Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor epoxy leggen :

Epoxy leggen

Keuken + badkamer total 21m²
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor epoxy leggen uit heel België:

Egaliseren van vloer en gietvloer leggen

We willen de vloer van onze 3 slaapkamers van elk +- 13 m² veranderen. Momenteel ligt er kurk. De ondervloer zal eerst geëgaliseerd moeten worden. Graag vloer egaliseren en te voorzien van een epoxy of pur gietvloer.

Nieuwe vloer leggen op 3 verdiepingen

Na 15 jaar willen we graag onze vloer in de woning te renoveren (nieuwe coating laag, epoxy laag, ...? ) Het gaat over drie verdiepingen van een woonhuis?

Renovatie keuken

Keukenvloer uitbreken, leidingen sanitair en elektriciteit leggen, nieuwe chape gieten, epoxy leggen, faiences plaatsen tegen de muur.

Epoxy vloer te leggen

Wij zouden onze garage/kelder willen uitvoeren met epoxy. Het zou gaan over ongeveer 120 m².

Renovatie badkamer

- verwijderen bestaand meubilair ( ligbad ) - douchekabine installeren - vocht verwijderen plus herschilderen - epoxy vloer leggen 3,5 op 2 m

Kleine horecazaak

Leggen van epoxy vloer Electriciteitswerken Bouwen en plaatsen van toog

Epoxy vloer

We staan op punt om een aankoopbelofte te tekenen bij een bouwfirma. Voor de vloerbedekking zijn we nog in twijfel, ofwel tegels, ofwel epoxy (sowieso vloerverwarmong). De bouwfirma heeft ons al laten weten, dat bij gebrek aan kennis ivm epoxy, ze liever hebben dat we daarvoor zelf zouden kijken. Ook omdat het leggen/gieten hiervan niet zo simpel zou zijn... Zou het mogelijk zijn om ons een idee te geven van de prijs. We zouden epoxy willen in volgende ruimtes: living, eetkamer, keuken, inkom en WC - totale oppervlakte van +/- 60 m2. De ondergrond zal chape zijn. Aanvang van de bouw is voorzien +/- februari 2013, oplevering +/- september 2013. Wat de kleur betreft zijn we er nog niet volledig uit, maar ons interieur wordt sowieso strak.

Het verbouwen van de gelijkvloerse ...

Het verbouwen van de gelijkvloerse verdieping van een achterbouw aan een burgerwoning: wat nu een slaapkamer met aanpalend badkamertje met douche is ombouwen tot keuken met uitzicht op tuin: - slopen van badkamer en tussenmuur - openwerken van gevels aan tuinkant met glas ((schuif)ramen) --> steken van één of meerdere poutrels - elektriciteit, verlichting en water (sanitair) voorzien voor in te bouwen keuken - vloer leggen (hout, epoxy, tegels, ...)