Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor leggen chape 200m² in onderaanneming:

Leggen chape 200m² in onderaanneming

Vernieuwbouwwoning dient gechaped te worden op gelijke en 1e verdiep +/- 200m2
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Lokeren (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor leggen chape 200m² in onderaanneming uit heel België:

Vloerverwarming droog systeem op de chape

Vloerverwarming leggen op bestaande tegels en op beton. 38,5m² x2

Chape leggen voor tuin

Grondlaag tuin van 48m² bewapenen met chape.

Compleet nieuwe vloer leggen

Nieuwe vloer leggen over een opp. van ong. 70m² in beton met ijzer stukken van 20mm en 10cm vloerisolatie. Chape errond leggen van 7-8cm.

Beton storten en chape leggen

Ik zou mijn volledige benedenverdieping willen voorzien van beton (dient niet gewapend te zijn, er worden geen nieuwe muren op gezet) en chape. 90m² en alle vloeren zijn uitgegraven tot op de volle grond (20-45cm diep).

Plaatsen blokhut Cottage 295X385

Blokhut Cottage 2.95m x 3.85m plaatsen op chape die we zelf gaan leggen. Blokhut is nog niet besteld.

Tegelvloer leggen voor tuinhuis

We hebben een betoneerd platvorm met als ondergrond chape van 14x6 meter. We zullen in de nabije toekomst een tuinhuis/blokhut aanschaffen dat geplaatst zal worden op het platvorm. We zijn op zoek naar een betaalbare vloer voor het platvorm. Onze voorkeur gaat uit naar grote tegels.

Verbouwing benedenverdieping

We willen de benedenverdieping van onze woning renoveren: Vloer en chape + elektrisch vloerverwarming systeem uitbreken (isolatie is al voorzien) (88m²) Vloer, chape en op diepte graven voor isolatie te kunnen leggen (12m² -> zie slaapkamer benedenverdieping, hier is geen vloerisolatie/vloerverwarming voorzien) Isolatie leggen (12m²) Nieuwe vloerverwarmingsbuizen (voor met warmtepomp) leggen (+-100m²) chape + tegels leggen (+-100m²) plinten (91m²) Uitbreken bestaand (houten) plafond en plaatsen nieuw plafond 56,5m² (pleisterwerken) Nieuwe keuken Nieuwe badkamer: plafond: pleisterwerken (6,6m²), muur: tegels (+-25m²), inloopdouche met glazen wand, dubbel lavabomeubel (vloer is al bij bovenstaande gerekend) Ramen en deuren beneden (zie plan)

Chape in tuin leggen

Wij willen graag een opbouwzwembad in de tuin plaatsen en er zou een chape moeten komen om de ondergrond vlak te krijgen. Opzetzwembad van 4.8m doorsnee . Grond is nog niet egaal gemaakt. Opp. is circa 30 m²