Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vloer leggen :

Vloer leggen

Ik zou graag een nieuwe vloer leggen met een oppervlakte van ongeveer 50 vierkante meter. Er zal ook een leiding moeten afgesloten worden van gas omdat we elektrisch gaan koken.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Knesselare (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer leggen uit heel België:

Leggen van vloer

Ik zoek een vakman voor het leggen van een vloer in de living ongeveer 47 vierkante meter en de hal ongeveer 6 vierkante meter. Vloertegels in samenspraak met de vakman.

Plafond in gyproc leggen en egaliseren van de vloer

2 klussen : 1 plafond van +/- 45 groot in Gyproc en schilder klaarmaken en de vloer gelijk maken zodoende dat ik laminaat kan leggen.

Vloer en parket leggen

Ik ben op zoek naar een vloerder om een vloer te kopen en leggen en een parket te kopen en steken. De vloer is in een kamer van 18m² en de parket in een kamer van 54 m².

Vloer uitbreken en nivelleren

Graag hadden we onze betonnen vloer en tegels uitgebroken en deze laten nivelleren zodat we daarna zelf parket of laminaat kunnen leggen. Het gaat om ongeveer 70 vierkant te meter.

Tegels op terras leggen

Ik wil graag een vloer leggen op mijn terras. Nu ligt er een betonnen dek van 20 cm dikte. Het terras is 8 meter op 3. Vloertegels nog aangekocht worden.

Click laminaat leggen in 3 ruimten

In totaal ongeveer een 25 m² in 3 ruimtes zou er click laminaat zou er moeten gelegd worden,de vloer is reeds aanwezig het betreft de flint stone,verder zouden ook de plinten moeten mee geverfd worden de verf is ook reeds aanwezig ook de silicone voor op te spuiten is aanwezig.

Bestaande veranda uitbreken en nieuwe constructie plaatsen met glas

Bestaande veranda uitbreken + vloeren, 21 m, nieuwe constructie aanbouw 4 x 6. 30 m, glas is voorzien, het leggen van vloer en constructie nieuw plat dak + goot berekenen. Zie voorbeeld op foto.

Kleine renovatiewerken in appartement uit te voeren

1. Laminaat leveren/ leggen + plinten + verwijderen vast tapijt + aanpassen deuren waar nodig in living en slaapkamer ( ongeveer 36 m² totaal). Bepleisteren of Gyproc van kleine muur onder raam Uit te voeren vanaf juli 2. Keuken afbreken ( 3. 2 m kasten) en keukenvloer leggen + plinten, bij voorkeur (nieuwe) click vynil/PVC Uit te voeren : -keuken afbreken voor 1 mei!! - vloer kan nog tot 5 mei.

Partners

Partners van Casius