Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Sint Niklaas of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor gelijkaardige projecten:
gepolierde betonvloer aanleggen, vloeren leggen voor renovatieproject, isolatie en chapewerken voor nieuwe vloeropbouw, steentapijt plaatsen, verschillende vloeren betegelen, vloer uitbreken en betonplaat gieten, gepolierde betonvloer aanleggen voor binnen en buiten, gepolierde betonvloer aanleggen voor woonkamer met terras, gepolierde betonvloer in bedrijfshal leggen, parket leggen in renovatieproject, plaatsing plinten en nieuwe voegen, beton gieten, gepolierde betonvloer aanleggen voor nieuwbouw eerste verdieping, plaatsen gietvloer, osb platen leggen op zoldervloer

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Sint Niklaas staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Sint Niklaas:

Beton gieten voor tuinhuis

Beton gieten voor een tuinhuis. 15cm is zeker voldoende. +-2m3 De plaats is vrij ver van de weg. Ik schat ongeveer 30 a 35 meter. Graag binnen de maand uit te voeren.

Gepolierde betonvloer aanleggen voor een garage

Gepolierde betonvloer is 110 m². Heb nu een vloer met dals wil in het midden roosters voor afwatering 15 cm dik volledig open ruimte. Dit is voor een magazijn en die gaat dienen als garage.

Herstellen laminaat

Laminaat is beschadigd door vocht van de honden. Er zijn meerdere planken beschadigd en ik ga verhuizen , dus wou het zo goed mogelijk herstellen. Graag bekijken of dit te repareren valt. 15-tal latten zijn beschadigd.

Parket opfrissen en plinten plaatsen

Opkuisen + behandelen met watergedragen lak 35 m² parket (vierkantjes bestaande uit 7 latjes) + plaatsen van 37 lm eiken plinten rustiek 70 mm hoog , behandeld zoals parket op boven verdieping ( 2 slaapkamers, berging en kleine overloop).

Vloeren van nieuwbouw

Ik wens voor nieuwbouw vloer te laten leggen en badkamer betegelen. Gelijkvloers : 120 m², badkamers 12 m² en ook muren 20 m²

Chappe aanbrengen nieuwe keuken en living en vloeren leggen

Op bestaande vloer een chappe aanbrengen ter verhoging van deze vloer. +/-16m². Voet voor keukeneiland chappen+/-5m² Eventueel ook offerte voor het vloeren met zelf aangekochte tegels en/of tegels via vloerder. +/- 50m²

Click laminaat leggen in 3 ruimten

In totaal ongeveer een 25 m² in 3 ruimtes zou er click laminaat zou er moeten gelegd worden,de vloer is reeds aanwezig het betreft de flint stone,verder zouden ook de plinten moeten mee geverfd worden de verf is ook reeds aanwezig ook de silicone voor op te spuiten is aanwezig.

Egaliseren van houten vloer en plaatsen laminaat

Het betreft een houten vloer (OSB platen) die geëgaliseerd dient te worden (ongeveer 30m²) + geluiddicht maken + het plaatsen van laminaat. Is het mogelijk om een afspraak te maken?

Bevloering van enkele ruimtes

Vloer woonkamer, hal, badkamer. Tegels door ons aangekocht. 40 à 80 m²

Vloer leggen in de living

Ik wil graag vloeren in de Living.( waarschijnlijk ook isoleren van vloer ) graag ter plaatse komen kijken op voorhand. Ongeveer een 50 m². Tegels in houtkleur gaan we zelf aankopen.

Vloerrenovatie van het gelijkvloers

Wij wensen binnenkort onze vloer op het grootste deel van het gelijkvloers te veranderen. Het bedraagt ongeveer 65m². We zouden eventueel zelf de vloer uitbreken en afgraven. We hebben een 'staal' genomen en stelden vast dat de stenen lagen op zavel met steengruis. Ook zouden we graag de schouw op het gelijkvloers weg willen. We zouden deze wel zelf willen afbreken, met uitzondering van het gedeelte tegen het plafond en het stutten. De schouw blijft op de bovenverdiepingen immers bestaan, doch niet gebruikt. Is het mogelijk om een offerte te maken hiervoor aub? Eventueel met en zonder afbraak van de vloer door jullie?

Uitbreken vloeren en behandelen van vochtprobleem

Mijn partner en ik hebben enkele maanden een woning gekocht. Onlangs hebben we ontdekt dat we te maken hebben met opstijgend vocht. De muren zijn allemaal al geïnjecteerd door een vochtbestrijdingsfirma maar de oorzaak in de vloer is niet weggenomen. Om dit probleem weg te nemen moeten we de keuken,badkamer en vloer uitbreken en nog enkele bijkomende werken. Zou het mogelijk zijn voor jullie om eens een kijkje te komen nemen en ons een offerte te bezorgen?

Egaliseren houten vloer

Egaliseren van houten plankenvloer met osb platen erop. Zolder 26m2

Egaliseren houten plankenvloer

Egaliseren van een houten planken vloer met osb platen erop. Een voledige open ruimte van 20m x 7m

Vernieuwen van zoldervloer

Zoldervloer moet ook vernieuwd worden, het midden staat hoger dan de zijkanten. Oppervlakte ongeveer 20 m². Is een houten vloer.

Gietvloer voor ruimte

Gietvloer voor 1 ruimte 15m2

Ben dringend op zoek naar iemand die ...

Ben dringend op zoek naar iemand die mijn badkamer vloer en wand tegels kan komen plaatsen?? liefst nog in de grote vakantie

We hebben een vinyl vloerbedekking en ...

We hebben een vinyl vloerbedekking en thermische isolatie gekocht, die in ons gelijkvloers van ongeveer 70m² gelegd dient te worden. Daar er één lengte van 16x4mtr bijzit, lijkt het ons nogal moeilijk en zwaar om dit met slechts 2 personen professioneel te kunnen leggen. Dus hebben wij een vakman nodig. Wie helpt ons uit de nood? Van voor naar achteren (living, eetplaats, keuken en lichtstraat) is het 16 meter lang en varieert het qua breedte. Verder is er nog 6x4mtr vinyl beschikbaar voor de hal en de wasplaats.

wil graag de bovenverdieping laten ...

wil graag de bovenverdieping laten bekleden in lynoleum. ben op zoek naar een bedrijf die dat doen,en zou graag een prijskaartje willen.

Bevloering 1e verdieping (3,3 op 13 m - ...

Bevloering 1e verdieping (3,3 op 13 m - 3 ruimtes). Voorkeur = laminaat, maar open voor andere opties. Onlangs mooi blauwgrijs laminaat gezien... Graag creatieve vakman aub.

De 3 slaapkamers zouden kurk als ...

De 3 slaapkamers zouden kurk als vloerbedekking krijgen. Een van de slaapkamers moet worden omgevormd tot een dressingroom.

bestaande grenen plankenvloer in vernis, ...

bestaande grenen plankenvloer in vernis, opkuisen en in lichte kleur verven