Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor verstevigen houten vloer met planken op eerste verdieping:

Verstevigen houten vloer met planken op eerste verdieping

Wij zijn van plan om ons huis (van het jaar +- 1955) te renoveren. Momenteel hebben we op de eerste verdieping een houten plankenvloer die een beetje doorhangt en enorm kraakt. Deze balken zouden verstevigd en geïsoleerd moeten worden. (Kamer 1 + kamer 2 + gang = ongeveer 50 m²) Dit zouden we graag laten doorgaan in oktober.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Sint-Amandsberg (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verstevigen houten vloer met planken op eerste verdieping uit heel België:

Houten terras op open en vlak dak te maken

Op een stukje van een open en vlak dak een houten terras aan te leggen. Er mag geen schade aan de bevloering zijn . Mag eventueel met een dakje , ik dacht aan 2 houten zijpanelen bevestigd in steunbalken en aan de muur met een steunbalk die de 2 zijpanelen extra verstevigen voor hevige wind . Ik verkies duurzaam hout . Ik heb de toestemmingg van de huisbaas en syndicus van het gebouw omdat er reeds een oude dak terrras (die slecht aangelegd is ) aanwezig is . Terras van 7 m langr en 2 m BR

Omheining herstellen / vervangen na storm

Oude tuinafsluiting (houten schermen) over 30 - 35 meter zijn door extreme stormweer losgerukt. Deze moeten hersteld / vervangen worden. Hermonteren en basis verstevigen.

Verstevigen houten roostering tussen verdieping en zoldervloer

Verstevigen van houten roostering tussen verdieping en zolder voor gebruik als woonruimte. De houten vloer moet verstevigd worden, oppervlakte is ongeveer 80 m².

Houten terras aanleggen

Steigerhout of bankirai terras/pad 2meter breed en 12 lang (maatwerk) ondergrond is gravé steentjes welke er al 10jaar liggen, ondergrond nog hier en daar te verstevigen. Rooster in geïmpregneerd houten leggers en daarom bankirai of steigerhout stukken van 2 meter. Er is nog plaats onder de dorpels venster en deur van 6cm.

Nazicht van laminaatvloer

Ik wil graag het houten rooster van de woning uitlevelen en verstevigen waarop er nadien laminaat komt (slaapkamers) . Nu danst de vloer en als je springt beweegt het meubilair .

Houten deur vervangen

Vervangen van 1 deur en verstevigen van de omlijsting. Keukendeur in appartement. Jaren 35.

Verstevigen fundering van houten aanbouw achter garage

De houten aanbouw (+/- 10 vierkante meter) achter de garage staat niet echt op een fundering en begint te verzakken. Er zou een stevige betonnen vloerplaat moeten komen om de aanbouw op te plaatsen. Daarvoor dient echter eerst de huidige vloer in betontegels uitgebroken te worden. De constructie zelf is zeer licht en kan zonder problemen omhoog gekrikt worden (heb ik in het verleden reeds enkele keren gedaan) om er een vloerplaat onder te gieten.

Gracht verstevigen van 4 percelen

Versteviging van een gracht-wand. De gracht loopt achteraan over onze tuin (vlak achter een haag). Aan de andere zijde van de gracht is een wandelpad. De gracht loopt over 4 percelen grond, +/- 30 m in totaal. We willen de werken bij voorkeur samen met de buren laten uitvoeren zijde van de wand is nog in goede staat (houten wand op foto), de andere zijde roesten de ijzeren staken door. Deze zijde willen we laten verstevigen (te bespreken wat meest aangeraden is als materiaal/techniek).