Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor laminaat in slaapkamer en hal leggen:

Laminaat in slaapkamer en hal leggen

In de slaapkamer en de hal op het eerste verdiep moet de tapis plein verwijderd worden en laminaat gelegd worden. In totaal ongeveer 30 à 35 m². Laminaat nog niet aangekocht. Laminaat : lichte kleur.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat in slaapkamer en hal leggen uit heel België:

Laminaat leggen in woning

Ik zou graag laminaat laten leggen in heel mijn woonst (totaal van ongeveer 63m2). In de living ligt momenteel laminaat, in de grote slaapkamer novilon, inkom tegels alsook de kleine slaapkamer (in deze ruimte vrees ik dat de steen volledig verwijderd moet worden m.b.t de deur) Laminaat nog aan te kopen in samenspraak vakman

Nieuwe laminaat en parket leggen

Door een groot waterlek in het appartement boven mij is de parketvloer in mijn living, slaapkamer en nachthal beschadigd. Om de vloerbekleding te laten vervangen of herstellen heb ik een bestek nodig voor de verzekering. Na goedkeuring van het dossier zullen de werken dan ook nog moeten uitgevoerd worden. Het gaat dus in eerste instantie om een offerte voor het uitvoeren van de werken. Oppervlakte : Living : 5,5 m op 4 m. Slaapkamer + nachthall idem

Laminaat leggen in nieuwbouwwoning

Plaatsen van laminaat in onze nieuwbouwwoning. Het zou gaan om het leggen op de bovenverdieping van ons huis van Quickstep laminaat. De chape is al gegoten. Het gaat dus om het leggen van een ondervloer, laminaat zelf en witte eenvoudige rechte plinten. De totale oppervlakte is ongeveer 50m2 en is verdeeld over de volgende ruimtes: De ruimtes (buiten de nachthal zijn rechthoekig) Slaapkamer 1: 15,4 m² Slaapkamer 2: 12,3 m² Slaapkamer 3: 12,2 m² Berging: 4,7 m² Nachthal: 5,4 m²

Zolder ombouwen tot slaapkamer

Zolder ombouwen tot slaapkamer. Afwerken plafond, elektriciteit, leggen van vloer. Plafond met gyproc houtwerk. Leggen van vloer: laminaat. Zolder van 6 op 8 meter.

Laminaat herleggen na waterschade

Slaapkamer: ongeveer 20m² Dringend op zoek naar vakman.

Nieuwe betegeling leggen

Graag hadden wij onze living, keuken, hal en slaapkamer/bureel laten vloeren. Bendenverdieping: 10, 5 L op 7,5 m. Br. Nieuwe betegeling leggen op bestaande vloeren als het mogelijk is. Indien niet uitbreken van vloeren en nieuwe leggen. Geen laminaat en geen gietvloer.

Uitbreken tegels gelijkvloers 155 m² en terug chappen en vloeren

Wij willen onze oude vloer van de gelijkvloers uitbreken tot de beton. Dit is een totaal van 155 m². Nieuwe schappe leggen en isoleren, tegels aanleggen en laminaat in de slaapkamer. Graag 6 cm pur en 4 cm chappen.

Binnendeur plaatsen, kast maken en laminaat leggen

Ik wil graag een aantal klussen in huis laten afmaken: • Verwijderen van een kast waar vroeger een wasbak hing met spiegel. Hiervoor moet een andere kast zonder wasbak, maar met spiegel in de plaats terugkomen • Het plaatsen van een binnendeur • Het volledig lamineren van een slaapkamer (15 m2) en plaatsen van plinten. In deze slaapkamer moet ook een afvoerbuis met hout afgedekt worden en dit ook lamineren • Het plaatsen van plinten in een slaapkamer ( ongeveer 15 meter aan lengte) Het laminaat, ondergrond en de plinten zullen alvast klaar liggen. De deur moet nog gekozen worden, deze kan eventueel ook via de vakman besteld worden. Wanneer de werken van start moeten gaan is meer afhankelijk van de beschikbaarheid van de vakman.