Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Nieuwerkerken (Aalst) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Nieuwerkerken (Aalst).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Nieuwerkerken (Aalst) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Nieuwerkerken (Aalst) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Nieuwerkerken (Aalst):

Terras, oprit en vloer poolhouse in gepolierde beton leggen

Gepolierde beton voor oprit, rechter zijde van de woning terras en nog een vloer voor poolhouse op de plaatsen. Ook rechts van de woning het wandelpad in gepolierde beton maar in tegelvorm. In totaal meer dan 100 m².

Chappen en isoleren

35m2 vloer uit breken . In zavel . Nadien chappen met isolatie .

Opschuren en afwerken van parket

De parketvloer laten schuren/afwerken. Betreft ongeveer 105 a 120m2.

Plaatsen linoleum vloer

Linoleum vloer te leggen.Oppervlakte :100m2.

Chappe - en vloerisolatiewerken

wij zijn opzoek naar een chappebedrijf dat ook PUR spuit voor onze vloeren in onze nieuwbouw te Erembodegem. Pur 10cm + 8cm Chappe. gelijkvloers PuR 8cm + 8 cm chappe 1ste verdiep

het gaat om 2 slaapkamers van 10m2 en ...

het gaat om 2 slaapkamers van 10m2 en 11m2 waar laminaatparket moet gelegd worden. Daarnaast moet er een natuursteen worden aangelegd in een centrale gang+toilet, ong 12m2. De stenen tegelvloer die er nu ligt in al deze ruimtes zou moeten uitgebroken worden....

plaatsen van vloer in ...

plaatsen van vloer in veranda/badkamer/keuken