Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor gietvloer voor badkamer:

Gietvloer voor badkamer

Gietvloer voor in badkamer. Oppervlakte : 12 m².
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Mariakerke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gietvloer voor badkamer uit heel België:

Gietvloer in badkamer leggen

Ik wil gietvloer in de badkamer er is nu planche met daarop een soort osbplaten erover. Ongeveer 15 m².

Gietvloer leggen

Een vloer op gelijkgrondse ruimte van een nieuw aangekochte woning. Slaapkamer en op termijn badkamer. Liefst plaatsing midden juli ongeveer met oog op verhuis in zomer.

Gietvloer leggen

We willen een gietvloer voor gang woonkamer, keuken en badkamer. Totaal een 108 m². In een beige kleur. Ondergrond in tegel.

Gietvloer benedenverdieping

We willen een gietvloer in de woonkamer(50 m²), hal(12 m²), keuken(15 m²), berging(12 m²) en badkamer(12 m²). Er is vloerverwarming in de woonkamer. Het gaat hier over nieuwbouw en de vloer bestaat uit chape.

Gietvloer leggen in badkamer

Een lichte gietvloer voor in de badkamer 4X3,5m, met vloerverwarming wordt later afgewerkt

Gietvloer plaatsen in Polyurethaan

We overwegen een gietvloer in Polyurethaan voor een appartement op de 3e verdieping. Dit op de gehele oppervlakte van 120 m². Momenteel ligt er een combinatie van hout (living), tegels (keuken, nachthal, badkamer, toilet) en tapijt (kamers).

PU vloer leggen

Wij willen in onze woonkamer, keuken en gang een PU gietvloer leggen . Ondergrond zijn dikke steentegels op zavel. Wij hebben een bungalow en de slaapkamers hebben reeds nieuwe parket en de badkamer heeft een mortex vloer. Ik veronderstel dat we de oude vloer er best uithalen en opnieuw laten chapen, voor het hoogteverschil op te vangen. Tekening en plan kunnen overgemaakt worden.

Renoveren badkamer

Badkamer moet gerenoveerd worden. Alle elektrische en sanitaire leidingen zijn reeds voorzien. Hiervoor moet bestaande bad vervangen worden en een nieuwe inloopdouche geïnstalleerd worden. De vloer moet ook geëgaliseerd worden om dan later af gewerkt te worden met een gietvloer. (Havatec) De aanliggende wand moeten ook afgewerkt worden. Liefst zo naadloos mogelijk... Gedetailleerde omschrijving vind je terug in bijlage...