Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor gietvloer voor badkamer:

Gietvloer voor badkamer

Gietvloer voor in badkamer. Oppervlakte : 12 m².
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Mariakerke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gietvloer voor badkamer uit heel België:

Gietvloer leggen in badkamer

Een lichte gietvloer voor in de badkamer 4X3,5m, met vloerverwarming wordt later afgewerkt

Gietvloer plaatsen in Polyurethaan

We overwegen een gietvloer in Polyurethaan voor een appartement op de 3e verdieping. Dit op de gehele oppervlakte van 120 m². Momenteel ligt er een combinatie van hout (living), tegels (keuken, nachthal, badkamer, toilet) en tapijt (kamers).

PU vloer leggen

Wij willen in onze woonkamer, keuken en gang een PU gietvloer leggen . Ondergrond zijn dikke steentegels op zavel. Wij hebben een bungalow en de slaapkamers hebben reeds nieuwe parket en de badkamer heeft een mortex vloer. Ik veronderstel dat we de oude vloer er best uithalen en opnieuw laten chapen, voor het hoogteverschil op te vangen. Tekening en plan kunnen overgemaakt worden.

Renoveren badkamer

Badkamer moet gerenoveerd worden. Alle elektrische en sanitaire leidingen zijn reeds voorzien. Hiervoor moet bestaande bad vervangen worden en een nieuwe inloopdouche geïnstalleerd worden. De vloer moet ook geëgaliseerd worden om dan later af gewerkt te worden met een gietvloer. (Havatec) De aanliggende wand moeten ook afgewerkt worden. Liefst zo naadloos mogelijk... Gedetailleerde omschrijving vind je terug in bijlage...

PU-gietvloer in woning

Ik wil graag een PU-gietvloer in de woonkamer eetkamer en keuken die in elkaar lopen 46.28m² . Eventueel ook de inkom 4.89m². Indien mogelijk had ik graag ook de volledige badkamer in PU gegoten muur+vloer opp muren 27,72m² opp vloer 9,72m². Momenteel liggen er overal tegels ook de muur in de badkamer is betegeld.

Gietvloer aanbrengen

PU gietvloer in badkamer van 8.4 m² . Dezelfde kleur gietvloer in berging 13.8 m² waar apparaten zoals wasmachine droogkast diepvries zullen staan. Ondergrond is chappe

Gietvloer leggen in keuken en badkamer

We zouden graag een gietvloer voorzien in de keuken en badkamer dit is samen zo'n 34 m². Zou je mij een prijs kunnen geven voor een PU vloer met plaatsing erbij? De werken zouden ongeveer in de maand januari kunnen doorgaan.

Nieuwe badkamer plaatsen

We willen de badkamer vernieuwen en uitbreiden door een deel van de aanpalende slaapkamer bij de badkamer toe te voegen. Er zijn 2 grote slaapkamers boven, en daar zou ook een deel van slaapkamer als badkamer dienen voor inloopdouche. Betegelen, gietvloer,douche... Oppervlakte badkamer : 3 meter op 2 meter. Best ter plaatse komen kijken door een vakman. Moderne stijl, strak, deuren zonder omlijsting.