Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vloerisolatie, vloerverwarming en polybeton plaatsen:

Vloerisolatie, vloerverwarming en polybeton plaatsen

PUR vloerisolatie plaatsen. Afwerken met polybeton. Opp. is ong. 200m².
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Nazareth (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerisolatie, vloerverwarming en polybeton plaatsen uit heel België:

Verbouwing benedenverdieping

We willen de benedenverdieping van onze woning renoveren: Vloer en chape + elektrisch vloerverwarming systeem uitbreken (isolatie is al voorzien) (88m²) Vloer, chape en op diepte graven voor isolatie te kunnen leggen (12m² -> zie slaapkamer benedenverdieping, hier is geen vloerisolatie/vloerverwarming voorzien) Isolatie leggen (12m²) Nieuwe vloerverwarmingsbuizen (voor met warmtepomp) leggen (+-100m²) chape + tegels leggen (+-100m²) plinten (91m²) Uitbreken bestaand (houten) plafond en plaatsen nieuw plafond 56,5m² (pleisterwerken) Nieuwe keuken Nieuwe badkamer: plafond: pleisterwerken (6,6m²), muur: tegels (+-25m²), inloopdouche met glazen wand, dubbel lavabomeubel (vloer is al bij bovenstaande gerekend) Ramen en deuren beneden (zie plan)

Vloerisolatie fim korrels aanbrengen

Wij willen een vloerisolatie plaatsen voor een oppervlakte van 240 m² met een opvullaag van 8 cm, vooral om de leidingen te verbergen. Op het gelijkvloers 4 cm komen isolatieplaten te liggen waarop de vloerverwarming komt te liggen. Op de eerste verdieping komt nadien chape. GLV 120 m² 1 ste verdieping : 120 m².

Vloerisolatie leggen en spouwmuren isoleren

wij gaan de vloer op het gelijkvloers volledig openbreken om isolatiechape te leggen dan ook onze nieuwe leidingen elektriciteit en sanitair ook gaan we vloerverwarming leggen. Spouwmuur isolatie ook voor de vier muren van de woning. Ook dakisolatie aanbrengen indien mogelijk en nodig.

Open bebouwing compleet renoveren

Totaalrenovatie van een open bebouwing. Gaat om een woning van 210 m² met een verdieping. Werken uit te voeren op begane grond: gast slaap/bad- kamer, keuken, wc, vloer isoleren en nieuwe vloer met vloerverwarming leggen, nieuwe keuken plaatsen, muren weghalen. Eerste verdieping: totaal nieuwe indeling voorzien en een nieuwe badkamer plaatsen. Dakisolatie, vloerisolatie, accoustische isolatie, uitbreiding via dakkapel. Algemeen: nieuwe dubbel (3-dubbele) beglazing incl. schrijnwerk en vensterbanken en een nieuw verwarmingssysteem.

Garage heropbouwen

Aangebouwde garage/schuur afbreken en terug opbouwen met isolatie. leefruimte+keuken: vloerisolatie +vloerverwarming+vloer. Plafond steken, muren bezetten, lampen omhoog hangen, nieuwe kachel installeren, nieuwe binnen deuren plaatsen. Renovatieproject.

Vloerisolatie leggen

vloerisolatie plaatsen in de beneden verdieping 45m² met vloerverwarming .

Vloerisolatie leggen en chape gieten

Momenteel ben ik mijn woning volledig aan het verbouwen. Gelijkvloers (53m²), 1e verdieping (38m²) en 2e verdieping (22m²) moeten voorzien worden van 10cm PUR vloerisolatie. Daarna leg ik zelf de vloerverwarming en daarna moet alles nog gechaped worden (7cm). Moment van uitvoeren ligt nog niet vast en is dus nog te bespreken.

Vloerisolatie en vloerverwarming leggen

Ik ben mijn huis aan het renoveren, maar de chauffage laat ik aan vakmannen over. De oude vloer is uitgebroken, uitgegraven en er s al een nieuwe vloerplaat gegoten. Wat ik zou willen is : -spuiten van pur isolatie 65m² van 10cm -plaatsing van vloerverwarming (65m²) -plaatsing van nieuwe cv gasketel en nieuwe gasleiding door het huis trekken aangezien de ketel achteraan in het huis zou komen -chappen