Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Mariakerke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Mariakerke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Mariakerke of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor gelijkaardige projecten:
gepolierde betonvloer aanleggen, isolatie en chapewerken voor nieuwe vloeropbouw, steentapijt plaatsen, verschillende vloeren betegelen, vloer uitbreken en betonplaat gieten, chappen van kelderruimte waar parket op moet nadien, beton storten, oprit in printbeton aanleggen, parket leggen in renovatieproject, plaatsing plinten en nieuwe voegen, beton gieten, gepolierde betonvloer aanleggen voor nieuwbouw eerste verdieping, plaatsen gietvloer, osb platen leggen op zoldervloer, betonnen vloer leggen voor garage

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Mariakerke staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Mariakerke:

Plaatsen van linoleum vloer in living en hal

Ik wil graag een nieuwe vloer in de living en de hal. De ruimte schat ik op een 35 vierkante meter. Ik zou graag een sterke linoleumvloer laten plaatsen. Graag komen kijken ter plaatse of het mogelijk is om de linoleum vloer over de tegels te leggen.

Linoleum verwijderen

Verwijderen linoleum / tapijt - 22 m²

Gietvloer voor badkamer

Gietvloer voor in badkamer. Oppervlakte : 12 m².

Laminaatvloer te vervangen

Ik wens de laminaatvloer in mij bureau te vernieuwen. De huidige vloer moet dus uitgebroken worden; ook de plinten dienen te worden verwijderd. Dit moet zeer zorgvuldig gebeuren aangezien het schilderwerk op de muren niet mag beschadigd worden. Daarna moet de nieuwe laminaatvloer + plinten worden aangebracht. De afmetingen van de kamer bedragen 3. 10 xvierkante meter. De totale plintlengte bedraagt 15 meter. Voor het materiaal (laminaat + plinten) zorg ikzelf. Gelieve op basis van deze gegevens een offerte te willen maken.

Bevloering van benedenverdiep : garage, ...

Bevloering van benedenverdiep : garage, werkplaats, washok, hondenhok en bergruimte. Alle in een zelfde degelijke onderhoudsvriendelijke vloer.