Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor chappe gieten en vloer leggen:

Chappe gieten en vloer leggen

Beton en isolatie + nieuwe leidingen centrale chauffage en elektriciteit liggen nu klaar. Ik zoek persoon/bedrijf die nog wat kan ophogen met chappe en nadien kan vloeren. In de eetkamer, living, gang en keuken, totaal van 70 of 80m².
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Kruishoutem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor chappe gieten en vloer leggen uit heel België:

Terrassen heraanleggen

Onze terrastegels zijn voor een groot deel gescheurd en we willen ons terras vervangen. Dit is 47m² groot. Daarnaast hebben we onder onze inkom een tegelvloer op chappe liggen waarvan ook de tegels kapot zijn. Ook daar willen we een printbeton. De opp is 12m². Naast deze beide terrassen hebben willen we een tuinhuis plaatsen op een nog te gieten betonvloer van 32m².

Terrasvloer + ondergrond tuinhuis leggen

Gelijkvloers appartement achtertuin : 33m² terras vloeren + ondergrond gieten voor tuinhuis . Vloeren : betonvloer. Ondergrond in chappe : 3 m op3,5 m.

Verzakte vloer uitbreken, wachtbuizen en elektriciteit voorzien en nieuwe vloer leggen

Vloer moet uitgebroken worden. Hierna wachtbuizen voor elektriciteit en water leggen Nieuwe chappe gieten en vloer te plaatsen. Een hele living ongeveer 50m².

Chappen en betegelen

In de badkamer en keuken een dunne chappe gieten + betegeling van de ruimtes, en het plaatsen van 2 deuren.

Gieten van chape in appartement

Appartement 100 m². Op 3 de verdiep living, keuken, gang, wc, badkamer, 3 slaapkamers. Oude vloer is uitgebroken, chappe plaatsen en plaatsen laminaat.

Blokhut Chill plaatsen en gieten betonvloer

Graag willen wij een blokhut het type Chill laten plaatsen met als volgende maten 300x200cm met een luifel van 100x200cm. Ook moeten jullie de ondergrond voorzien van betonvloer (chappe).

Nieuwe vloerplaat gieten bij verbouwing

Ik heb een loods met een totale oppervlakte van ruim gerekend 135 m² (volledig open ruimte in een L-vorm). De gevraagde werken zijn: 1) De bestaande vloer moet uitbreken + afgraven. Op +- 10 m² is er al iets van beton of cement gegoten en moet weg. Ongeveer 18 m² is losse aarde. De rest van de oppervlakte zin tegels die op een dunne chappe op de zavel liggen. 2) Plaatsen van folie + isolatie onder de nieuwe vloerplaat. 3) Gieten van een nieuwe betonnen vloerplaat over de gehele oppervlakte. 4) De vloerplaat moet voor afwerking gepolierd worden. (Water of electriciteitsleidingen worden niet gelegd. ) De loods is 2,8m hoog met een grote poort. Het is mogelijk om met een kleine graafkraan binnen te werken. Voor de diktes (van de plaat en isolatie) hoor ik graag een voorstel.

Chappe te leggen

Chappe gieten : 5 cm ongeveer 35 m² 15 cm ongeveer 80 m² Apart uit te voeren