Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vinyl plaatsen in twee studio’s:

Vinyl plaatsen in twee studio’s

Vakman voor de plaatsing van vinyl in twee studio’s. Wel zo snel mogelijk.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vinyl plaatsen in twee studio’s uit heel België:

Laminaat laten leggen

Laminaat leggen in slaapkamers en hal voor 30 m². Vinyl als ondervloer, met daar bovenop nog isolatie. Verwijderen en plaatsen van plinten en deuren inkorten.

Clic vinyl quickstep plaatsen

In juli 2019 ga ik verhuizen naar een andere woning in Dormaal en de volledige boven zou ik graag een vinylvloer van quickstep. Het materiaal zou ik bij Thiry Paints bestellen maar voor de plaatsing ben ik nog opzoek naar een plaatser hiervoor. Oppervlakte 6 m².

Trapbekleding PVC / vinyl plaatsen

Bestaande situatie: rechte trap met 14 treden in hout. Vernist. Gewenste werken : bekleden met vinyl incl boorden en afwerking .

Toilet op 1e verdieping plaatsen

Op de eerste verdieping is er geen badkamer. We zouden hier toch graag een toilet willen installeren. Er is hier ruimte voor voorzien op de overloop (ruimte voor het blauwe gordijn). De nodige aansluitingen zijn er ook al (water en afvoer - achter blauwe gordijn) verder nog niets (muren, deur, toilet, lavabo, vloertje, ...) Op de plek/muur waar de toilet komt (waar het water en de afvoer is) hangt ook de teller van de zonnepanelen (achter het blauwe gordijn) dus op één of andere manier moeten we nog steeds toegang hebben achter deze wand. Verder dienen dus ook nog de (gyproc?)muren en deur geïnstalleerd te worden. Een vinyl vloertje lijkt me ook niet overbodig (qua hygiëne) want momenteel ligt er een houten vloer. En uiteraard een kleine lavabo om na het toiletbezoek de handen te wassen.

trapbekleding in PVC / vinyl plaatsen

het betreft twee trappen naar 1e en 2e verdieping in hout.

Click vinyl leggen

Graag vakman voor het plaatsen van click vinyl in onze living op een bestaande vloer. Vinyl hebben we nog niet. Ongeveer 40 m².

Vinyl in lift plaatsen

Ik zoek een klusjesman om een nieuwe (vinyl) vloerbedekking te leggen in een personenlift.

Trap plaatsen zolder en vernieuwen oude trappenhal

Ik heb een ouder huis die uit halve verdiepingen bestaat (zie schets in bijlage). De trap is van beton met vinyl erover en bestaat uit 2 halve verdiepingen, maar we hebben geen vaste zoldertrap en zouden die wel graag erbij willen. We dachten eraan deze trappenhal te renoveren en meteen een zoldertrap erbij te laten zetten.