Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vloer leggen :

Vloer leggen

Ik zou graag een nieuwe vloer leggen met een oppervlakte van ongeveer 50 vierkante meter. Er zal ook een leiding moeten afgesloten worden van gas omdat we elektrisch gaan koken.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Knesselare (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer leggen uit heel België:

PU coating of acrylvloer leggen op bestaande parket

Wij hebben drie jaar geleden onze woning verbouwd en op de bijna volledige benedenverdieping parket gelegd. Dat bleek achteraf niet zo een goed idee op de veel belopen delen. De olie ziet veel af, ze slijt af en we zouden onze parket om de drie jaar moeten her-in oliën. We zien dat niet zitten en ik ben op zoek naar een coating om op doen parket te plaatsen. Een dunne laag en waar we geen kap- breek en schuurwerk moeten doen. Ik las allerlei artikelen over een coatingvloer, pu vloer, woonbeton, acrylvloer.... Wat raadt u aan en kan u een richtprijs geven geleverd en geplaatst? Het gaat om een 35 m².

Goede aannemer nodig voor renovatie

We zoeken een aannemer die de ruwbouw van de nieuwe leefkeuken kan zetten: fundering, betonplaat met wapening, isolatie pur 10cm afgevlakt voor vloerverwarming die we zelf leggen, ytong, isolatie, platdak met lichtkoepel, gevelsteen (in optie), chapewerken. De ramen slechts in optie, want we hebben reeds offertes aangevraagd. De vloer van de living is reeds uitgegraven in de zavel en hier moet betonplaat en pur van 10cm komen voor vloerverwarming die we zelf leggen. Septische tank 2400l en regenwaterput 7500l beide in voortuin en de nodige buizen moeten gelegd en aangesloten worden. We doen zelf elektrische, sanitaire en verwarmings- en ventilatie installatie met easykit. Om te besparen kunnen we zelf meehelpen met de werken indien mogelijk. Plan beschikbaar via mail.

Bijbouw bijplaatsen

Bijbouw plaatsen: ongeveer 40 m2 . Beton gieten, vloer leggen, elektrischiteit doortrekken, waterleiding steken, bouw van plaatsen, vloerbekleding, isolering, muur... kortom een volledige bijbouw.

Tegels plaatsen

Ik wil graag tegels laten leggen in de hal (15m2) en eetkamer/keuken (25m2). Hiervoor dient eerst de vloer afgeschuurd te worden. De tegels in de hal zijn cementtegels, diegene in de keuken zijn keramisch.

Plaatsen cottage tuinhuis met terrastegels leggen

Ik wil een cottage tuinhuis met zitruimte plaatsen. Een bestaande hondenren met gegoten beton moet opgebroken worden en er moet een nieuwe vloer met terrastegels gelegd worden in de overdekte zitruimte alsook in het tuinhuisgedeelte.

Vloer leggen woonkamer en terras aanleggen

Ik wil graag in onze vakantiewoning Westende een vloer laten leggen op de bestaande vloer en ook een terras buiten aanleggen (nu gras) Oppervlakte binnen: ongeveer 35 m² - buiten ongeveer 20 m².

Leidingen aanleggen en cv installeren

Een heerlijke plek, maar helemaal niet geisoleerd. We gaan nu investeren in een zo goed mogelijke isolatie, maar zijn daarnaast ook aan het denken aan de verschillende mogelijkheden van verwarmen. Graag zouden we een houtkachel installeren en we denken ook aan zonnepanelen. Toen kwamen we de Cv haarden tegen en dat zou natuurlijk ook een mooie oplossing zijn. We moeten toch alle leidingen leggen. We zijn erg nieuwsgierig naar uw voorstel. We hebben een totale oppervlakte van 118m², waarvan 1 grote ruimte met open keuken, drie kleine slaapkamers en een kleine badkamer en klein toilet. We hebben gedacht aan vloerverwarming, maar gaan uiteindelijk de vloer enkel goed isoleren.

Betegelen badkamer

Wij zijn onze badkamer aan het verbouwen, maar wegens tijdsgebrek zouden we de badkamer willen laten betegelen door een specialist. Muren zijn reeds bezet, vloer is gechapt. Het is dus enkel de muren betegelen en de vloer leggen rekeninghoudend met de afwatering. Tegels voor muur en vloer hebben wij reeds in ons bezit. De afmetingen zijn 2 muren van 1,50m , 1 van 2m, en 1 muur van 1m10 ongeveer.

Partners

Partners van Casius