Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vloerplaat gieten:

Vloerplaat gieten

Betreft totaalrenovatie van huis uit 1969, vloeren reeds uitgegraven, er dient +- een 230m² bruto betonplaat gegoten te worden van 15cm ( sommige plaatsen 25cm ).
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Oosterzele (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerplaat gieten uit heel België:

Vloerplaat gieten in bestaande huis

Ik wens een betonplaat van 10cm te laten plaatsen, alsook 10cm pur en 8-9cm chape. Oppervlakte is +-46m2

Betonnen vloerplaat gieten

Binnen renovatie van ons huis hebben wij de vloer in de woonruimte uitgebroken en uitgegraven. Wij zouden nu een betonnen vloerplaat moeten gieten van ongeveer 10 cm. Dit voor een oppervlakte van 34 vierkante meter.

Vloerplaat gieten in garage en berging

Ik wil in mijn garage en berging een nieuwe geïsoleerde vloerplaat leggen. Ongeveer 20m².

Uitgraven en gieten van vloerplaat voor tuinhuis

Fundering voor tuinhuis van 8 meter op 4,85 meter.

Ruwbouw metselen van éénlaagswoning

Een één-bouwlaag-woning (platform) van 15 x 9 m. (3,3 m. h.) Graven fundering, vloerplaat gieten, ruwbouw metselen, toeleggen met staltonbalken, vulpotten en een laag gewapend beton.

Vloerplaat gieten in bestaande huis

In een renovatieproject moet er een nieuwe vloerplaat geplaatst worden , ongeveer 35m² . Het is gelegen aan de achterkant van de woning wel gemakkelijk bereikbaar .

Uitgraven en gieten van vloerplaat voor tuinhuis

Ons tuinhuis zal dit worden (350x229cm buitenmaat) Graag zouden we de beton groter maken. Over de volledige breedte van de tuin en iets dieper. Dus ongeveer 500cmx300cm. Verder moest ik de info ook laten weten dat wij er dus voor zorgen dat het oud tuinhuis weg is. Maar wij hebben geen idee wat er onder het tuinhuis ligt. Wij hebben ook geen zijingang langs buiten dus alles zal via de gang langs binnen moeten. En dan zo naar de tuin.

Gieten van een betonnen vloerplaat

Ik zoek een betonnen vloerplaat te gieten, moet redelijk dringend gebeuren. De vloerplaat is ongeveer 15 cm dik, het betreft een oppervlakte van ongeveer 60 m². Het plan was dit initieel zelf te doen waardoor ik de wapeningsnetten en folie reeds heb aangeschaft, maar omdat de betoncentrale enkel tijdens de weekdagen levert, lukt het me niet. Bij eventuele hulp aangezien het dringend is, ben ik bereid ook andere werken aan de aannemer uit te besteden (stucwerk, lateien vervangen,...)