Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Sint Amandsberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Sint Amandsberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Sint Amandsberg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Sint Amandsberg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Sint Amandsberg:

Betonplaat gieten voor tuinhuis

We willen graag een betonplaat laten gieten achteraan in de tuin voor een tuinhuis van +/- 2x3 m. Tuin is ongeveer 12m diep. We wonen in een rijwoning, het is niet mogelijk te tuin langs achter te bereiken.

Verstevigen houten vloer met planken op eerste verdieping

Wij zijn van plan om ons huis (van het jaar +- 1955) te renoveren. Momenteel hebben we op de eerste verdieping een houten plankenvloer die een beetje doorhangt en enorm kraakt. Deze balken zouden verstevigd en geïsoleerd moeten worden. (Kamer 1 + kamer 2 + gang = ongeveer 50 m²) Dit zouden we graag laten doorgaan in oktober.

Laminaat herleggen na waterschade

Slaapkamer: ongeveer 20m² Dringend op zoek naar vakman.

Chape afschuren

We willen de chape in onze keuken en gang (+- 20m2) 8 mm afschuren om de tegels mooi te kunnen plaatsen en laten aansluiten op de parket van de living.

Parket opschuren en behandelen 75 m²

In de living heeft de vorige eigenaar proberen zelf op te schuren. Resultaat is dat er hier en daar "groeven" in het parket zitten waar hij te lang heeft stil gestaan. Dus de vloer opnieuw effenen (indien dit mogelijk is), daarbuiten is het parket ook helemaal verarmd en moet het sowieso opnieuw met olie behandeld worden. Het gaat om 5 x 15 m².

Leggen van tegelvloer

Na een waterlek zijn in de badkamer 3 vloertegels aan vervanging toe. In het toilet is de vloer half uitgebroken. Daar zou de oude vloer volledig dienen uitgebroken te worden en vervangen door nieuwe tegels. De totale vloeroppervlakte van het toilet is 1,44 m². De vloertegels zijn reeds beschikbaar en zijn 60 cm X 30 cm van formaat. Verder had ik graag de muurtegels aan de muur van het toilet vernieuwd. Oppervlakte van het uit te breken en te betegelen muuroppervlak is 4,4 m².

Chape leggen en pur isolatie spuiten

1) isolatie-pur kunnen spuiten (10 cm) en 2) chape kunnen leveren en installeren (6 cm). Het betreft een oppervlakte van 90 m².

Parket leggen en betegelen

Ik zoek een vloerder om onze parket te leggen op het 1e verdiep (40 m2) en om te tegelen op het 1e verdiep (25 m2). Graag de plinten ook. Parket is nog niet aangekocht, vloer wel al.

Egaliseren vloer

Egaliseren van bestaande vloer in living. Ongeveer 35 m². Nu ligt er een tegelvloer. Deze ligt niet 100% goed. Hier ga ik binnenkort parket op laten leggen.

Plaatsen van betonnen keerwand voor kelder gezien te hoge grondwater

Uitvoeren van betonnen vloerplaat 35 cm dik ongeveer 40 vierkante meter en 2 keerwanden in gewapend beton tot op niveau -3m onder de nulpas noodzaak aan lichte graafwerk en bronbemaling