Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vloer leggen :

Vloer leggen

Ik zou graag een nieuwe vloer leggen met een oppervlakte van ongeveer 50 vierkante meter. Er zal ook een leiding moeten afgesloten worden van gas omdat we elektrisch gaan koken.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Knesselare (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer leggen uit heel België:

Vloerder voor nieuwbouwproject

Wij zijn op zoek naar iemand dat in ons nieuwbouwproject een vloer kan leggen met keramische tegels. De totale oppervlakte om te betegelen is ongeveer 120 m2. Dit betreft de totale benedenverdieping van 107,25 m2. 74,71 m2 hiervan is met vloerverwarming. Op de bovenverdieping dient enkel de badkamer en de wc gevloerd te worden (oppervlakte van 12,54 m2 waarvan 11 m2 met vloerverwarming). Verder zouden we ook de muren van de badkamer volledig willen laten bekleden met wandtegels (2,40 m hoog - 4,13x2,69 oppervlakte) en de 2 inbouwsystemen van onze 2 wc’s. De tegels zijn reeds aangekocht en zijn 60x60. De wandtegels zijn 30x60 (beiden 1 cm dik). Zou het mogelijk zijn om ons hiervoor een prijsofferte op te maken?

Geluidsisolatie in living en slaapkamer

In een klein appartement dat ik wil kopen hoor ik de onderbuur en bovenbuur heel goed als ze rondwandelen of zelfs praten. Ik zou living en slaapkamer willen laten isoleren (= 40 vierkante meter in totaal). De vloeren zijn echter van parket. Het is een appartement gemaakt in een oude herenhuis constructie (dus allicht oorspronkelijk niet bedoeld als appartementen). De plafonds zijn hoog. De isolatie plaatsen op de wanden en de vloer...vloer is wel parket. Hoeveel kost het , is het mogelijk de parket er af te schroeven de isolatie te plaatsen en terug de parket er op te leggen. Graag prijsofferte, en komen ter plaatse door een vakman om te zien of het wel mogelijk is.

Vloerder voor nieuwbouwproject

Wij zoeken iemand dat in ons nieuwbouwproject een vloer kan leggen met keramische tegels: een vloer voor beneden 60x60, ongeveer 100m2; wc beneden ook wanden bekleden met tegeltje (kleine tegeltjes); 2 badkamers tegelen met volledige vloer en muren, bad en inloopdouche met 40x20 en een kleinere sierband met kleine tegeltjes. Bovenverdieping is enkele de badkamers te doen, de rest wordt kliklaminaat die we zelf leggen. Alle materiaal zal aanwezig zijn.

Afwerken ruwbouw aanbouw

De ruwbouw van de aanbouw (40 m²) bij een bestaande woning is af en zou verder afgewerkt moeten worden. - Vloerisolatie en chape + vloer leggen, electriciteit voorzien, bezetten, plafond (gyproc plaatsen + afwerken), evt ook afwerken dakoversteek.

OSB platen leggen voor de zolder

Vloer leggen osb platen voor op de zolder.

Renovatie kleine zolderkamer

Kleine zolderkamer van 4 op 5 meter waar geen verwarming is ombouwen tot kamer die als bureau kan dienen. Werken uit te voeren zijn: verwarming doortrekken en plaatsen, onder dak extra isoleren, mogelijk lek in dak detecteren en herstellen, tussen houten vloer isoleren, gyproc tegen muren plaatsen, nieuwe laminaat leggen... (eventueel extra raam plaatsen).

Nieuwe vloer beneden verdieping

Oude vloeren uitbreken , nieuwe leggen en volledig afwerken met plinten ? Benedenverdieping inkom, living,keuken. Max 40m².

Badkamer verbouwen met inloopdouche

Verbouwen badkamer afmetingen 2,5 op 3 m bad meubel ,hang toilet, inloop douche en betegelen ,vloer leggen.

Partners

Partners van Casius