Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Wetteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Wetteren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Wetteren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Wetteren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Wetteren:

Compleet nieuwe vloer leggen

Nieuwe vloer leggen over een opp. van ong. 70m² in beton met ijzer stukken van 20mm en 10cm vloerisolatie. Chape errond leggen van 7-8cm.

Chape voor terras gieten

terrasvloer van 20 vierkante m, enkel chape gieten

Betonneren van hondenterrein

Wij willen graag een deel van onze tuin dat afgebakend is voor de honden (ongeveer een 60 vierkante meter) betonneren. Achterkant tuin gemakkelijk toegang voor caminonette.

Beton storten

Wij zouden een laag beton van 10cm dik moeten laten storten in de berging, keuken en badkamer. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 33m².

Beton gieten en polieren

Ik zoek een vakman voor het gieten van betonplaat (15 cm * 48 m²) en polieren . Bekisting en bewapening wordt zelf uitgevoerd. Opmerking : lange oprit 65 meter. (zie grondplan)

Vloeren van living en keuken

Ik zou graag de living+keuken (43 vierkante meter) opnieuw laten vloeren. In de living bevindt zich een inkomhal die ook gevloerd moet worden. Er is nog geen chappe voorzien dus dit zouden we ook graag erbij willen alsook 31 lopende meter plinten. We hebben onze tegels al gekocht (45x45) en lijm en voegsel is ook al in ons bezit.

Schuren en herstellen parketvloer

Ingevolge het plaatsen van nieuwe vloerconnectoren en slijtage moet de parketvloer in living hersteld worden en opnieuw geschuurd en afgewerkt Het betreft een oppervlakte van 56 m².

Gieten van betonplaat

Graag de prijs om beton plaat van 7 op 3. 5 m en 20 cm dikte te gieten. Dus 5m3 denk ik. Achteraan in tuin die enkel bereikbaar is over ons huis.

Gieten betonvloer voor woonkamer

Gieten van een polybeton vloer van ongeveer 60 m²en ook een isolatiechappe. Voor in de woonkamer. Ter plaatse komen kijken door een vakman, voor advies ivm isolatie chappe.

Vloer laten leggen

Ik wil graag een nieuwe vloer in de inkomhal + wc. Het gaat om een tegelvloer (hexagonale tegels) en een oppervlakte van ongeveer 10m2 in totaal.