Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Temse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Temse.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Temse of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Temse die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Temse:

Vloer egaliseren en tegels leggen

Ik wil een bestaande vloer in de inkom vervangen door andere vloer tegels. Ik zoek iemand om de vloer te egaliseren en de nieuwe tegels te plaatsen. De inkom is 21 m².

Laminaat plaatsen

Op benendenverdieping laminaat leggen , de inkomhal 3m op 1m (2,9m2) , de living 4,3m op 4m (16,9m2), de keuken 7,6m op 4m ( 30,3m2). Ik heb al vloeren gekozen van quickstep maar nog niet aangekocht. Afwerking met plinten.

Vernieuwing stuk parketvloer

Er dient een oppervlakte van ongeveer 10 vierk. meter parket uitgebroken (waterschade langs schuifraam) te worden en nieuwe gelegd. Op foto gedeelte tussen twee grote ramen.

Vloer uitbreken en nieuwe chape leggen

We willen een offerte , voor het uitbreken van een bestaande vloer , alsook opkuisen en wegvoeren van chape en vloer . De oppervlakte van living met open keuken is ongeveer 50 vierkante meter, dus terug opnieuw chappen en vloeren.

Bamboe vloer in badkamer

Bamboe vloer in de badkamer leggen. Ter plaatse komen kijken voor de juiste afmetingen oppervlakte m².

PU vloer leggen

Wij willen in onze woonkamer, keuken en gang een PU gietvloer leggen . Ondergrond zijn dikke steentegels op zavel. Wij hebben een bungalow en de slaapkamers hebben reeds nieuwe parket en de badkamer heeft een mortex vloer. Ik veronderstel dat we de oude vloer er best uithalen en opnieuw laten chapen, voor het hoogteverschil op te vangen. Tekening en plan kunnen overgemaakt worden.

Plaatsen laminaat

Het plaatsen van laminaat in een handelsruimte van 16 à 18 vierkante meter.

Laminaat leggen

Laminaat leggen in de woonkamer. We hebben nog nooit eerder gedaan.

recent heb ik een houten tuinhuis gezet ...

recent heb ik een houten tuinhuis gezet (L-vorm), onderfundering is een betonplaat van ongeveer 20cm dik. Na het plaatsen van het tuinhuis wil binnen een tegelvloer leggen. Er dient enkel een chappe te worden gelegd van ongeveer 22 m², 6cm dik, voorzien van de nodige rand-isolatie en plastiekfolie (tegen het opstijgend vocht uit het beton). De rand wordt gevormd door de funderingsbalken van het tuinhuis. Op vraag kan ik foto's bezorgen en een grondplan in dwg (tuinhuis zelf is terug te vinden op http://www.makroshop.be/nl/tuin/garage/hout/RM_4024501/blokhutgarage-530x570cm-44mm)

300 m² kantoren , epoxy vloeren

300 m² kantoren , epoxy vloeren