Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor verwijderen van vast tapijt en opschuren onderliggende plankenvloer:

Verwijderen van vast tapijt en opschuren onderliggende plankenvloer

ik wil graag de vloeren in mijn woning op het 1e en 2e verdiep aanpakken (ongeveer in totaal 45m²): - verwijderen oud vast tapijt - opschuren onderliggende plankenvloer - behandelen onderliggende plankenvloer
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwijderen van vast tapijt en opschuren onderliggende plankenvloer uit heel België:

Vast tapijt verwijderen

Ik wil oud vast tapijt laten verwijderen in 2 ruimtes, totaal ca 28m².

Verwijderen van vast tapijt en opschuren trap

Ik wil graag het tapijt laten verwijderen van de trappen van de eerste en de tweede verdieping om dit erna op te schuren en behandelen. Gaat om 4 trapjes van 1 op 2 meter.

Verwijderen van vast tapijt en opschuren van houten vloer

Ik wil graag het tapijt laten verwijderen van de 3 slaapkamers die ongeveer allemaal een oppervlakte hebben van 20m². Daarnaast zijn er ook nog 4 traphallen van allemaal ongeveer 2m² waarbij hetzelfde moet gebeuren. Nadat het verwijderd is wil ik het graag laten opschuren en behandelen van de planken met een olie of verflaag.

Waterschade in slaapkamers herstellen

Waterschade in 2 slaapkamers herstellen. Betreft kamer van 16m² en kamer van 12m². Deel van het plafond moet opnieuw bezet en geschilderd worden. Muren opnieuw behangen of schilderen. Vast tapijt in beide kamers verwijderen en vervangen.

Verwijderen van vast tapijt op trap

Voor de renovatie van onze woning zijn wij op zoek naar iemand die de bekleding van onze trap kan verwijderen. Het betreft een houten wenteltrap van 44 treden, waarop tapijt werd gekleefd

Plaatsen nieuwe kunststof afsluiting

Er zijn 8 panelen van 180/180 nodig in hout look( de oude afsluiting verwijderen we zelf) en een af sluiting met toegangspoortje van 0,95 meter/1,30m en een vast paneel van 1,75meter /1,10 meter( dit tervervanging van een bestaande afsluiting tussen betonnen palen.

Vast tuinonderhoud uitvoeren

Wij zoeken een tuinman die onze tuin (110m2) op regelmatige basis kan komen onderhouden. Uit te voeren werken: gras afrijden, klimop onderhouden en onkruid verwijderen.

Laminaat leggen en schilderen

In een appartement vast tapijt verwijderen en laminaat plaatsen. Dit voor zo een 40 m². Hiernaast ook 3 muren en plafonds in het wit schilderen. Materiaal is reeds aanwezig.