Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Sint Gillis Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Sint Gillis Waas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Sint Gillis Waas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Sint Gillis Waas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Sint Gillis Waas:

Stabilisé leggen

Wij hadden graag stabilise laten leggen. Afmetingen : 1.80 maal 4. En 3 m B. En de dikte 10 cm. Zou dienen om een boot op te plaatsen.

Vloerplaat plaatsen

Bij de renovatie + uitbreiding van mijn rijwoning is er een nieuwe vloerplaat nodig van 5m x 18m (20cm dik)

Aanleg terras en uitbreiding pergola

Verwijderen oude stenen rond zwembad, verwijderen bankirai en nieuwe terrastegels leggen rond een rond zwembad en uitbreiding pergola. Terras is ongeveer 80 m2. Tegels en materiaal kopen we zelf aan. Hulp van eigenaar.