behang slaapkamer vernieuwen. Muren witten in andere slaapkamer + condens schimmels verwijderen.

Linoleum te vervangen

Ik wil in mijn kamers de linoleum vervangen door andere linoleum. Ongeveer 65 m²

Vloertapijt vervangen door linoleum

Voor onze winkel in Maasmechelen zijn we op zoek naar een aannemer die de vloerbekleding van de refter en het bureau kan vernieuwen. Momenteel ligt er vloertapijt (tapijttegels). Deze zijn echter sterk verouderd en we zouden ze willen vervangen door linoleum. In bijlage vindt u een plannetje. Het gaat om +/-32,5 m² tapijt. Kan u mij hiervoor een prijsofferte bezorgen.

Renovatie van een naaikamer

Muur en vloerbekleding ziet zwart van schimmel en achter de radiator is het witte schimmel dus muur-vloer renoveren. Is een plaats naast de badkamer , een 2 de kamer gebruikt als naaikamer. Linoleum met daaronder tapijt dient vervangen te worden ( zwart van schimmel) De muren dienen herbehangen te worden.