Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor planken vloeren leggen:

Planken vloeren leggen

Wij hebben een woning aangekocht uit de jaren '70. In de living (35m2) willen we graag een echt planken vloer laten leggen (oude verweerde look - we hebben een hond). In de drie slaapkamers eventueel ook, of een goedkopere variant (hier geen honden toegelaten) (3x ongeveer 12m2). Nu ligt er tapijt en laminaat.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Mariakerke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor planken vloeren leggen uit heel België:

Egaliseren vloer appartement

We willen een houten vloer leggen in ons appartement van 120 m². We hebben alle vloeren en dorpels uitgebroken (buiten de living waar onderparket ligt) en wensen nu een goede ondergond te bekomen als basis voor een nieuwe planken vloer. - egalisatie met egaline - of het uitvlakken van de vloeren met multiplex / osb platen

Renoveren terrassen

Renovatie ( vervanging ) van 2 x 2 in elkaar doorlopende terrassen ( met tussen scheidingen boven terrasvloer ) waarvan 2 op 1 ste en 2 op 2 de verdieping. Vervanging van zowel onderbouw ( houten balken op 40 cm van elkaar ) als planken vloeren.

Vloeren van verdieping

Ik heb 'n rechthoekig stuk van +/- 80m² met op 2/3 van de rechthoek een binnenmuur van 9cm dik over de breedte, met een deurgat in aan de kant van de achtergevel -voorzien voor een deur met gedeelte glas. Verder staat er ook een houten wand op de betonplaat (er is ook al PUR geplaatst met dikte van tussen 11&13 cm) die de badkamer afscheidt. Dit in een hoek van het huis ,er kan deels doorgevloerd worden, wel rekening houden met de houten, rechtstaande planken (halve badders 23 x6 cm elke 43cm). Er is nog geen chape geplaatst, er is ook nog vloerverwarming voorzien, die wordt spoedig geplaatst. Leggen van chape, gepolieerd beton en of vloer.

Plancher schuren en behandelen

Ik wens een verdiep van een oud burgerhuis te renoveren. Daar moeten de oude planken vloeren opgeschuurd worden. Wie kan mij hier een offerte van opmaken 2 kamers van 4x3,6 en hall 2x2,7 en een keuken 2,9x2

Vervanging houten vloeren

Rijhuis centrum hasselt van ~1900; vloer van 1ste en dakverdiep is houten dwarsbalken met planken op; tgv. Regen tijdens dakrenovatie is alles nat geworden en aan het schimmelen gegaan. Planken staan nu ook krom. 2 weken na regen nog steeds alles nat. Gevelbreedte ~5m, diepte ~9m, dus 2 vloeroppervlakten van ~45m² 1. Graag inschatting maken over bruikbaarheid bestaande balken 2. Offerte voor vervanging vloer, eventueel incl. Balken, opnieuw hout en akoestische demping

Antwerpen centrum: klusjesman gezocht

Ik zou graag een paar klusjes willen laten uitvoeren. Alle verlichting aansluiten en ophangen. Afkitten van boorden in badkamer. Wc herstellen (water blijft continu lopen). Ophangen van planken. Nieuwe extra aansluitingen stopcontacten. Demper plaatsen verluchting badkamer. Extra aansluiting boiler/wasmachine (T splitsing). Kleine herstellingen vloeren.

Plaatsing diverse vloeren

Plaatsen van ongeveer 140 m²parket (massief eiken planken). Leggen van isolatielaag + chape op een oppervlakte van 16m² Leggen van betontegels voor een oppervlakte van 8m² Parket kan grotendeels gelegd worden op bestaande houten vloeren. Best te bekijken ter plaatse.

Planken vloer leggen

Nieuwe planken vloeren. In kamer 1 (16 m²), kamer 2 (8 m²), gang (6 m²). Ter vervanging van bestaande planken vloer.