Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor verstevigen houten vloer met planken op eerste verdieping:

Verstevigen houten vloer met planken op eerste verdieping

Wij zijn van plan om ons huis (van het jaar +- 1955) te renoveren. Momenteel hebben we op de eerste verdieping een houten plankenvloer die een beetje doorhangt en enorm kraakt. Deze balken zouden verstevigd en geïsoleerd moeten worden. (Kamer 1 + kamer 2 + gang = ongeveer 50 m²) Dit zouden we graag laten doorgaan in oktober.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Sint-Amandsberg (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verstevigen houten vloer met planken op eerste verdieping uit heel België:

Uitbreiden woning

Woning uitbreiden met ong. 50 m2. Graag ook advies over welke opties. Ook regenwaterput installeren voor toiletten en wasmichine. Woning is van 1938 dus houten balken van de eerste verdieping ook verstevigen. Muren van buitenkant vernieuwen.

Houten gevelbekleding plaatsen

Houten gevelbekleding plaatsen op 4 buitengevels van een bijgebouw in de tuin. betreft een opp. van 90m². Ook demonteren van oude gevelblanken. Verstevigen van de onderstructuur en waterdicht maken. Momenteel eiken planken maar door weersomstandigheden krom gaan staan waardoor achterzijde op verschillende plaatsen open staat.

Houten afsluiting plaatsen of verstevigen

Mijn tuin grenst aan een huurhuis met zeer lawaaierige buren. Onze terrassen grenzen bijna aan elkaar (er zit een viertal meter tussen de afsluiting en mijn terras). Ik heb een (eenvoudige) niet begroeide houten afsluiting (geen zicht tussen de twee tuinen mogelijk) tussen de twee tuinen die ongeveer 1meter 60 hoog en 30m lang is. Wanneer de afsluiting de eerste 16 meter meer geluidsvrij wordt gemaakt zou dit al helpen denk ik.... Ik heb een prive-praktijk grenzend aan de tuin dus heb het graag stil.

Houten panelen tuin verstevigen

Door de storm zijn 2 houten panelen in mijn tuin scheef getrokken. Graag had ik deze panelen en de paal ertussen laten verstevigen.

Verstevigen houten verdiepingsvloer

Op onze bovenverdieping is er een slaapkamer waar de houten vloer doorbuigt. Graag hadden we dit opgelost gekregen. Oppervlakte vloer : 25 m².

Kelder opnieuw metselen en verstevigen

In mijn gemetselde, gewelfde kelder van 12 m² zijn de voegen aan het uitslijten en zijn een aantal stenen verzakt. Ook is een houten balk die ingewerkt is deels vermolmd en moet deze vervangen worden. Ook de verticale houten balken moeten vervangen worden. Ik zou deze kelder willen laten hermetselen en verstevigen.

Houten terras op open en vlak dak te maken

Op een stukje van een open en vlak dak een houten terras aan te leggen. Er mag geen schade aan de bevloering zijn . Mag eventueel met een dakje , ik dacht aan 2 houten zijpanelen bevestigd in steunbalken en aan de muur met een steunbalk die de 2 zijpanelen extra verstevigen voor hevige wind . Ik verkies duurzaam hout . Ik heb de toestemmingg van de huisbaas en syndicus van het gebouw omdat er reeds een oude dak terrras (die slecht aangelegd is ) aanwezig is . Terras van 7 m langr en 2 m BR

Omheining herstellen / vervangen na storm

Oude tuinafsluiting (houten schermen) over 30 - 35 meter zijn door extreme stormweer losgerukt. Deze moeten hersteld / vervangen worden. Hermonteren en basis verstevigen.