Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor chappe leggen:

Chappe leggen

Chappe te leggen. Oppervlakte 16 lengte op 3,8 breedte. Eindlaag voor vloer op te lijmen.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Ninove (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor chappe leggen uit heel België:

Terrasvloer + ondergrond tuinhuis leggen

Gelijkvloers appartement achtertuin : 33m² terras vloeren + ondergrond gieten voor tuinhuis . Vloeren : betonvloer. Ondergrond in chappe : 3 m op3,5 m.

Oprit in betonklinkers leggen

Het zou voor het uitgraven, chappe en het leggen van betonklinkers zijn, voor een oppervlakte van 60m². Ik had gedacht aan betonklinkers met afmetingen van 15 op 15 cm.

Chappe leggen op zolder

Ik zou graag chappe leggen op mij zolder. De totale oppervlakte is 79m2. De dikte zou ongeveer 6,5cm bedragen.

Gasleiding wegwerken

Wij hebben een nieuwe woning gekocht en zijn bezig met chappen en vloeren. Maar voordat we willen chappen, is er een gasleiding die boven de vloer uitsteekt. Deze hadden we graag willen wegwerken door het onder de chappe te leggen.

Verzakte vloer uitbreken, wachtbuizen en elektriciteit voorzien en nieuwe vloer leggen

Vloer moet uitgebroken worden. Hierna wachtbuizen voor elektriciteit en water leggen Nieuwe chappe gieten en vloer te plaatsen. Een hele living ongeveer 50m².

Chappe leggen voor nieuwbouw

Voor onze nieuwbouw moet volgende uitgevoerd worden: - Chappe leggen voor ongeveer 200 m². Binnen 3 - 5 maand ongeveer uit te voeren.

Chappe en vloeren van terras

Een terras aan te leggen ( ong. 50m²) . Het zou hier gaan over 2 rechthoekige stukken ( 3x4m en 8x4 m) te chappen en te vloeren. Ik wil ook nog meegeven dat ik in een rijwoning woon die dicht is langs beide kanten, dus alles zal door het huis moeten gebeuren. We zouden dit graag, indien mogelijk, rond april willen plannen of toch liefst voor de zomer. Terras met tegels. Keramische tegel van 1 cm dikte , 61 cm op 61 cm. Nu een betonplaat aanwezig en er dient chape te worden gegoten.

Oprit met betontegels aanleggen

Momenteel ligt er rondom het huis steengruis. Hierboven kan afhankelijk van de dikte die nodig is de chappe/beton gelegd worden. Oprit aan te leggen met betontegels voor 50 - 60 m².