Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Ninove te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Ninove.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Ninove of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Ninove die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Ninove:

Laminaat in de woonkamer leggen

Mijn laminaatparket is beschadigd door een waterlek. Graag zou ik een nieuw laminaatparket van quickstep willen laten plaatsen. Dit betreft de woonkamer met een oppervlakte van ongeveer 32m². Uitbraak oude vloer en plaatsen van nieuwe laminaat, ondervloer en plinten.

Chappe leggen

Chappe te leggen. Oppervlakte 16 lengte op 3,8 breedte. Eindlaag voor vloer op te lijmen.

Gepolierde beton leggen voor oprit en terras

Graag zouden wij ons terras laten overgieten in gepolierde beton (momenteel reeds verhard - niet vlak terras) aanwezig. Terras (+- 20m²). Tevens hebben wij op onze oprit betontegels, 4 lopende meter 50cm op 50 cm die aan vervanging toe zijn. Rijwoning.

Leggen van tegelvloer

Living + keuken + gang + toilet vloeren met reeds aangekochte vloer +-80m². Vloer : gewone tegels 60 cm op 60 cm.

Gepolierde beton leggen voor oprit en terras

Nieuwbouwwoning: oprit, terras en paadje opzij in gepolierde beton leggen . Ongeveer 120 vierkante meter.

Beton gieten in tuin

Ik wil in tuin een beton willen laten gieten. Ongeveer 5m3

Gietvloer in garage en verdiep

Wij gaan van 2 garages 1 maken en hier een verdiep van een 40 m2 opzetten. Ik had graag een gietvloer boven en ook in de garage geplaatst.

Laminaat

Plaatsen van laminaat benedenverdieping 70m²

voor ons filiaal te ninove zoeken wij ...

voor ons filiaal te ninove zoeken wij een plaatser in bijberoep of zelfstandige van soepele vloerbekleding (vinyl en tapijt) op vloer of trappen

Wij zoeken een laminaatlegger voor onze ...

Wij zoeken een laminaatlegger voor onze woonkamer van 30m². Hierbij is ook het aanbrengen van de ondervloer en het plaatsen van de plinten inbegrepen. Ook zouden onze twee dubbele deuren ingekort moeten worden en moet er aan de hand van een latje(?) een overgang gemaakt worden tussen de woonkamer en de gang waar er een klein niveau verschil zal komen doordat we de laminaat op de bestaande vloer zouden laten leggen.