Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor verwijderen van vast tapijt en opschuren onderliggende plankenvloer:

Verwijderen van vast tapijt en opschuren onderliggende plankenvloer

ik wil graag de vloeren in mijn woning op het 1e en 2e verdiep aanpakken (ongeveer in totaal 45m²): - verwijderen oud vast tapijt - opschuren onderliggende plankenvloer - behandelen onderliggende plankenvloer
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwijderen van vast tapijt en opschuren onderliggende plankenvloer uit heel België:

Plaatsen nieuwe kunststof afsluiting

Er zijn 8 panelen van 180/180 nodig in hout look( de oude afsluiting verwijderen we zelf) en een af sluiting met toegangspoortje van 0,95 meter/1,30m en een vast paneel van 1,75meter /1,10 meter( dit tervervanging van een bestaande afsluiting tussen betonnen palen.

Vast tuinonderhoud uitvoeren

Wij zoeken een tuinman die onze tuin (110m2) op regelmatige basis kan komen onderhouden. Uit te voeren werken: gras afrijden, klimop onderhouden en onkruid verwijderen.

Laminaat leggen en schilderen

In een appartement vast tapijt verwijderen en laminaat plaatsen. Dit voor zo een 40 m². Hiernaast ook 3 muren en plafonds in het wit schilderen. Materiaal is reeds aanwezig.

Verwijderen van vast tapijt en egaliseren 400m²

Tapijt verwijderen uit kantoor, gelijkvloers en 1e verdiep, samen ongeveer 400 m². Lijmresten verwijderen en egaliseren.

Daken voor garages plaatsen

Het gaat over 4 misschien 5 garages allemaal buren naast elkaar.Er licht nu asbest golfplaten op en die willen we zelf verwijderen in overleg met de firma die het nieuwe dak erop gaat leggen daarom dat we een offerte willen krijgen. We willen Anti condens dakplaten. Ik zal je de maten geven per dak. Dak 1) 6800 x 6100. Dak 2) 4700 x 6100. Dak 3) 6200 x 6100. Dak 4) 6800 x 6100. Deze is nog niet zeker de maten zijn 5000 x 6100. Er komen nog latten bij waarop die platen zullen bevestigd moeten worden en dan de schroeven om de platen vast te schroeven en van 4 garages moeten nog de afwerk platen van de nokken bijkomen die staan tegen elkaar de buren tegen de onze. En de volgende buren ook.

Vinyl vloer leggen

We zouden het vast tapijt willen verwijderen en vervangen door een vinyl klikvloer. Het gaat om de bovenverdieping die bestaat uit 4 slaapkamers en een zithoek 150m² ,waar momenteel een dik vast tapijt ligt dat verlijmd is. Het vast tapijt komt goed los, maar laat wel vele lijmresten achter.

Verwijderen van vast tapijt en plaatsen nieuwe vloer

Voor een nieuw kantoor de tapijtvloeren in enkele vergaderzalen verwijderen en deze laten vervangen met linoleum of vinylvloeren, en deze eventueel afwerken met een kleine plint enkel indien nodig. De oppervlaktes van de vergaderzalen zijn als volgt: Vergaderzaal 1 51 m² Vergaderzaal 2 23 m² Vergaderzaal 3 22 m²

Trap tapijt verwijderen en bekleden met laminaat

De trap bevat 16 treden en is bekleed met vast tapijt. Dit moet weg en vervangen worden door laminaat. Dit is een trap van gelijkvloers naar de eerste verdieping.