Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor parket opfrissen:

Parket opfrissen

Parket met visgraat motief in woonkamer van ong. 35-40m² opfrissen (boenen of opschuren).
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Lokeren (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket opfrissen uit heel België:

Parket opfrissen

Parketvloer van 6j oud opfrissen en behandelen. Het betreft een appartement met opp. van 70m².

Parket opfrissen

Opfrissen parket van de woonkamer en salon. 50 vierkante meter. 30j oud, normale slijtage en verschenen door zon. Er is ook nog een trap en tweede verdiep, maar die zijn nog niet voor nu.

Parket opschuren

Ik zou graag mijn parket laten opfrissen. Het bedraagt een oppervlak van zo'n 60 m²

Plinten aanzetten en parket opfrissen

Omwille van een vochtprobleem werden de plinten in mijn woning afgehaald over een lengte van 10-12 meter. Parket onderhoud, opfrissen van de slijtage. Ik zoek iemand om deze na de injectie werken opnieuw aan te zetten. Ik wil dit graag zo snel mogelijk na de werken kunnen doen. Echter ik weet niet hoelang tijd er moet zitten tussen het injecteren en opnieuw plamuren en het aanzetten van de plinten.

Parket opfrissen en plinten plaatsen

Opkuisen + behandelen met watergedragen lak 35 m² parket (vierkantjes bestaande uit 7 latjes) + plaatsen van 37 lm eiken plinten rustiek 70 mm hoog , behandeld zoals parket op boven verdieping ( 2 slaapkamers, berging en kleine overloop).

Opfrissen parketvloer

We hebben net een huis gekocht. De parket is door de vorige bewoners nogal gekrast bij hun verhuizen. Betreft 71m² op 1ste verdieping in totaal: living 48m², slaapkamer 13m² & badkamer 10m².

Parket opfrissen

Ik heb net een huis aangekocht en de parket is toe aan een renovatie. De parket ligt in de woonkamer en de keuken, dus ik zou na het schuren een lak willen aanbrengen als beschermlaag. Er zitten geen krassen in, enkel een kleurverschil. Ik weet niet wat er op dit moment als beschermlaag ligt. 40m²

Beste, We zoeken hulp bij plaasten ...

Beste, We zoeken hulp bij plaasten badkamer op het eerste verdiep. Aanpassen van vloeren naar parket en/of naar nieuwe vloeren. Aanbouw hobbyruimte + plaatsen van toiletten. Bepleisteren van de buitenmuren + schilderen garage. Kortom het opfrissen van een woning van 1978 met een nieuwe look.