Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vloer leggen :

Vloer leggen

Ik zou graag een nieuwe vloer leggen met een oppervlakte van ongeveer 50 vierkante meter. Er zal ook een leiding moeten afgesloten worden van gas omdat we elektrisch gaan koken.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Knesselare (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer leggen uit heel België:

Tegelvloer aanleggen

Wij zouden vloer willen leggen in onze nieuw aangebouwde veranda (ongeveer 15. 20m²). Er ligt nu een betonplaat en er moet eerst nog geïsoleerd worden (9 tot 12cm plaats met de tegels bij inbegrepen). De tegels zijn 1. 20m op 20cm.

Vloeren leggen in nieuwbouw

Nieuwe vloeren in de nieuwbouw woning. PVC vloer 152 m2 . Graag wil ik de vloeren afwerken met plinten. De vloeren zijn nog niet gekocht.

Vloer op zavel vervangen door gepolijste betonnen vloer

Ik heb een schuur naast mijn huis met een vloer op zavel. Wat zou het kosten deze uit te breken en een gepolijste betonnen vloer te laten leggen met vloerverwarming erin. Oppervlakte 93 m².

Garage ombouwen naar leefruimte

Verbouwing van garage naar leefruimte. Vloer moet gelegd worden Plafond proper gemaakt worden. Meer electriciteit leggen.

Wegnemen en terugplaatsen toilet na leggen vloer

Ik laat in de week van 14 augustus nieuwe vloer leggen in de badkamer. Om een mooi resultaat te bekomen, wenst de vloerder dat het toilet wordt weg genomen en na het leggen van de vloer, toilet terug plaatsen.

Uitgraven vloer, vloerisolatie leggen en nadien chappen

Het uitgraven van de vloer (25 cm) plaatsing vloerisolatie, en nadien over de buizen en kabels chappe leggen. Ongeveer 40m² oppervlakte.

Klinkers aanleggen

Terras achteraan tuin op bestaande betonnen vloer. Wij hebben nog een groot gedeelte klinkers over van ons bestaand terras die kunnen eventueel opgebruikt worden . Klinkers leggen ongeveer 20 m².

Badkamer renoveren

Momenteel is er enkel een wc en een lavabo maar we willen er graag een kleine douche bij en meteen ook alles vernieuwen. We dachten aan een hang wc en een simpele lavabo + douche. Het Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Elektriciteit aanpassen, Complete Badkamerrenovatie, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer leggen. Oppervlakte : kleine badkamer. Ter plaatse komen kijken.

Partners

Partners van Casius