Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Sint Niklaas:

Plaatsen van laminaat en plinten op 2 slaapkamers en overloop

Wij willen graag laminaat laten plaatsen op 2 slaapkamers, de overloop en de toiletruimte (zo'n 40 à 50 m²). De Quickstep laminaat en ondervloer is al aangekocht. De huidige vloerbekleding bestaat uit een houten ondervloer (OSB-platen) met daarop tapijt. De bestaande houten plinten moeten ook vervangen worden zonder de bezetterij te beschadigen (of eventueel weggewerkt worden met overzetplinten).

Betonplaat gieten

Gieten betonplaat voor blokhut. Er is reeds een bestaande gegoten vloerplaat met rondom een opgemetste muur. De constructie is niet meer i^goede staat dus hadden we graag de coverplaat vernieuwd. Het gaat om een bewapende vloerplaat van 11 op 4. Dikte, zo dun mogelijk want enkel voor blokhut en reeds bestaande vloetplaat.

Parket living opschuren en vernissen

Opschuren en vernissen van parket in de living. Het parket heeft een oppervlakte van ongeveer 35 m²-40 m².

Vloer leggen

Graag een vakman voor het leggen van een nieuwe vloer in een kantoorruimte van ongeveer 30m²

Plaatsen van kliklaminaat

Het leggen van +- 40m² kliklaminaat inclusief plinten in onze living en keuken. Laminaat nog niet aangekocht.

Beton gieten voor tuinhuis

Beton gieten voor een tuinhuis. 15cm is zeker voldoende. +-2m3 De plaats is vrij ver van de weg. Ik schat ongeveer 30 a 35 meter. Graag binnen de maand uit te voeren.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor een garage

Gepolierde betonvloer is 110 m². Heb nu een vloer met dals wil in het midden roosters voor afwatering 15 cm dik volledig open ruimte. Dit is voor een magazijn en die gaat dienen als garage.

Herstellen laminaat

Laminaat is beschadigd door vocht van de honden. Er zijn meerdere planken beschadigd en ik ga verhuizen , dus wou het zo goed mogelijk herstellen. Graag bekijken of dit te repareren valt. 15-tal latten zijn beschadigd.

Parket opfrissen en plinten plaatsen

Opkuisen + behandelen met watergedragen lak 35 m² parket (vierkantjes bestaande uit 7 latjes) + plaatsen van 37 lm eiken plinten rustiek 70 mm hoog , behandeld zoals parket op boven verdieping ( 2 slaapkamers, berging en kleine overloop).

Vloeren van nieuwbouw

Ik wens voor nieuwbouw vloer te laten leggen en badkamer betegelen. Gelijkvloers : 120 m², badkamers 12 m² en ook muren 20 m²