Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Lokeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Lokeren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Lokeren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Lokeren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Lokeren:

Parket opfrissen

Parket met visgraat motief in woonkamer van ong. 35-40m² opfrissen (boenen of opschuren).

Parket schuren en vernissen

Een eiken parket van 32m² op te schuren en te vernissen.

Parket opschuren en behandelen

Parket opschuren en inoliën De reden hiervan is omdat de parket versleten en niet onderhouden is geweest. Het gaat hier over een geolied parket van ongeveer 40 m².

Leggen chape 200m² in onderaanneming

Vernieuwbouwwoning dient gechaped te worden op gelijke en 1e verdiep +/- 200m2

Beton gieten voor tuinhuis

Als basis voor tuinhuis: bestaande betonplaat vergroten en egaliseren. Kader van 1 steenhoogte metsen als basis voor tuinhuis op maat. Nadien vloeren. Dringend uit te voeren werken. Tuinhuisconstructeur wacht om definitief te kunnen opmeten.

Nieuwe vloer leggen

Onze huidige vloer ligt op de zavel, deze moet worden uitgebroken en opnieuw worden opgebouwd . Afgraven, betonplaat, isolatie, leidingen en nieuwe vloer in tegels of beton. Onze oppervlakte is 64,5 m².

Massieve parket opschuren

Ik wil de massieve parket in een studio laten opschuren. Oppervlakte 25 m²

Leggen van laminaat

Het leggen van laminaat in de woonkamer en gang , samen 25 m² Het leggen van laminaat bestendig tegen vocht voor in de keuken en in de badkamer, samen 24 m². Materiaal + plaatsing.

Vinyl of linoleum leggen over bestaande vloer

Voor de plaatsing van linoleum of gelijkaardig had ik graag een offerte ontvangen. Dit dient aangebracht te worden in 4 burelen met een totale opp. Van 116m².

Aanleggen van betonplaat voor tuinhuis

Ik wil een gewapende betonplaat laten aanleggen voor een tuinhuis met afmetingen 4m x4m. Halfopen bebouwing, afstand van straatkant tot tuinhuis ongeveer 30 meter.