Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor houten vloer opschuren en renoveren:

Houten vloer opschuren en renoveren

Houten vloer opschuren en renoveren met een oppervlakte van ongeveer 50 m². Alles op het gelijkvloers.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Ledeberg (Gent) (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vloer opschuren en renoveren uit heel België:

2 deuren herstellen en badkamermeubel aanpassen

2 binnendeuren gaan niet toe door te klein deurgat/ te grote deur. Standaarddeuren met een houten omlijsting. Bij de ene deur is de vloer verhoogt en moet dus een stuk worden afgeschaafd. Bij de andere deur ligt het probleem volgens ons bij de muur/ bevestiging. We hebben ook een nieuw badkamermeubel. De syfon past daar niet goed in en er moet een stuk uit worden gezaagd.

Plaatsing tuinhuis

Tuinhuis Modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd : Graag zouden wij deze door jullie willen laten plaatsen, inclusief betonnen of houten vloer.

2 Oude tuinhuizen verwijderen en 2 nieuwe plaatsen

2 Oude houten tuinhuizen van 2m x 2-3m verwijderen. Grond gelijk maken. Tuinhuis van 3.85m x 2.95m plaatsen. Tuinhuis van 2.95m x 2.5m plaatsen. Eventueel ook betonnen ondergrond aanleggen. Houten vloer plaatsen in beide tuinhuizen. Eventueel ook dakgoten plaatsen.

Laminaat plaatsen

Wij wensen een laminaat vloer te laten leggen op onze eerste verdieping. Dit omvat 2 kamers en de overloop. Een oppervlakte van ongeveer 45m² in totaal. Momenteel is er een onregelmatige houten vloer (die ook het plafond van beneden is). Er dient dus zeker ook een ondervloer gelegd te worden om te egaliseren.

Schuren en oliën of vernissen van houten planken vloer

Houten plankenvloer van ong. 80m² schuren en oliën of vernissen. Het betreft een dubbele leefruimte op gelijkvloers en 3 slaapkamers en wc op 1ste verdiep.

Houten balken vervangen door potten en balken

Houten vloer vervangen in 2 aangrenzende kinderkamers van ong. 31m² in totaal. Graag vervangen door potten en balken of andere constructie die vocht en schimmelbestendig is. Liefst ook meteen isoleren.

Blokhut plaatsen

Blokhut Pila van 2.5m x 2.5m plaatsen. Betonnen ondergrond reeds aanwezig. Aparte vloer in tuinhuis aanleggen. Graag houten vloer. Dakgoten plaatsen.

Houten trap plaatsen

Ik ben voor een renovatie op zoek naar een trap die na de kwartslag onderaan op een tussenverdieping uitkomt. Hierdoor moet de 3e trede van onder uit groter zijn om veilige toegang te geven tot deze kamer. Alsook een bijpassende balustrade zou geplaatst moeten worden. De hoogte is 3meter 33cm vloer tot vloer. De lengte van de trap met de kwart bij is 3m 26cm. de hoogte van het tussenverdiep is 720mm.