Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vloerplaat gieten:

Vloerplaat gieten

Betreft totaalrenovatie van huis uit 1969, vloeren reeds uitgegraven, er dient +- een 230m² bruto betonplaat gegoten te worden van 15cm ( sommige plaatsen 25cm ).
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Oosterzele (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerplaat gieten uit heel België:

Ruwbouw metselen van éénlaagswoning

Een één-bouwlaag-woning (platform) van 15 x 9 m. (3,3 m. h.) Graven fundering, vloerplaat gieten, ruwbouw metselen, toeleggen met staltonbalken, vulpotten en een laag gewapend beton.

Vloerplaat gieten in bestaande huis

In een renovatieproject moet er een nieuwe vloerplaat geplaatst worden , ongeveer 35m² . Het is gelegen aan de achterkant van de woning wel gemakkelijk bereikbaar .

Uitgraven en gieten van vloerplaat voor tuinhuis

Ons tuinhuis zal dit worden (350x229cm buitenmaat) Graag zouden we de beton groter maken. Over de volledige breedte van de tuin en iets dieper. Dus ongeveer 500cmx300cm. Verder moest ik de info ook laten weten dat wij er dus voor zorgen dat het oud tuinhuis weg is. Maar wij hebben geen idee wat er onder het tuinhuis ligt. Wij hebben ook geen zijingang langs buiten dus alles zal via de gang langs binnen moeten. En dan zo naar de tuin.

Gieten van een betonnen vloerplaat

Ik zoek een betonnen vloerplaat te gieten, moet redelijk dringend gebeuren. De vloerplaat is ongeveer 15 cm dik, het betreft een oppervlakte van ongeveer 60 m². Het plan was dit initieel zelf te doen waardoor ik de wapeningsnetten en folie reeds heb aangeschaft, maar omdat de betoncentrale enkel tijdens de weekdagen levert, lukt het me niet. Bij eventuele hulp aangezien het dringend is, ben ik bereid ook andere werken aan de aannemer uit te besteden (stucwerk, lateien vervangen,...)

Gedempte kelder in gebruik maken

Tijdens een verwijdering van een huiszwam is er een gedempte kelder teruggevonden. Deze wordt helemaal leeggemaakt en daarna moet deze of gevuld worden, of ingericht worden als kelder. Hiervoor wil ik een offerte voor 1) maken deurgang 2) gieten beton op vloer kelder 3) plaatsen gewelf aan bovenkant kelder 4) gieten vloerplaat boven gewelf Oppervalkte van kelder : 17 m².

Blokhut plaatsen

Graag willen we een vrijblijvende offerte voor de plaatsing van Makro blokhut Outdoor Living Domeo 508x321, incl. btw, gieten van betonnen vloerplaat en dakgoten. Let wel: de blokhut komt achterin de tuin van een rijhuis dus het is onmogelijk om de beton te laten brengen door een betonwagen. (moet dus zelf gemaakt worden)

Betonplaat gieten

Gieten betonplaat voor blokhut. Er is reeds een bestaande gegoten vloerplaat met rondom een opgemetste muur. De constructie is niet meer i^goede staat dus hadden we graag de coverplaat vernieuwd. Het gaat om een bewapende vloerplaat van 11 op 4. Dikte, zo dun mogelijk want enkel voor blokhut en reeds bestaande vloetplaat.

Betonplaat gieten en tuinhuis monteren

Blokhut Pila, 195 op 250cm, laten plaatsen. Ook de betonnen vloerplaat te gieten.