Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor parket herstellen:

Parket herstellen

Grote vlek op parket. Vlek dient verwijderd te worden.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket herstellen uit heel België:

Parket herstellen

Graag wens ik zo snel mogelijk een vervanging van 2 volhout parket planken van ongeveer 1mx0,18m in mijn toilet die zijn beschadigd omwille van een ongelukje met wc-reiniger. Ik verhuis binnen 4 weken dus graag wens ik dit ook binnen deze termijn te laten herstellen.

Plafond en parket herstellen na waterdoorsijpeling

Na doorsijpeling moet men het plafond herstellen. Hiernaast moet men ook de parket in dezelfde ruimte nakijken en herstellen indien nodig.

Herbepleisteren en schilderen na waterschade

Waterschade door lekkende kraan. Herstelling van een muur en hoek. Bepleistering en schilderen. Ook stukje parket te herstellen.

Parket herstellen na waterschade

Uitbreken stuk parket living om waterlek in waterbuis te herstellen, nadien herstellen parketvloer en opschuren.1 ruimte in living. Parket : 3 tot 5 m². Herleggen van parket dat is kromgetrokken.

Parket herstellen na waterschade

Door een lek in het platte dak is onze parket beschadigd door waterschade. Op zoek naar een stielman om het parket te herstellen.

Parket herstelling na waterschade

Eiken parket herstellen na waterschade. De parket is krom getrokken hij zou opgeschuurd moeten worden tot deze terug legaal vlak is. Dan best terug de nodige lagen vernis. Oppervlakte 50 m²

Lek aan lichtstraat herstellen

Ca 13 jaar geleden aanbouw aan huis geplaatst met lichtstraat; (ca 2m x 1,20m). Deze heeft (spijtig genoeg) vrij weinig helling. Afhankelijk van de omstandigheden (windrichting?) lekt de lichtstraat (steeds op dezelfde plaats) een weinig en vallen een paar druppels water op het parket van de living. Van buitenuit werd alles geprobeerd: nieuwe siliconenlaag, vochtwerende lagen op dichtingen van ramen aan de buitenkant. Soms regent het hard en lekt het helemaal niet. Soms regent het amper of sproei ik het groendak van de aanbouw en begint het plots te druppen. Dit is reeds 2 jaar aan de gang en ik zoek eindelijk een oplossing. Ervaring met dit fenomeen. Raam : Alu

Herstellen parket wegens waterschade

We hadden een lekkage op het dakterras. Nu is de vloer in de keuken beschadigd. De vloer is in verschillende plaatsen krom getrokken en donker geworden. We moeten het repareren. Ik denk dat de keuken ongeveer 30 m² is.