Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Knesselare te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Knesselare.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Knesselare of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor gelijkaardige projecten:
gepolierde betonvloer aanleggen, vloeren leggen voor renovatieproject, isolatie en chapewerken voor nieuwe vloeropbouw, steentapijt plaatsen, verschillende vloeren betegelen, vloer uitbreken en betonplaat gieten, gepolierde betonvloer aanleggen voor binnen en buiten, gepolierde betonvloer aanleggen voor woonkamer met terras, oprit in printbeton aanleggen, parket leggen in renovatieproject, plaatsing plinten en nieuwe voegen, beton gieten, gepolierde betonvloer aanleggen voor nieuwbouw eerste verdieping, plaatsen gietvloer, osb platen leggen op zoldervloer

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Knesselare staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Knesselare:

Grond verzetten en vloerplaat leggen

Er moeten grondwerken gebeuren in functie van het leggen van een vloerplaat voor een garage te bouwen. Grondplaat leggen van ongeveer 80 m².

Vloer leggen

Ik zou graag een nieuwe vloer leggen met een oppervlakte van ongeveer 50 vierkante meter. Er zal ook een leiding moeten afgesloten worden van gas omdat we elektrisch gaan koken.

Vloeren en betegelen van 3 badkamers in 3 woningen

Betreft het vloeren en betegelen douches van 3 woningen +/-116m2 vloeren en +/- 20m2 wandtegels,2 woningen gelijmt op vlakke chappe en 1 op een bestaande vloer,tegels 30x30 ceramiek,douches op gecementeerde muur,tegels en wandtegels geleverd door het bestuur.

Gieten betonplaat

We willen een betonplaat laten gieten voor het plaatsen van een tuinhuis met als afmetingen 400 x 300 mm (12m²). Dikte van de plaat 15 cm met beton net.

Vloeren laten leggen

Tegels zijn al gekocht, deze zouden enkel nog moeten gelegd worden met plintjes als afwerking, dit voor een 63 m² (ongeveer).

nieuwbouw, 110m2 natuursteen ...

nieuwbouw, 110m2 natuursteen gelijkvloers met vloerverwarming + 50m2 parket op verdieping zonder vloerverwarming