Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Lebbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Lebbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Lebbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Lebbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Lebbeke:

Betonplaat gieten voor tuinhuis + carport

Wij zouden volgend jaar een carport en tuinhuis willen plaatsen. Hiervoor is het nodig om eerst een betonplaat te laten gieten. Carport betonplaat : 6.7m*6m Tuinhuis betonplaat: 5m*2.5m

Vloer betegelen

Ik ben op zoek naar een vloerder voor mijn tegelwerken van ongeveer 61m². Enkele details: - De chape is reeds geplaatst (2 weken geleden) en is 11 cm dik - Overal komen dezelfde tegels in formaat 60x60 - Tegels zijn reeds gekozen - De pleisterwerken zijn vandaag gestart, dus er kan getegeld worden vanaf de chape droog genoeg is.

Vloeren op bovenverdieping

Wij gaan boven verbouwen dus zou er gevloerd moeten worden, de tegels zijn al aangekocht. Dit zijn 3 kamers en een badkamer, en een nachthal. Badkamer moet gevloerd en betegeld worden. Vloeren zijn wel al besteld dus zoek ik alleen plaatser die dit wil komen doen. Ik kan altijd plannen doorsturen voor de afmetingen.

Dorpel steken

De klus bestaat uit 6 m² en het steken van een dorpel, alles kan op de bestaande vloer gelegd worden. Immers moet dorpel en vloer omhoog om te vermijden dat hij water binnenkomt als het regent. (Zie foto in bijlage) Het betreft weliswaar een klein werk. De levering van vloer (garagevloer) en dorpel mag eveneens gebeuren. Als dit niet geleverd kan worden, ben ik altijd bereid hem door een winkel te laten leveren.

Vloerbekleding vervangen in onze serviceflats

Graag wensen wij een prijsofferte te ontvangen voor vervanging van de vloerbekleding in onze serviceflat(s). De huidige vloerbekleding (linoleum) is sterk beschadigd door ouderdom en is dringend aan vervanging toe. Graag een offerte voor vervanging van de vloerbekleding (+/- 44 m²) door linoleum/vinyl enerzijds en een duurzame vloer in gebakken tegels anderzijds. Graag een offerte met en zonder plaatsing.

Egaliseren zoldervloer

Wij willen graag onze zolder laten egaliseren voor achteraf parket op te leggen. De zolder is ongeveer 4 m op 5 m. Enkel het egaliseren is nodig. Parket leggen doen we zelf.

De renovatie betreft de afwerking van ...

De renovatie betreft de afwerking van het volledig gelijkvloers verdiep van een rijwoning: aanleggen van wandelpad in de voortuin en terras in de achtertuin van de woning (chape-werken dienen ook uitgevoerd); vloeren op een bestaande tegelvloer die nog in goede staat is (deels keramische tegels in eetplaats/keuken/berging, deels semi-parketvloer in living; inkorten van 2 deuren; aanpassen van de deurdrempelstenen en plaatsen van 7 binnendeuren (waarvan 4 op 1ste verdiep). Bijkomend: 1 raam in de eetplaats vervangen door een schuifdeur of deur die volledig opengaat en die direct toegang verleent tot terras/tuin (raam is 2m breed in hout).

nieuwe vloeren in keuken en living

nieuwe vloeren in keuken en living

Badkamer in kurk. Wat is de prijs bij ...

Badkamer in kurk. Wat is de prijs bij volledige installatie? Wat is de prijs indien enkel de egalisering door de vakman gebeurd en het plaatsen van de kurk door onszelf?

het betreft het leggen van keramische ...

het betreft het leggen van keramische vloertegels op chape d.m.v tegellijm(kleefmortel); wegens gebrek aan tijd en te weinig ervaring wens ik dit werk te laten uitvoeren door iemand met kennis van zaken. de vloertegels en kleefmortel zijn reeds voorradig en de chape is al gelegd. het gaat dus enkel over het leggen van de vloer. Bij het uitvoeren van deze werken kan ik zelf dienen(aangeven van en versnijden van tegels, het aanmaken van de mortel, e.d) aangezien het om een renovatieproject gaat tracht ik me aan mijn vooropgesteld budget te houden, doch houdt ik rekening met een minieme speling.