Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Landskouter te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Landskouter.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Landskouter of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Landskouter die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Landskouter:

Epoxy vloer

We staan op punt om een aankoopbelofte te tekenen bij een bouwfirma. Voor de vloerbedekking zijn we nog in twijfel, ofwel tegels, ofwel epoxy (sowieso vloerverwarmong). De bouwfirma heeft ons al laten weten, dat bij gebrek aan kennis ivm epoxy, ze liever hebben dat we daarvoor zelf zouden kijken. Ook omdat het leggen/gieten hiervan niet zo simpel zou zijn... Zou het mogelijk zijn om ons een idee te geven van de prijs. We zouden epoxy willen in volgende ruimtes: living, eetkamer, keuken, inkom en WC - totale oppervlakte van +/- 60 m2. De ondergrond zal chape zijn. Aanvang van de bouw is voorzien +/- februari 2013, oplevering +/- september 2013. Wat de kleur betreft zijn we er nog niet volledig uit, maar ons interieur wordt sowieso strak.