Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vloer leggen :

Vloer leggen

Ik zou graag een nieuwe vloer leggen met een oppervlakte van ongeveer 50 vierkante meter. Er zal ook een leiding moeten afgesloten worden van gas omdat we elektrisch gaan koken.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Knesselare (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer leggen uit heel België:

Gepolierde betonvloer aanleggen voor nieuwbouw eerste verdieping

Gepolierde betonnen vloer aanleggen voor binnen. Oppervlakte 65 m² aan te leggen. Voor de 1 ste verdieping. Dit is voor een nieuwbouw.

Vloer uitgraven en ondervloer leggen

De vloer moet uitgebroken worden licht op gele zand die ook moet afgegraven worden. Op gele zand 45 vierkante meter.

Betonnen vloer leggen voor garage

Garagevloer zou gedetoneerd moeten worden, geen gepolierde of dergelijke, gewoon basic beton. De garage is ongeveer 40 vierkante meter.

Vloer in natuursteen plaatsen

Wij zouden opteren voor een natuursteen 60X60X2 voor ongeveer 90m2 plus plinten. In een nieuw te bouwen moderne woning ongeveer 6.6m op 14 m en dit te leggen op een vloerverwarming. Materiaal al aangekocht.

Tegelwerken buitenshuis

Terracottavloer moet overplaatst worden (dus liefst tegels op de bestaande vloer die zeer degelijk geplaatst is). De oppervlakte is ongeveer 120 m² te leggen met tegels. Graag ter plaatse komen kijken.

Plaatsen van linoleum vloer in living en hal

Ik wil graag een nieuwe vloer in de living en de hal. De ruimte schat ik op een 35 vierkante meter. Ik zou graag een sterke linoleumvloer laten plaatsen. Graag komen kijken ter plaatse of het mogelijk is om de linoleum vloer over de tegels te leggen.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor kelderverdieping

betonnen vloer aanwezig , sinds 1980 voorzien met een vloerverf , die versleten is , betreft volledige benedenverdieping van het huis , dat dienst doet als garage appartement en kelders. Totaal ongeveer 100 m² aan te leggen met gepolierde betonvloer.

Blokhut Luna

Graag willen wij onze blokhut 295x295+ext200 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Voor het tuinhuis, onder en voor de extensie ook graag klinkers leggen (tot 1,5m ervoor). Vakman voor de installatie incl. vloer, montage dakgoten en leggen van betonnen ondergrond en klinkers.

Partners

Partners van Casius