Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Melle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Melle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Melle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Melle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Melle:

Houten vloerbalken herstellen of vervangen

De woning is onderkelderd en minstens één van de houten steunbalken is rot. Deze balken vormen de basis van onze woonkamer. Het kunnen ook 2 of 3 balken van ongeveer 4 meter zijn die men moet herstellen of vervangen. Balken kan men langs onder bereiken om werken uit te voeren. We merken dat de vloer van de woonkamer begint te buigen en we maken ons zorgen om de stabiliteit en veiligheid.

Betonvloer gieten voor tuinhuis en garagevloer vernieuwen

Op zoek naar een persoon die een vloer kan gieten voor het plaatsen van een tuinhuis (10m²) En eventueel voor het plaatsen van een tuinhuis /blokhut. De vloer van de garage vernieuwen (15m²)momenteel is de vloer in betoen gegoten. We laten ons adviseren door de vakman ivm het materiaal

Gepolierde betonvloer leggen

We zoeken een vakman voor het gieten van een betonvloer van een 150m². We overwegen een grondige verbouwing en zouden in de volledige woning een gegoten betonvloer overwegen + eventueel nog een terras.

Uitbreken vloer en opnieuw dichten na herstel lek

Ik heb een lek in de chauffageleidingen die in de living onder de vloer lopen. Dus de vloer moet uitgebroken worden en een nieuwe gelegd nadat het lek is gedicht.

Leggen van nieuwe vloeren

De benedenverdieping (gang, bureau, keuken, leefruimte) van onze woning (70 m²) moet gevloerd worden. Alles zal klaarliggen (vloerverwarming, chape,...). De vloeren zijn nog niet aangekocht, maar we zouden kiezen voor een tegel uit de reeks van Bomarbre (San Marco of Oslo, 60x60).

Betonvloer gieten in garage

In een bestaande garage van 6m op 3m aarde uitscheppen en beton gieten. De garage zal uiteraard leeg gemaakt worden.

Vloerder nodig voor keramisch parket

Ik had graag een nieuwe vloer gelegd in mijn woonkamer/keuken - de twee lopen in elkaar over (appartement op 2e verdieping). De totale oppervlakte is een 32 m². De tegels die ik gekozen heb zijn een keramisch parket (dus lange rechthoekige tegels). Eveneens zijn er plinten te plaatsen. De vloer is reeds gekocht en staat in de garage. De ondergrond dien ik nog voor te bereiden (deels tegels uitbreken, deels ballatum verwijderen) maar staat eerstdaags op het programma. Daaronder zit er chape die normaal klaar is om de vloer aan te brengen. - gereedzetten vloer: egaliseren chape (indien chape in te slechte staat zou zijn) - vloeren van de oppervlakte, excl vloer, incl lijm - aanbrengen plinten

Leggen van nieuwe vloeren

Ik zou graag nieuwe vloeren willen leggen op het gelijkvloers in de woning. Totale oppervlakte ongeveer 60m2 (living, gang, keuken). Ook zullen er plinten moeten worden gezet. De huidige vloeren zijn vermoedelijk op zand ingelegd, dus zal er een nieuwe ondergrond moeten komen. Ik heb nog geen tegels gekocht, en twijfel tussen keramische tegels en natuursteen.

Gieten van betonvloer

Gieten van betonvloer in de kelder ongeveer 30 vierkante meter en 10 centimeter dik. Op zaterdag of vrijdag. Dringend.

Vloer egaliseren en parkettegels leggen

Graag een offerte voor vloer egaliseren en parkettegels leggen. Oppervlakte: 30 m². Parkettegels is te bespreken door de vakman.